Calendar Evenimente vă recomandă:
ZEPPELIN EXPERIMENT SHOW LA BERĂRIA H
19-03-2019

Evenimentul "Zeppelin Experiment Show" va avea loc la Berăria H pe 19 martie 2019, începând cu ora 21:45.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ATELIER DE STIL VESTIMENTAR FEMININ
20-03-2019

Fiecare detaliu al imaginii noastre spune ceva despre noi. Cei din jur îşi pot forma o impresie despre stilul nostru de viaţă, preferinţe, statut social, putere financiară, mediul din care provenim, educaţie şi starea de sănătate, pornind numai de la imaginea şi ţinuta noastră.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
STARTUP EUROPE SUMMIT 2019 LA CLUJ
21-03-2019

Municipiul Cluj-Napoca va găzdui ediția 2019 a Startup Europe Summit, un eveniment la care antreprenorii din toată Europa pot afla informații despre fondurile europene care pot fi accesate direct de la Bruxelles, pentru afaceri inovatoare.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT ȘTEFAN BĂNICĂ - TE IUBESC, FEMEIE! LA IAȘI
22-03-2019

Ştefan Bănică va susţine concertul "Te iubesc, femeie!" la Sala Polivalentă din Iași pe 22 martie 2019.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FLORIN PIERSIC JR. LA ARCUB ÎN SHOW-UL „FREAK SHOW”
26-03-2019

După o pauză de aproape șase luni, Florin Piersic Jr. își dă întâlnire cu publicul bucureștean marți, 26 martie, începând cu ora 19:30, la Sala Mare - ARCUB, pentru o adevărată demonstrație de talent actoricesc și regizoral în spectacolul „Freak Show”.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ANDRÉ RIEU ANUNȚĂ AL TREILEA CONCERT LA CLUJ-NAPOCA PE 6 APRILIE 2019
06-04-2019

Biletele pentru concertul anunțat pentru data de 5 aprilie 2019 s-au epuizat în numai trei ore de la punerea acestora în vânzare! Artistul a anunțat un al treilea concert la Cluj, pe 6 aprilie!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT SOY LUNA (Karol Sevilla) LA ROMEXPO
06-04-2019

Karol Sevilla, cunoscută pentru serialul Soy Luna, ajunge în premieră în România și va susține un concert la Romexpo pe 6 aprilie 2019, de la ora 19:30.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT PLACIDO DOMINGO Jr. LA SALA PALATULUI
17-04-2019

Organizatorii propun bucureștenilor o premieră muzicală absolută prin concertul care va fi susținut de un artist care moștenește un talent muzical inconfundabil: Plácido Domingo Jr., împreună cu alte nume importante ale scenei naționale și internaționale vor evolua pe aceeași scenă.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
BRANDMINDS 2019 - GREAT THINKERS IN BUCHAREST
10-05-2019

ONE DAY OF INSPIRATION with the BEST SPEAKERS OF THE WORLD! Time is your most precious asset! That’s why we brought the best influencers of the world for one day of pure insipration.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EDVIN MARTON CÂNTĂ ROCKSYMPHONY LA BUCUREȘTI 2019
16-05-2019

Pe 16 mai 2019, îndrăgitul violonist și compozitor Edvin Marton se întoarce pe scena Sălii Palatului din București, alături de orchestra sa, cu un nou show intitulat The RockSymphony. Artistul a pregătit un repertoriu vast, de la Vivaldi și până la hit-urile trupei Metallica.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PAPA FRANCISC VIZITEAZĂ ROMÂNIA IN MAI 2019
31-05-2019

Sala de Presă a Sfântului Scaun a anunțat că Papa Francisc efectuează o călătorie apostolică în România în zilele 31 mai – 2 iunie 2019 cu etape la București, Iași, Șumuleu-Ciuc și Blaj.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT BON JOVI LA BUCUREȘTI 2019
21-07-2019

Lumea în care trăim s-a schimbat din 2013, dar un singur lucru se menține cu certitudine: BON JOVI + Piața Constituției = o noapte extraordinară!

   
preloader
CÂT REPREZINTĂ EXPROPRIERILE DIN PREȚUL AUTOSTRĂZILOR?

Atunci când România are nevoie de autostrăzi şi preţul afişat este enorm, e interesant de ştiut cât reprezintă costul exproprierii în acesta şi cine sunt despăgubiţii.
TOATE LA TIMPUL LOR ...

El și ea seara în pat...
Ea deschide conversația:
- Tu vorbești mereu numai despre sex!
- Și despre ce alceva vrei să vorbim?, întreabă el. Despre timp e bine?
- Da...
...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
CÂND VULTURII HULPAVI PUN ”TAXĂ PE LĂCOMIE”
Data: 07-01-2019

Singurul lucru care-i mai trebuia României după doi ani de guvernare haotico-dezastruoasă, batjocoritoare la adresa democrației și a economiei private, era exact ”dansul ploii” prin care să invoci criza mai repede. Iar guvernanții nu au vrut să încheie 2018 fără ”petrecerea” asta…
Căci a gândi nici că mai poți, poate doar a contempla sadomasochist prostia și incultura, nesimțirea și nepriceperea, minciuna, populismul și fățărnicia. 2019 a început sub auspicii mult mai rele decât anul precedent, România sărbătorind preluarea Președinției Consiliului European al UE, adică singura ocazie în care puteai să arăți lumii că nu ai intrat degeaba în UE, cu acțiunea ”particoleră” a lui Dragnea împotriva Comisiei Europene pentru a pune batista pe țambalul Teldrum. ”Prietenoasă” și ”lucrativă” va fi atmosfera în toate întâlnirile pe care le vor organiza autoritățile române la București și la Bruxelles în primele 6 luni ale anului…
Dar ca să poți sărbători o astfel de inițiativă trebuia ca anul 2018 să intre în istorie și cu aplicarea ”taxei pe lăcomie”, dacă s-ar fi putut nu doar asupra băncilor, ci asupra oricui nu e de acord să fie furat pentru bunăstarea ”tătucului” dictator și a clicii faraonice. Atunci când Banca Națională a României îți spune că jongleria ta cu grenade defensive în magazinul de cristale va provoca sigur pagube întregii economii românești nu ar trebui să te duci la culcare, după ce ai lăsat demisia pe masă, ci direct pe o insulă îndepărtată din Pacificul de sud unde să asculți colibri și să privești ursuleții koala, cam pentru tot restul vieții tale. Robinhudiada asta de prost gust, prin care pretinzi că vrei să suprataxezi sistemul financiar-bancar când de fapt tu încerci cu disperare să-ți acoperi deficitul bugetar pe care tot tu îl aruncaseși în aer prin măsuri iresponsabile de mituire a pensionarilor și bugetarilor, devine acum periculoasă pentru toți! Căci nu-ți trebuie mai mult de opt clase și un dram de bun simț să înțelegi că a băga în faliment băncile comerciale, companiile de leasing și asigurări înseamnă a nenoroci firmele private, a distruge locuri de muncă, a crea ostilitate față de cel mai mare împrumutător al Ministerului de Finanțe și în final a declanșa o criză economică generalizată pe care nici urmașii vioricilor și orlanzilor nu o vor mai rezolva. In scenariul cel mai optimist, aplicarea ”taxei pe lăcomie” de către vulturii lacomi și ipocriți va duce la dobânzi mai mari (împreună cu creșterea inflației), creșterea gradului de dezintermediere financiară (că tot eram pe ultimul loc în UE…), probleme majore de funcționare pentru aproape trei pătrimi din băncile prezente în România, mutarea datoriei în plan extern la costuri și mai mari, încălcarea legii privind independența Băncii Naționale a României, toate rezultând într-un blocaj financiar-bancar pe care nu credeam să-l mai vedem vreodata la noi. Era logic ca, după ce și-a bătut joc de taxarea muncii în România, Guvernul să facă harcea-parcea și taxarea capitalului, învățându-i pe telespectatorii săi fideli că a face profit în România capitalistă a lui 2019 este ceva rușinos, de care trebuie să-ți fie frică, și că cea mai bună cale este să lucrezi la stat, acolo unde să depinzi de ei, unde poți fi controlat, șantajat și re-educat în spirit comunist propriu anilor ’50, unde trebuie doar să taci și să aplauzi.
A taxa fix ”lăcomia”, bazându-te pe volatilitatea economiei de piață în general și a României în particular (probabil urmează arestarea ROBORULUI pentru neconformitate), a dori să iei o camătă fixă din ceva extrem de volatil precum profitul, obținut după o echilibristică acerbă tocmai din cauza insecurității induse tot de Guvern, a crede că distrugând gospodăria te vei înfrupta din cadavrele ce rămân după explozie sau că populismul ține de foame, înseamnă că nu ști nici măcar de ce te afli pe pământul ăsta, darămite cu ce trebuie să te ocupi la Palatul Victoria… Iar amanetarea viitorului economiei românești va avea efecte negative asupra fiecăruia dintre noi, că înțelegem sau nu.
Cică doi vulturi hulpavi, tată și fiu, zburau pe cerul albastru. Cel mic îl întreabă pe tacsu unde merg. Niciun răspuns. Piticu insistă și insistă, iar într-un final tatăl îi răspunde sec -”De-a-mboulea…”. Nu e de râs, căci 2019 abia a început
Editorial publicat in data de: 07-01-2019
de către Mihai Mătieș
Vizualizat de: 299 ori
Website: N/A
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
 
 
Alpha