Calendar Evenimente vă recomandă:
MARATORUL VACCINĂRII ÎN BUCUREȘTI
07-05-2021

Vineri 7 mai 2021 la ora 16:00 începe maratonul vaccinării în București, anunță Primarul Nicușor Dan.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SĂPTĂMÂNA SĂNĂTĂȚII MINTALE - EDIȚIA A XI-A
17-04-2021

E timpul să vorbim. Despre speranță, despre adaptare și reziliență, despre lucrurile pe care le putem schimba și cele pe care nu, despre cum le acceptăm pe acestea din urmă și cum ne adunăm curajul să continuăm.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
IMAGINEAZĂ-ȚI - EXPO CREAȚII TEXTILE LA ANTIPA
08-05-2021

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” ȋmpreunӑ cu Universitatea Națională de Arte București vă invitӑ sӑ vizitaţi expoziţia temporarӑ „Imaginează-ți! Creații textile inspirate din natură”.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURS NAȚIONAL DE SCENARII CU HBO EUROPE
10-05-2021

American Independent Film Festival (AIFF) anunță lansarea celei de-a treia ediții a concursului WRITE A SCREENPLAY FOR (WSF)... / SCRIE UN SCENARIU PENTRU… organizat de către Asociația Cinemascop cu sprijinul HBO Europe.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SPACE IN THE CITY - EXPOZIȚIE INTERACTIVĂ LA CLUJ
12-05-2021

Expoziția interactivă Space in the City în premieră la Cluj-Napoca, în Parcul Industrial Tetarom I din Hoia

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
BURGERFEST ÎN BUCUREȘTI
14-05-2021

Cea de-a șasea ediție BURGERFEST, singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor, se va desfășura între 14 și 16 mai 2021 (reprogramat din cauza pandemiei).

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ALTERNOSFERA LA ARENELE ROMANE
15-05-2021

Concertul a fost reprogramat pentru 15 mai 2021. Biletele deja achiziționate rămân valabile.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TUȘNAD GASTRO BLUES FEST 2021
15-05-2021

Destinația Băile Tușnad și împrejurimile vă invită la Tușnad Gastro Blues Fest, ce se va desfășura în perioada 14-16 mai 2021 în mica stațiune Băile Tușnad.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FESTIVALUL TEHNOLOGIEI LA Bucharest Tech Week
18-05-2021

BUCUREȘTI - INIMA TEHNOLOGIEI este conceptul care își propune să reunească, prin interacțiuni profesionale și personale, dar și prin networking facilitat și încurajat de platforma MyConnector, toți pasionații de inovație și tehnologie.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FINALIȘTII GALEI PREMIILOR Matei Brâncoveanu 2021: 5 TINERI REMARCABILI
27-05-2021

Fundația Alexandrion anunţă finaliştii Galei Premiilor Matei Brâncoveanu 2021: 5 tineri cu abilităţi şi pasiuni diferite, care au ȋn comun curajul şi determinarea de a iniţia şi coordona proiecte care generează schimbări pozitive importante ȋn comunităţile lor.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
UNTOLD ODYSSEY 2021
09-06-2021

Festivalul UNTOLD Odyssey, organizat pe un vas de croazieră în Marea Mediterană, se va desfășura în perioada 9 - 13 iunie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TIFF ANIVERSEAZĂ 20 DE ANI LA FINAL DE IULIE 2021
23-07-2021

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) va celebra 20 de ani de existență cu o nouă ediție de anvergură, între 23 iulie și 1 august 2021, în Cluj-Napoca. 10 zile de vară cu filme în premieră, invitați și evenimente care vor puncta momente memorabile din cele două decenii de festival.

   
preloader
FONDURILE DE PENSII INVESTESC ÎN ACTIVELE TOXICE ALE STATULUI

Știți vorba: Cine nu riscă nu câștigă? Inclusiv Nassim Taleb spune că riscul e cea mai înaltă virtute! Pe de o parte, fondurile de pensii nu prea sunt “prietene” cu profitul, dar pe de alta-s constrânse să plaseze în titluri de stat.
SCURT ȘI CUPRINZĂTOR!

–Dragul meu, am ceva să-ți spun repede…
-Bine, iubito, dar îmi spui scurt, clar și lămurit.
...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
FLORICA PREVENDA: Anonymous – EXPO SHOW LA AnnArt
Data: 25-04-2021 Ora: 16:00
Locatia: București, Galeria AnnArt
Expoziția deschisă pe 17 martie oferă o nouă perspectivă a pictoriței Florica Prevenda asupra identității individului în contextul globalizării.
   
Aceasta este a treia expoziție personală pe care artista o prezintă în contextul galeriei, și punctează un parcurs creativ de mare intensitate, susținut în ultimii ani de prezențe pe simeze importante, la București, Sibiu, Londra, Viena sau Bruxelles.

Cotată între cei mai inovatori artiști din sfera picturii contemporane din România, Florica Prevenda lucrează desen, pictură, colaj, obiect, asamblaj, în juxtapuneri expresive de forme şi materiale și serii conceptuale care cercetează identitatea individului în contextul contemporan al globalizării și comunicării tehnologice.

Are în palmares: Premiul UAP în 1986 şi 1992, Marele Premiu pentru pictură de la Chişinău, 2003, Ordinul cultural în 2005 şi Premiul de onoare 2011 la Nowy Sacz, Polonia. In 2015, artista a primit Premiul Uniunii Artistilor Plastici pentru Pictură. Trăieşte şi lucrează în Bucureşti şi New York.

Expozitia Anonymous este curatoriată de Magda Predescu și reunește, sub forma unei instalații, o selecție de peste 30 de lucrări de pictură realizate în perioada 2017 - 2018, în atelierul din Pangratti al artistei.
În noua serie de lucrări artista adâncește explorarea temelor majore care o preocupă încă din anii 90, legate de comunicarea în lumea digitală, reprezentarea de sine a omului generator și consumator de informație instantanee și nelimitată prin structurile în fapt necunoscute și adesea alienante ale rețelelor de socializare.

Formal, regăsim în lucrările Anonymous strategiile de sursă minimalistă și conceptuală care au devenit marca inconfundabilă a artistei: tehnică mixtă pe pânză - acril și inserții de lemn și pastă de modelaj - prin care construiește geometrii umane de o expresivitate cromatică si o capacitate reflexivă aparte.

Vernisajul noii expoziții se va desfășura în formatul adaptat pandemiei, pe parcursul a patru ore, miercuri 17 martie, între 4 pm si 8 pm, în spațiul galeriei precum și în grădină, cu respectarea prevederilor legale pentru prevenrea răspândirii COVID-19 (sălile de expunere sunt igienizate, iar accesul vizitatorilor este limitat la maximum 10 persoane simultan, cu obligativitatea purtării măştii de protecţie).
Eveniment publicat in data de: 15-03-2021
de către Calendar Evenimente
Vizualizat de: 151 ori
Website: http://www.annartgallery.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
 
 
Alpha