Calendar Evenimente vă recomandă:
UN CRAI DE CURTEA VECHE ÎN SEC 21 LA NOTTARA
23-11-2022

Teatrul Nottara a lansat în această toamnă proiectul „Dialoguri fără mască”, o serie de întâlniri cu personalități ale vieții culturale din România, artiști, medici, scriitori, oameni care în domeniul lor au schimbat lumea.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SPECTACOLUL DE TEATRU IOANA D`ARC - O ALTĂ MOARTE
23-11-2022

Spectacol de Stefan Tzanev Regia și scenografia Nic Ularu Cu: Gheorghe Visu, Erica Moldovan, Dumitru Florescu

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA GOIA ȘI DALI LA CASTELUL CANTACUZINO BUȘTENI
24-11-2022

Galeria de Artă a Castelului Cantacuzino din Bușteni inaugurează o nouă expoziție, intitulată „Goya & Dali. Controversials”, un proiect rar în spațiul cultural european și nu numai.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA DE ARTĂ ÎMPLETIRE LA TIMIȘOARA
25-11-2022

Joi, 3 noiembrie 2022, ora 18.00, la Muzeul Catedralei Mitropolitane din Timișoara, va avea loc deschiderea expoziției „Împletire”.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPO ANNART MIHAI ȚOPESCU
27-11-2022

Joi, 24 noiembrie, avem plăcerea de a vă invita la vernisajul primei expoziții personale a artistului Mihai Țopescu, la Annart.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA ARIPI ȘI STELE DE LA ELITE ART GALLERY
28-11-2022

Expoziția ”Aripi și stele - Hristoave și pergamente (Documente ale existenței)” vă așteaptă la Elite Art Gallery, Piata Națiunilor Unite, Nr.3-5. Expoziția este deschisă publicului, în intervalul orar 11.00 - 19.00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PE DRUMUL CRĂCIUNULUI - CONCERT MADRIGAL
04-12-2022

Pe 19 și 20 decembrie, de la ora 19:00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu va susține Spectacolul extraordinar „Pe drumul Crăciunului”, la Opera Națională București. Invitații speciali ai evenimentului sunt Ofelia Popii și Marius Turdeanu ...

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ONE MAN APROAPE SHOW CU PAVEL BARTOȘ
04-12-2022

Un spectacol după un scenariu scris de Pavel Bartoș, care cuprinde în mare parte elemente autobiografice, tratate cu umor… poate prea mult umor, în care autoironia și sinceritatea sunt la ele acasă.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT ȘTEFAN BĂNICĂ DE CRĂCIUN 2022
16-12-2022

ȘTEFAN BĂNICĂ revine la SALA PALATULUI Concert Extraordinar de Crăciun 16 & 17 decembrie, 2022, ora 19:30.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
Concert special de Crăciun SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA
17-12-2022

Datorită numărului mare de solicitări venite din partea iubitorilor valsului vienez, vom pune în vânzare un al doilea concert, care va avea loc cu începere de la ora 16.30, tot în sala de spectacol a Ateneului Român.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
VALSURILE MELE CU TUDOR GHEORGHE
21-12-2022

La cererea publicului concertul "VALSURILE MELE", va avea loc si in 21 decembrie 2022, tot la Sala Palatului, unde Maestrul va fi acompaniat de Orchestra Concertino din Chisinau, sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ANDRE RIEU REVINE LA CLUJ ÎN 2023
03-03-2023

Alături de orchestra sa, maestrul André Rieu va urca pe scena BT-Arena din Cluj-Napoca, pe 3 martie 2023, iar concertul grandios va fi cu siguranță unul dintre cele mai importante evenimente concertistice ale anului 2023 din România. Biletele vor fi puse în vânzare marți, 1 noiembrie 2022.

   
preloader
DE CE UN LIDER ESTE UN CONDUCĂTOR?

Legile lui Murphy și Radio Erevan au ca și “content” multe “pilde” cu șefi. E drept că murphologia are unele mai domestice gen: “Dacă-i spui șefului că întârzii la muncă deoarece ai avut o pană de cauciuc, în dimineață următoare chiar o vei face”. 
LA DOCTOR, ODATĂ CU DIETA...

- Domnule doctor pot să mănânc cârnați afumați?
- Nu! Cârnații afumați sunt foarte grei!...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
Domeniul Coralia Boldur
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
CREATIVE NIGHT TALKS IN OCTOMBRIE 2021
Data: 21-10-2021 Ora: 21:00
Locatia: Timișoara, online
Sezonul de toamnă al Creative Night Talks, seria de conferințe online organizate de Revista Atelierul, continuă cu încă 4 ediții live în luna octombrie, pe site-ul www.revista-atelierul.ro și pe pagina de FB Revista Atelierul.
   
Invitații acestei luni deschid discuția despre comunicarea proiectelor culturale, mai ales în ultima perioadă, arta contemporană în România, demersurile pentru comunitatea de makers (designeri, artiști, ingineri, inventatori) și forme noi de exprimare artistică.

Astfel, pe 7 octombrie, moderatoarea Mihaela Ion vorbeşte cu Oltea Zambori, specialist în comunicare culturală, pe care o practică de aproape 10 ani. A lucrat cu evenimente de amploare în România, conducând departamentele de comunicare, artist care sau CSR pentru PLAI Festival, JazzTM, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Custom Reșița, ARTmania, East European Music Conference, Romanian Music Export, BIAF, Electric Castle. În 2017 a pus bazele BMagency, prima agenție din România care se ocupă exclusiv de comunicarea evenimentelor culturale și producție de eveniment, iar în 2018 a fost desemnată PR Professional of the Year în cadrul Galei Romanian PR Award.

Pe 14 octombrie, Florin Cobuz, fondatorul Nod makerspace, va povesti despre cum s-a concretizat conceptul într-un spațiu fizic de 2000mp și apoi într-un ecosistem dinamic care adună designeri, artiști, ingineri, inventatori și le oferă acces la scule, echipamente, know-how și la o comunitate de antreprenori. La scurt timp de la înființarea sa, în 2015, spațiul Nod makerspace a fost completat prin deschiderea Mater – prima bibliotecă de materiale din Sud-Estul Europei, Workwork - departamentul de producție al Nod, Level-Up - programul de accelerare pentru start-up-uri, Makershop – magazinul online pentru producători și designeri, și make4.ro - platforma online pentru producători, furnizori, ateliere și fabrici.

Sorina Jecza Ianovici, doctor în arte vizuale, co-fondatoare a Fundației Art Encounters și co-organizatoare a Bienalei de artă contemporană Art Encounters, se alătură proiectului pe 21 octombrie, cu detalii despre evenimentele organizate care aduc în prim-plan arta contemporană din România, în Timișoara și nu numai.

Iar, pe 28 octombrie, Alin Rotariu, manager de producție al festivalului Simultan, va împărtăși ce este în spatele acestui festival anual dedicat artelor interdisciplinare – proiectelor media emergente, muzicii experimentale și proiectelor audio-vizuale, cu scopul de a susține formele noi de exprimare artistice. An de an, proiectul a adunat performance-uri audiovizuale, proiecții de artă video, expoziții, conferințe și ateliere în care unele teme și metode sunt: eclectism stilistic, relația dintre om și automatizare, reciclare sau teme ecologice, lirismul sec – digital, fuziunea instrumentelor acustice și electronice, cinema-ul expandat, colajul jovial sonor live, precum și reflectarea asupra valențelor politice ale sunetului.
Eveniment publicat in data de: 04-10-2021
de către Calendar Evenimente
Vizualizat de: 693 ori
Website: http://www.revista-atelierul.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei