Calendar Evenimente vă recomandă:
GRĂDINA CU ARTIȘTI LA PARCUL ICOANEI
21-05-2022

În weekendul 21–22 mai, Grădina cu Artiști, cel mai relaxat și relaxant mini-festival urban, va avea prima ediție a anului în spațiul său de desfășurare cu tradiție, Parcul Grădina Icoanei, iar intrarea pentru public este liberă.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT ZDOB ȘI ZDUB LA ARENELE ROMANE
22-05-2022

Concertul Zdob și Zdub de la București a fost reprogramat pe 22 mai, la Arenele Romane.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
IUSTRAREA DRAMEI VIOLENȚEI DOMESTICE LA MUZEUL PANDEMIEI
24-05-2022

Primul muzeu participativ dedicat pandemiei continuă cu un nou proiect expozițional.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA FOTOGRAFICĂ MEN ONLY LA CAREI
27-05-2022

Expoziția de artă fotografică MEN ONLY de la Carei este deschisă până pe 27 mai 2022.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURSUL DRAMA ROOM ÎN IUNIE 2022 LA TIFF
29-05-2022

Scenariștii și producătorii români care au un proiect de serial sau mini-serie în dezvoltare sunt așteptați să își înscrie proiectele în programul Drama Room, la Festivalul Internațional de Film Transilvania (17 – 26 iunie 2022).

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
BOOKFEST 2022 LA A XVa EDIȚIE
01-06-2022

Salonul Internațional de Carte Bookfest se va desfășura în perioada 1-5 iunie 2022, la Complexul Expozițional Romexpo din București, în pavilionul B2.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SPECTACOLUL CANCUN LA NOTTARA
03-06-2022

Felix Alexa revine la Teatrul „Nottara” cu o nouă montare, de data aceasta din zona comediei negre cu accente de dramă psihologică, marca bine-cunoscutului dramaturg catalan Jordi Galcerán: Cancún (în traducerea Luminiței Voina-Răuț).

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
DANCEMASTERS 2022 BUCUREȘTI
04-06-2022

Îți dorești un weekend sau măcar o seară în care lumea să fie un grandios spectacol de culori, muzică bună și dans cu dansatorii din vârful ierarhiei mondiale, cu prietenii, cu necunoscuți pasionați?

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MY LADIES ROCK - Întâlnirile JTI, la a XXII-a ediție
30-06-2022

Compania de dans Jean-Claude Galotta vine pentru prima dată în România, la cea de-a XXII-a ediție a Întâlnirilor JTI. „My Ladies Rock”, în coregrafia lui Jean-Claude Galotta va fi prezentat în premieră pentru publicul român la București, pe 30 iunie, ora 20:00, la Teatrul Național București.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FESTIVALUL DE MUZICĂ EUROPAfest#29 2022
01-07-2022

Muzica unește. Se confirmă la EUROPAfest#29, 1 - 9 iulie. În fiecare an peste 250 de artiști de pe tot globul prezintă producții de excepție din patru genuri muzicale – jazz, blues, pop și clasic.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TURNEUL IL VOLO TRIBUT ENNIO MORRICONE LA BUCUREȘTI ȘI CLUJ-NAPOCA
16-07-2022

Concertul IL VOLO SINGS MORRICONE AND MORE va avea loc anul acesta pe scena Sălii Palatului din București în 16 iulie, iar apoi pe 18 iulie la BT Arena din Cluj-Napoca.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
BUZĂU INTERNATIONAL ARTS FESTIVAL EDIȚIA II 2022
20-08-2022

Cea de-a doua ediție a Buzău International Arts Festival se va desfășura anul acesta între 20 august și 20 septembrie, iar Caravana BIAF se va extinde și va ajunge nu doar în mai mult de 10 localități din județul Buzău, ci și la publicul din alte județe din regiune.

   
preloader
PENTRU CREDITELE CU DOBÂNDĂ FIXĂ ROMÂNII NU AU VEȘTI PROASTE DE LA BNR

Știrile, articolele, reportajele din media reprezintă o formă importantă de educație. Iar educația este extrem de importantă pentru că se opune manipulării.
CUM AFECTEAZĂ INFLAȚIA PIAȚA...

Intr-o piață din Drumul Taberei o băbuță vindea mărar. În fiecare dimineață un bărbat cumpăra o legătură de mărar de 1 leu, pentru a o ajuta pe bunicuță. Plătea, dar nu lua mărarul.
Într-o zi face la fel, plătește un leu și vrea să plece. Dar băbuța îl prinde de mână. Atunci domnul se întoarce către ea și zice:
- Da bunică, vrei să știi de ce cumpăr mărarul, dar nu îl iau?
.......
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
Domeniul Coralia Boldur
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
CE PĂRERE AU BANCHERII DESPRE FLUCTUAȚIA MARE DE PERSONAL?
Data: 13-12-2021

Prima întrebare pe care o pune la o şuetă un bancher cu experienţă unuia mai tânăr, hypercool, este: „Aveţi fluctuaţie mare de personal la bancă?” Ce sens are întrebarea?

Bankingul modern, care a depăşit perioada etalonului aur şi a drepturilor de proprietate explicite asupra banilor, face trading de încredere şi e foarte important să nu existe volatilitate la nivelul celor cu care vorbesc clienţii.

Şi ce poate să răspundă bancherul de tip nou? Că după ce în urmă cu doi ani banca sa, precum cele mai multe din sistem, s-a remarcat printr-una dintre cele mai ample fluctuaţii de personal din economie, acum , cei care trebuiau să genereze încredere sunt înlocuiţi cu roboţi ce nu mai utilizează sintagma domnule/doamnă când se adresează clientului sau cu maşini care îi garantează că a încăput pe cele mai bune mâini, numai să nu-i ceară ceva „neuzual”, precum eliberarea unei sume în dolari, principala monedă a lumii?!

Personal nu cred că un bancher generează încredere când răspunde cu „Ok, BOOMER!” şi îţi spune că în ciuda părului alb eşti „COOL”. Clientului îi place să discute cu cineva care i-a câştigat încrederea, şi asta nu se poate face aşa, „din prima seară”. În schimb, încrederea se pierde foarte uşor. E suficient să ai doar fluctuaţie de personal, nicidecum să se răstească noul casier la client ori ca acesta să fie înlocuit cu un robot!

Dar poate că din acest motiv băncile au ajuns să lucreze cu „mulţimi” nu cu clienţi, nu e vorba de boomerii mai în vârstă sau de milenialii mai tineri. Ele capacitează mulți clienți săraci cu putere limitată de negociere, în locul unora bogați, cu care să se afle în relații parteneriale, ceea ce contrazice tradiţia bancară şi-i trimite la plimbare pe bancheri plicticoşi, conservatori şi cu expertiză de la începutul textului. Bancherii de tip nou pot comite oricâte erori manageriale, pentru că ele se “socializează”, aşa cum evoluează statele şi cum sunt garantate depozitele bancare, în limita unui anumit plafon, indiferent de expunerea la risc!

Din câte se observă nu e nicio diferenţă între politicianul care conduce fără să câştige încrederea majorităţii electoratului şi a bancherilor, ce „arbitrează” ignoranţa mulţimii. Pe vremuri în ambele cazuri acţiona votul cenzitar. Încrederea şi banii erau primiţi de la cele mai responsabile persoane ale societăţii, şi nu de la „mulţimi”.
Editorial publicat in data de: 13-12-2021
de către Ionuț Bălan
Vizualizat de: 307 ori
 
Website: http://bloguluibalan.ro
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
 
 
Alpha