Calendar Evenimente vă recomandă:
FESTIVALUL K-LOVERS LA UNIVERSITATEA ROMÂNO-AMERICANĂ
25-05-2023

Ambasada Republicii Coreea în România organizează, alături de Centrul de Studii Româno-Coreene (CSRK), din cadrul Universității Româno-Americane, cea de-a 8 a ediție a Festivalului K-Lovers, în perioada 22 – 26 mai 2023.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TREI TENORI ITALIENI - TURNEU ÎN ROMÂNIA
26-05-2023

Celebre arii și îndrăgite canzonete vor face inimile să vibreze în interpretarea unui formidail trio de tenori italieni: Domenico Menini, Alessandro Goldoni și Angelo Forte vor interpreta arii precum “Nessun dorma”, “E lucevan le stelle” ... la București pe 15 mai, ora 20:00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE TEATRU IDIȘ TES FEST 2023
26-05-2023

Teatrul Evreiesc de Stat organizează, în perioada 25 – 30 mai 2023, cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Idiș TES FEST. Teatrul Evreiesc de Stat își continuă și în acest an misiunea de a celebra identitatea unică a limbii și culturii idiș.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MOGOȘOAIA CLASIFEST - CULTURILE LUMII 2023
27-05-2023

În cadrul ediției a 12 a Mogoșoaia ClasicFest – Culturile lumii, eveniment care va fi găzduit de Palatul Brâncovenesc de la Mogoșoaia, în perioada 27 -28 mai 2023, va exista și o zona dedicată tinerilor cu abilități artistice.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT AL BANO & SIMFONICO LA BUCUREȘTI
27-05-2023

Al Bano, legendarul artist care conferă muzicii italiene o savoare aparte, revine în România pentru a celebra 80 de ani de viață printr-un concert - eveniment menit să creeze amintiri de neuitat.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MEET THE BEAT - RECITAL EXTRAORDINAR CANTUS MUNDI
30-05-2023

Programul Național Cantus Mundi invită publicul la Meet the Beat - recitalul extraordinar al copiilor și adolescenților de la Secția de percuție a programului, coordonată de cunoscutul muzician Zoli Toth.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
LA PAS PRIN TIMIȘOARA 2023
03-06-2023

Ateliere gastronomice care tratează „Gustul ca patrimoniu”, profesori și sute de copii și tineri angrenați în „Educație pentru schimbare” - activități pentru promovarea consumului responsabil, reducerea risipei alimentare, hrană sănătoasă și grădinărit urban.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
LA PAS PRIN TIMIȘOARA 2023
15-06-2023

Ateliere gastronomice care tratează „Gustul ca patrimoniu”, profesori și sute de copii și tineri angrenați în „Educație pentru schimbare” - activități pentru promovarea consumului responsabil, reducerea risipei alimentare, hrană sănătoasă și grădinărit urban.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
VĂDUVA VESELĂ LA OPERA BUCUREȘTEANĂ
22-06-2023

Văduva veselă 2.0, ajunge în premieră la Bucureşti pe 22 iunie în cadrul Bucharest Opera Festival. Astfel, bucureştenii au oportunitatea de a viziona cea mai nouă montare a foarte îndrăgitei operete, pe care maestrul Andrei Şerban a pus-o în scenă la Opera din Iaşi la începutul acestui an.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
COSMOBEAUTY EXPO ÎN IUNIE LA POLIVALENTĂ
23-06-2023

Cel mai important târg anual Beauty din România, Cosmobeauty Expo va avea loc în perioada 23-25 iunie 2023, la Sala Polivalentă din București. (Calea Piscului 10)

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT DAVID GARRETT ICONIC TOUR 2023
18-08-2023

După turneul de succes al anului 2022, „Alive-my Soundtrack”, care a cuprins peste 32 de concerte în 11 țări, celebrul violonist David Garrett deschide un nou capitol, în stilul clasic, și traversează mapamondul cu cea mai nouă producție concertistică, în cadrul turneului „ICONIC TOUR 2023”.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
IL VOLO REVINE ÎN CONCERT LA CLUJ ȘI BUCUREȘTI
30-09-2023

Celebrul grup de origine italiană – IL VOLO care domină lumea pop-opera internațională de peste un deceniu, compus din tenorii Piero Barone și Ignazio Boschetto și baritonul Gianluca Ginoble, revine în România în cadrul turneului mondial al anului 2023.

   
preloader
IN NATO CU DEPRINDERI RUSEȘTI

În Cartea Judecătorilor din Vechiul Testament se istorisește cum Ghedeon a reușit să-i elibereze pe israeliți de madianiții ce le luau roadele pământului și-i condamnau la înfometare.
GRUPURILE DE DESTĂINUIRI ...

La o întâlnire a dependenților ...
- Bună, mă numesc Paco și sunt dependent de sex.
- Bună, Paco! Grupul de dependenți de sex începe în două ore, acesta este cel al mamelor singure.

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
Domeniul Coralia Boldur
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
EXPOZIȚIA WE ARE VARADINUM LA CAREI
Data: 26-03-2023 Ora: 10:00
Locatia: Centrul Cultural Carei, Satu-Mare
Vineri, 17 martie 2023, începând cu ora 17.00 în sala de expoziții de la parterul castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul expoziției de artă fotografică, intitulate „WE ARE VARADINUM” din Oradea.
   
Pe simeze vor fi expuse 55 de fotografii realizate de 55 de membri ai clubului Varadinum, portrete, peisaje, fotografii de stradă și fotografii conceptuale.

Evenimentul este organizat de Varadinum Foto Club din Oradea, cu sprijinul Foto Clubului „Vasile Vénig László” din Carei și Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Expoziția se poate vizita până la data de 30 martie 2023, conform cu programul de vizitare a Castelului Károlyi.

Intrarea la eveniment este liberă!


Varadinum Foto Club din Oradea

După cinci ani de la înfiinţare de către artiştii fotografi Ovi D. Pop şi Adela Rusu, Varadinum Foto Club din Oradea este, la ora actuală, cel mai activ și mai puternic fotoclub din România, el obținând locul 31 din 224, la competiția celor mai bune fotocluburi din lume, clasament realizat de Federația Internațională de Artă Fotografică FIAP, Varadinum Foto Club fiind şi membru regional ILFIAP.
În anul 2022, Varadinum Foto Club a organizat a 3-a ediţie a salonului ,,Fotoclubul Anului în România”, unde au participat fotocluburile active din România şi unde a obţinut Trofeul Fotoclubul Anului 2022, cu o colecţie care a întrunit cel mai mare punctaj şi care a fost apreciată de un juriu international
A participat cu 18 membri la Tabăra de fotografie de la Ipoteşti ,,Pe urmele lui Eminescu”, organizată de Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii Mihai Eminescu, a fost coorganizator al taberei de fotografie ,,Sălaj-Frumuseţe, Tradiţie, Poveste” a 5-a ediţie organizată de Centrul de Cultură şi Artă Sălaj, a organizat 3 ediţii Romanian Grand Circuit (Spring, Summer şi Autumn) şi a 6-a ediţie a Salonului Varadinum, unde au participanti artişti fotografi din lumea întreagă cu mii de fotografii, a avut 12 expoziţii de grup pe panourile din Piaţa Unirii, unde au fost expuse peste 1.000 de fotografii , a organizat expoziţiile personale a 3 membri din club: Florica Bacter, Vincze Szabolcs şi Tomi Borza la Filarmonica de Stat din Oradea şi expoziţiile Romanian Grand Circuit la Era Shopping Center, Galeria Ovi D. Pop.
De asemenea, în 2022, Şcoala de Fotografie Varadinum a organizat, prin profesorii săi, Adela Rusu şi Ovi D.Pop, 23 de serii de cursanţi cu o medie totală de 200 de cursanţi, care au obţinut diploma de specializare ,,Fotograf”, urmând cursurile de fotografie nivel „Debutanţi” şi cursurile acreditate de specializare ,,Fotograf”, nivel ,,Avansaţi”. Cinci membri din Varadinum Foto Club, Marian Plaino, Mariana Scubli, Vincze Szabolcs, Mihai Bogdan şi Dan Cristian Griga, împreună cu fondatorii săi, Adela Rusu şi Ovi D.Pop, au obţinut numeroase medalii şi trofee la Saloanele Internaţionale de Artă Fotografică din lume.

Eveniment publicat in data de: 12-03-2023
de către Calendar Evenimente
Vizualizat de: 90 ori
Website: N/A
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei