Calendar Evenimente vă recomandă:
ROCREATOR - TÂRGUL ARTIZANILOR ȘI DESIGNERILOR DIN TRANSILVANIA
26-09-2020

La această ediție 40 de creatori vă așteaptă să le descoperiți produsele!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ZIUA MĂRULUI LA MĂLÂNCRAV
27-09-2020

Un motiv de sărbătoare comună, Ziua Mărului a devenit una dintre cele mai frumoase tradiții din Mălâncrav și este așteptată cu foarte mare nerăbdare atât de localnici, cât și de vizitatori.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT DAMIAN DRĂGHICI LA SALA PALATULUI
28-09-2020

În urma intrării în vigoare a unei măsuri pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, concertul Damian Drăghici & Brothers a fost reprogramat pentru data de 28 septembrie 2020, în aceeași locație.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PIESĂ DE TEATRU - PE O PÂNZĂ DE PĂIANJEN
29-09-2020

Pe 29 septembrie, sunteți așteptați la Teatrul de Vară din Herăstrău pentru o reprezentație de excepție a piesei de teatru "Pe o pânză de păianjen".

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MOLDOVA FILM FESTIVAL
01-10-2020

Timp de 4 zile, capitala Moldovei devine scena unui spectacol internațional.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIE-MUZEU 1581 – UNIVERSITATEA ȘI ORAȘUL
02-10-2020

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) va găzdui, în cadrul Turnului Croitorilor, Expoziția-muzeu „1581 – Universitatea și Orașul” și va organiza seria de cursuri „Studium Generale” a Institutului STAR-UBB.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
GALA HOP LA TNB
04-10-2020

Gala Tânărului Actor HOP – aflată sub direcția artistică a coregrafului și dansatorului Gigi Căciuleanu – se va desfășura la Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București, în aer liber, la Amfitreatru, în perioada 3 - 6 septembrie 2020.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TRIBUT QUEEN LA HARD ROCK CAFE
18-10-2020

În urma situației create de răspândirea virusului Covid-19, concertul-tribut Queen programat pentru luna aprilie în Hard Rock Cafe este mutat în 18 septembrie 2020. Toate biletele cumpărate până în prezent rămân valabile.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT CONNECT-R LA BUCUREȘTI
18-10-2020

Connect-R vă așteaptă pe 18 septembrie, începând cu orele 20:00, să vă distrați alături de el, la un super party la FamilyFest Island, insula de pe lacul Fundeni.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
DAVID GARRETT – UNLIMITED LIVE
23-10-2020

”Unlimited Love” este programat, la Cluj-Napoca, în data de 23 octombrie 2020.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SEMIMARATON BRAȘOV INTERSPORT
25-10-2020

Semimaraton Brașov Intersport este un eveniment dedicat tuturor sportivilor confirmați, dar mai ales celor în devenire.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MARATONUL NISIPULUI, EDIȚIA A VII-A
07-11-2020

Maratonul Nisipului cuprinde: Curse necompetitive: Campionii Școlii și Family Run (7 noiembrie) și Curse competiționale: Maraton, Semimaraton Cros10km, Cursa populara 5km (8 noiembrie).

   
preloader
SUBDEZVOLTAREA NU E UN ATU PENTRU A IEȘI DIN CRIZA Covid-19

Se spune că IMM-urile sunt cele ce vor scoate economiile lumii din criza Covid-19 și de aceea trebuie sprijinite. Da, numai că dacă ne uităm mai bine, se observă că ele cam “gravitează” în jurul unor companii mari, care, atunci când își reduc semnificativ activitatea, IMM n-au ce să relanseze...
DISCURS MOTIVAȚIONAL...

Cocoşul organizează o şedinţă cu găinile. Despachetează o cutie şi scoate din ea un ou de struţ, spunând:
...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
INVITAȚI DE RENUME LA Open Banking Hackathon Ediția CEE 2020
Data: 14-09-2020

O suită impresionantă de companii și bănci de renume s-au reunit pentru a susține inovația în fintech în Europa Centrală și de Est, cu ocazia Open Banking Hackathon - Ediția CEE Online, ce va avea loc între 17-20 Septembrie.
Competitia online ce va dura 4 zile va provoca echipe din 10 tari (Polonia, Romania, Bulgaria, Ungaria, Austria, Croatia, Slovenia, Slovacia, Republica Ceha si Grecia) sa construiasca aplicatii cu valoare adaugata pe platforma deja testata de agregare de date Open Banking pusa la dispozitie de Finqware.

Cosmin Cosma – CEO Finqware, initiatorul acestui eveniment:
„Am primit feedback si suport extraordinar pentru initiativa noastra din partea mai multor actori din ecosistemul de Open Banking. Un numar impresionant de 10 institutii bancare din intreaga Europa Centrala si de Est, care in mod uzual nu se regasesc impreuna la evenimente, s-au alaturat pentru a vedea direct inovatia fintech si a evalua proiectele echipelor. Nume importante in tehnologie, companii globale de consultanta si cele mai importante acceleratoare de fintech din regiune s-au implicat activ pentru a face Open Banking Hackathon 2020 o platforma importanta pentru proiectele de fintech. Peste 40 de echipe fintech din 10 tari s-au inscris deja pentru a ajunge in marea finala, ce va fi sustinuta online pe 20 Septembrie, intr-un mare eveniment de gala.”
Avand drept parteneri principali Google si Asseco SEE, evenimentul este sustinut si de banci importante precum Banca Comerciala Romana (parte din Erste Group), Alpha Bank, Raiffeisen Bank International, First Bank si Banca Nationala a Romaniei. Firma internationala de avocatura CMS, FintechOS si Ernst & Young sunt de asemenea parteneri ai evenimentului, interesati sa vada Open Banking castigand tractiune in industria financiara. Sustinatori ai evenimentului sunt de asemenea Mindspace, DHL si Digital intelligence care asigura premisele si seviciile pentru un hackathon de succes.

In plus, cinci programe de accelerare de startup-uri din Romania, Austria, Ungaria si Bulgaria (InnovX, Techcelerator, Elevator Lab, OTP Lab si Eleven) sunt angrenati in a sustine evenimentul si a mentora echipele in cele 4 zile de hackathon, pentru a dezvolta aplicatii si produse minim viabile pe baza ideilor lor. CFTE, una dintre companiile globale de informatii pentru sistemul bancar, este de asemenea un sustinator puternic al evenimentului.

„Pentru noi, in calitate de organizatori ai Open Banking Hackathon, a fost surprinzator sa vedem atat de multe companii de renume raspunzand prompt apelului de a ne sustine in organizarea acestei competitii, in mod special in mediul post Covid 19, cand evenimentele s-au schimbat considerabil. Sprijinul lor ne-a transmis ceea ce credeam deja, faptul ca inovatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata si ca serviciile financiare ar trebui sa continue procesul de digitalizare cu eforturi si mai sustinute, declansate de lumea in continua schimbare in care traim.” a declarat Alexandra Dabu, CEO al How to Web, co-organizatorul editiei din acest an.

Peste 40 de echipe din regiune sunt deja in cursa de a ajunge in etapa finala, unde cele mai bune 8 proiecte vor fi prezente in fata unui juriu C-level impresionant, in cadrul finalei online Demo Night care va avea loc pe 20 septembrie, 6 PM EET.
Editorial publicat in data de: 14-09-2020
de către Alpha Bank Romania
Vizualizat de: 211 ori
Website: http://www.openbankinghackathon.com
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
 
 
Alpha