Calendar Evenimente vă recomandă:
MARATORUL VACCINĂRII ÎN BUCUREȘTI
07-05-2021

Vineri 7 mai 2021 la ora 16:00 începe maratonul vaccinării în București, anunță Primarul Nicușor Dan.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SĂPTĂMÂNA SĂNĂTĂȚII MINTALE - EDIȚIA A XI-A
17-04-2021

E timpul să vorbim. Despre speranță, despre adaptare și reziliență, despre lucrurile pe care le putem schimba și cele pe care nu, despre cum le acceptăm pe acestea din urmă și cum ne adunăm curajul să continuăm.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
IMAGINEAZĂ-ȚI - EXPO CREAȚII TEXTILE LA ANTIPA
08-05-2021

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” ȋmpreunӑ cu Universitatea Națională de Arte București vă invitӑ sӑ vizitaţi expoziţia temporarӑ „Imaginează-ți! Creații textile inspirate din natură”.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURS NAȚIONAL DE SCENARII CU HBO EUROPE
10-05-2021

American Independent Film Festival (AIFF) anunță lansarea celei de-a treia ediții a concursului WRITE A SCREENPLAY FOR (WSF)... / SCRIE UN SCENARIU PENTRU… organizat de către Asociația Cinemascop cu sprijinul HBO Europe.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SPACE IN THE CITY - EXPOZIȚIE INTERACTIVĂ LA CLUJ
12-05-2021

Expoziția interactivă Space in the City în premieră la Cluj-Napoca, în Parcul Industrial Tetarom I din Hoia

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
BURGERFEST ÎN BUCUREȘTI
14-05-2021

Cea de-a șasea ediție BURGERFEST, singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor, se va desfășura între 14 și 16 mai 2021 (reprogramat din cauza pandemiei).

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ALTERNOSFERA LA ARENELE ROMANE
15-05-2021

Concertul a fost reprogramat pentru 15 mai 2021. Biletele deja achiziționate rămân valabile.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TUȘNAD GASTRO BLUES FEST 2021
15-05-2021

Destinația Băile Tușnad și împrejurimile vă invită la Tușnad Gastro Blues Fest, ce se va desfășura în perioada 14-16 mai 2021 în mica stațiune Băile Tușnad.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FESTIVALUL TEHNOLOGIEI LA Bucharest Tech Week
18-05-2021

BUCUREȘTI - INIMA TEHNOLOGIEI este conceptul care își propune să reunească, prin interacțiuni profesionale și personale, dar și prin networking facilitat și încurajat de platforma MyConnector, toți pasionații de inovație și tehnologie.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FINALIȘTII GALEI PREMIILOR Matei Brâncoveanu 2021: 5 TINERI REMARCABILI
27-05-2021

Fundația Alexandrion anunţă finaliştii Galei Premiilor Matei Brâncoveanu 2021: 5 tineri cu abilităţi şi pasiuni diferite, care au ȋn comun curajul şi determinarea de a iniţia şi coordona proiecte care generează schimbări pozitive importante ȋn comunităţile lor.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
UNTOLD ODYSSEY 2021
09-06-2021

Festivalul UNTOLD Odyssey, organizat pe un vas de croazieră în Marea Mediterană, se va desfășura în perioada 9 - 13 iunie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TIFF ANIVERSEAZĂ 20 DE ANI LA FINAL DE IULIE 2021
23-07-2021

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) va celebra 20 de ani de existență cu o nouă ediție de anvergură, între 23 iulie și 1 august 2021, în Cluj-Napoca. 10 zile de vară cu filme în premieră, invitați și evenimente care vor puncta momente memorabile din cele două decenii de festival.

   
preloader
FONDURILE DE PENSII INVESTESC ÎN ACTIVELE TOXICE ALE STATULUI

Știți vorba: Cine nu riscă nu câștigă? Inclusiv Nassim Taleb spune că riscul e cea mai înaltă virtute! Pe de o parte, fondurile de pensii nu prea sunt “prietene” cu profitul, dar pe de alta-s constrânse să plaseze în titluri de stat.
SCURT ȘI CUPRINZĂTOR!

–Dragul meu, am ceva să-ți spun repede…
-Bine, iubito, dar îmi spui scurt, clar și lămurit.
...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
INVITAȚI DE RENUME LA Open Banking Hackathon Ediția CEE 2020
Data: 14-09-2020

O suită impresionantă de companii și bănci de renume s-au reunit pentru a susține inovația în fintech în Europa Centrală și de Est, cu ocazia Open Banking Hackathon - Ediția CEE Online, ce va avea loc între 17-20 Septembrie.
Competitia online ce va dura 4 zile va provoca echipe din 10 tari (Polonia, Romania, Bulgaria, Ungaria, Austria, Croatia, Slovenia, Slovacia, Republica Ceha si Grecia) sa construiasca aplicatii cu valoare adaugata pe platforma deja testata de agregare de date Open Banking pusa la dispozitie de Finqware.

Cosmin Cosma – CEO Finqware, initiatorul acestui eveniment:
„Am primit feedback si suport extraordinar pentru initiativa noastra din partea mai multor actori din ecosistemul de Open Banking. Un numar impresionant de 10 institutii bancare din intreaga Europa Centrala si de Est, care in mod uzual nu se regasesc impreuna la evenimente, s-au alaturat pentru a vedea direct inovatia fintech si a evalua proiectele echipelor. Nume importante in tehnologie, companii globale de consultanta si cele mai importante acceleratoare de fintech din regiune s-au implicat activ pentru a face Open Banking Hackathon 2020 o platforma importanta pentru proiectele de fintech. Peste 40 de echipe fintech din 10 tari s-au inscris deja pentru a ajunge in marea finala, ce va fi sustinuta online pe 20 Septembrie, intr-un mare eveniment de gala.”
Avand drept parteneri principali Google si Asseco SEE, evenimentul este sustinut si de banci importante precum Banca Comerciala Romana (parte din Erste Group), Alpha Bank, Raiffeisen Bank International, First Bank si Banca Nationala a Romaniei. Firma internationala de avocatura CMS, FintechOS si Ernst & Young sunt de asemenea parteneri ai evenimentului, interesati sa vada Open Banking castigand tractiune in industria financiara. Sustinatori ai evenimentului sunt de asemenea Mindspace, DHL si Digital intelligence care asigura premisele si seviciile pentru un hackathon de succes.

In plus, cinci programe de accelerare de startup-uri din Romania, Austria, Ungaria si Bulgaria (InnovX, Techcelerator, Elevator Lab, OTP Lab si Eleven) sunt angrenati in a sustine evenimentul si a mentora echipele in cele 4 zile de hackathon, pentru a dezvolta aplicatii si produse minim viabile pe baza ideilor lor. CFTE, una dintre companiile globale de informatii pentru sistemul bancar, este de asemenea un sustinator puternic al evenimentului.

„Pentru noi, in calitate de organizatori ai Open Banking Hackathon, a fost surprinzator sa vedem atat de multe companii de renume raspunzand prompt apelului de a ne sustine in organizarea acestei competitii, in mod special in mediul post Covid 19, cand evenimentele s-au schimbat considerabil. Sprijinul lor ne-a transmis ceea ce credeam deja, faptul ca inovatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata si ca serviciile financiare ar trebui sa continue procesul de digitalizare cu eforturi si mai sustinute, declansate de lumea in continua schimbare in care traim.” a declarat Alexandra Dabu, CEO al How to Web, co-organizatorul editiei din acest an.

Peste 40 de echipe din regiune sunt deja in cursa de a ajunge in etapa finala, unde cele mai bune 8 proiecte vor fi prezente in fata unui juriu C-level impresionant, in cadrul finalei online Demo Night care va avea loc pe 20 septembrie, 6 PM EET.
Editorial publicat in data de: 14-09-2020
de către Alpha Bank Romania
Vizualizat de: 403 ori
 
Website: http://www.openbankinghackathon.com
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
 
 
Alpha