Calendar Evenimente vă recomandă:
BIFESIM 2022 LA ROMEXPO
24-09-2022

Este momentul să iei cele mai bune decizii pentru afacerea ta. Înscrie-te ca expozant la #BIFESIM2022 și participă la cea mai tare experiență home & deco din toamnă

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
COMETICS BEAUTY HAIR 2022 LA ROMEXPO
24-09-2022

Ești producător și distribuitor de produse profesionale pentru păr, machiaj și piele? Imporți materii prime și ambalaje pentru industria cosmetică? Ești furnizor de produse și servicii pentru saloanele de înfrumusețare? Atunci ce mai aștepți? Hai ca expozant la COSMETICS BEAUTY HAIR 2022!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ZIUA ZMEIELOR LA CAREI
24-09-2022

Sâmbătă, 24 septembrie 2022, începând cu ora 13.00, Centrul Cultural Carei organizează, la Ștrandul Termal, Ziua Zmeielor.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ATELIERELE PROVOCAREA LEGO LA ANTIPA
26-09-2022

Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" şi e2 Young Engineers vă invită să participaţi la un program educaţional de succes!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ANIMEST EDIȚIA 17 LA BUCUREȘTI
07-10-2022

Regizorul, scenaristul și animatorul Masaaki Yuasa, una dintre cele mai influente figuri ale animației contemporane, vine în România, la cea de-a 17-a ediție a Festivalului Internațional de Film de Animație Animest (7-16 octombrie, București).

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURSUL DIPLOMA SHOW
09-10-2022

DIPLOMA Show, festivalul dedicat noii generații de artiști, arhitecți și designeri români, organizat de The Institute și prezentat de UniCredit Bank, propune evenimente de networking creativ și o expoziție ce cuprinde 125 de proiecte artistice și 128 de participanți, între 7 și 16 octombrie, la Comb

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
„DON JUAN”, spectacolul „așteptat în întreaga Europă”
11-10-2022

Aterballetto/ Fondazione Nazionale della Danza, cea mai importantă companie italiană de dans, vine pentru prima dată în România, la cea de-a XXIII-a ediție a Întâlnirilor JTI. Spectacolul „Don Juan”, în coregrafia lui Johan Inger, a avut premiera în octombrie 2020 la Ferrara (Italia).

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TURNEU TRUPA COMPACT ÎN ROMÂNIA
15-10-2022

Salut, prieteni de pretutindeni! Vă reamintim că trupa Compact va fi toamna aceasta în turneu. Concerte în 11 orașe din țară!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SIBIU JAZZ FESTIVAL 2022
25-10-2022

Cel mai renumit festival de jazz din România a ajuns la a 50-a ediție.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
INDAGRA FOOD 2022 LA ROMEXPO
27-10-2022

Producătorii, distribuitorii și importatorii de echipamente și tehnologii pentru industria cărnii, dar și reprezentanții domeniului panificației, industrializării legumelor și fructelor, prelucrării peștelui și laptelui, sunt invitați să se înregistreze ca expozanți la #IndagraFood2022!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
INDAGRA 2022 LA ROMEXPO
27-10-2022

Pentru că deciziile inspirate se iau vara, iar roadele se culeg toamna, te invităm să te înscrii ca expozant la #INDAGRA2022. Cel mai important eveniment agricol din România se desfășoară în perioada 26 – 30 octombrie, la ROMEXPO.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
GoTechWorld 2022 LA ROMEXPO
03-11-2022

GoTech World, cel mai mare eveniment de IT & Digital din Europa Centrală și de Est, revine anul acesta în format fizic cu cea de-a XI-a ediție, după doi ani de pandemie și două ediții online la Romexpo, Pavilionul B1, pe 3 și 4 noiembrie.

   
preloader
CE CÂȘTIG AR ADUCE DĂRÂMAREA MONARHIEI ȘI A BISERICII?

Regina a murit! Trăiască Regele! Da, numai că de vreo doi ani bătrâna și înțeleapta Elisabeta a părut că face un pas în spate și iese din atenția opiniei publice.
CLUBUL NOSTALGICILOR DIN BUCUREȘTI

Un tip intră în clădirea veche și întreabă:
– Bună seara, aici e clubul nostalgicilor?

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
Domeniul Coralia Boldur
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
ANIMEST EDIȚIA 17 LA BUCUREȘTI
Data: 07-10-2022 Ora: 10:00
Locatia: București
Regizorul, scenaristul și animatorul Masaaki Yuasa, una dintre cele mai influente figuri ale animației contemporane, vine în România, la cea de-a 17-a ediție a Festivalului Internațional de Film de Animație Animest (7-16 octombrie, București).
   
Artistul japonez va intra în dialog cu publicul la proiecțiile din secțiunea pe care Animest i-o dedică anul acesta, și va susține un masterclass în cadrul căruia va împărtăși secrete din culisele proiectelor în care a fost implicat de-a lungul carierei sale. Printre cele mai cunoscute se numără serialul animat Adventure Time, deținătorul a opt Primetime Emmy Awards și a două Premii BAFTA.

Cunoscut pentru stilul său neconvențional, care împinge cu lejeritate barierele genului și care i-a adus renumele internațional, transformându-l într-unul dintre cei mai apreciați creatori din lume, Masaaki Yuasa și-a descoperit fascinația pentru anime încă din copilărie. Deși desena cu plăcere, a fost sceptic în privința șanselor sale de a deveni relevant pentru industrie, dar în ciuda propriilor îndoieli, a continuat să studieze și să creeze.

Încurajat de veterani ai animației precum Osamu Kobayashi (unul dintre creatorii Naruto), artistul și-a asumat particularitățile și s-a impus cu un stil personal, care testa limitele animației tradiționale. În primii ani ai carierei sale, s-a implicat în proiecte de televiziune alături de faimosul studio Ajia-do, iar mai târziu, din poziția de freelancer, a colaborat cu Studio Ghibli și a lucrat alături de legende ale animației precum Kōji Morimoto (The Animatrix) și Isao Takahata (Grave of the Fireflies, The Tale of the Princess Kaguya).

În 2004 apărea pe marele ecrane Mind Game, lungmetrajul său de debut, care a bulversat lumea filmului, propunând un melanj de stiluri și tehnici de animație, într-o manieră diferită de tot ceea ce mai văzuseră spectatorii până atunci. Experimentul său i-a adus notorietatea în rândul fanilor anime, iar astăzi este considerat unul dintre filmele cult ale genului. În 2013, Yuasa și-a fondat propriul studio - Science Saru. Primele două proiecte ale studioului au fost următoarele sale lungmetraje: Night is Short, Walk on Girl! – o comedie romantică animată cu adolescenți, asupra căruia nu ezită să-și pună amprenta vizuală care l-a consacrat – și Lu Over the Wall, filmul care i-a adus și prima distincție la Festivalul de Film de Animație Annecy, despre un adolescent singuratic care trăiește o adevărată transformare după ce se îndrăgostește de o sirenă pe nume Lu.

Toate cele cinci filme vor avea parte de proiecții speciale la Animest.17, în prezența creatorului lor, pe care spectatorii sunt invitați să-l întâlnească pe 8, 9 și 10 octombrie, la București. În primul week-end de festival, Masaaki Yuasa va susține și un masterclass, în cadrul căruia va împărtăși detalii despre munca sa, va povesti despre lucrurile care îl inspiră și va oferi informații despre întregul proces de creație pe care l-a presupus implicarea sa în serialul animat Adventure Time.

Pentru a savura experiența completă de festival, cu acces la toate proiecțiile din programul ediției, iubitorii de film de animație pot revendica unul dintre ultimele abonamente disponibile pe platforma Eventbook.
Eveniment publicat in data de: 13-09-2022
de către Calendar Evenimente
Vizualizat de: 112 ori
Website: http://www.arcub.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate