Calendar Evenimente vă recomandă:
CITIES OF THE FUTURE - ÎNSCRIERI CONCURS!
12-04-2021

Orange România anunţă deschiderea înscrierilor pentru Cities of the Future, un program Orange Fab dedicat startup-urilor care dezvoltă produse ce îmbunătățesc experiența oamenilor în orașe, procesele administrațiilor publice ori care facilitează relația dintre cetățeni și primării.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURSUL CEL MAI HARNIC BUCĂTAR JUNIOR - CAREI
13-04-2021

”Cel mai harnic Bucătar Junior!” – ediția a doua. Concurs de gătit pentru copii, cu ajutorul părinților sau bunicilor!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CUM SĂ ÎMI GESTIONEZ MAI BINE BANII? ATELIER ONLINE DE EDUCAȚIE FINANCIARĂ
14-04-2021

Vrei să decizi tu unde merg banii, în loc să te întrebi tot timpul pe ce s-au dus? Hai să învăţăm împreună cum să economisim bani, timp şi cum să ne orientăm prin jungla financiară.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
IMAGINEAZĂ-ȚI - EXPO CREAȚII TEXTILE LA ANTIPA
15-04-2021

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” ȋmpreunӑ cu Universitatea Națională de Arte București vă invitӑ sӑ vizitaţi expoziţia temporarӑ „Imaginează-ți! Creații textile inspirate din natură”

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TÂRGUL DE CARIERE 2021 PRIVEȘTE ÎNAINTE
16-04-2021

De la locuri de muncă la sfaturi pentru construirea unei cariere de succes, webinarii, sesiuni de dezvoltare profesională și interviuri de angajare, toate oportunitățile vor fi disponibile vizitatorilor la Târgul de Cariere în perioada 18 martie-23 aprilie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CURS ONLINE DE MACHIAJ
17-04-2021

Tips & tricks de machiaj, obiceiuri care îţi menţin tenul frumos, sfaturi care te ajută să alegi produse cosmetice cu adevărat de calitate – iată doar câteva dintre lucrurile pe care le afli la cursul Valentinei Bălaşa Ario.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPO DARIE DUP - ALLreadymade
18-04-2021

Expoziția ALLreadymade – un solo show al artistului vizual Darie Dup, membru al Royal Society of Sculpture din Londra, în cadrul STRATA Gallery, are loc în cea mai nouă galerie de artă contemporană din Capitală.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TÂRGUL NEGUSTORII SATULUI DIN CLUJ-NAPOCA
22-04-2021

Între 22 și 25 aprilie vom fi prezenți la Târgul "Negustorii Satului" care are loc în Parcul Etnografic Remulus Vuia din Cluj-Napoca.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FLORICA PREVENDA: Anonymous – EXPO SHOW LA AnnArt
25-04-2021

Expoziția deschisă pe 17 martie oferă o nouă perspectivă a pictoriței Florica Prevenda asupra identității individului în contextul globalizării.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FESTIVALUL TEHNOLOGIEI LA Bucharest Tech Week
18-05-2021

BUCUREȘTI - INIMA TEHNOLOGIEI este conceptul care își propune să reunească, prin interacțiuni profesionale și personale, dar și prin networking facilitat și încurajat de platforma MyConnector, toți pasionații de inovație și tehnologie.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
UNTOLD ODYSSEY 2021
09-06-2021

Festivalul UNTOLD Odyssey, organizat pe un vas de croazieră în Marea Mediterană, se va desfășura în perioada 9 - 13 iunie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TIFF ANIVERSEAZĂ 20 DE ANI LA FINAL DE IULIE 2021
23-07-2021

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) va celebra 20 de ani de existență cu o nouă ediție de anvergură, între 23 iulie și 1 august 2021, în Cluj-Napoca. 10 zile de vară cu filme în premieră, invitați și evenimente care vor puncta momente memorabile din cele două decenii de festival.

   
preloader
BĂNCILE SĂ ADMINISTREZE EVIDENȚA, PLATA IMPOZITELOR ȘI PLATA TRANSPORTULUI LOCAL...

... Ar fi mai ieftin și statul mai mic! Plătește - pe cât posibil - cu cardul bancar, ne izbește anunțul scris cu litere de-o șchioapă. Mai nou se poate și în autobuzele societăţii municipale din Capitală. La fel ca la metrou....
IARNA ȘI PROBLEMELE EI, LA ARDELENI...

Trei ardeleni tăiau lemne pe un ger năpraznic.
La un moment dat, Gheorghe și Vasile îl întreabă pe Ion, singurul care la minus 15 grade avea doar un clop de paie pe cap:
- Da’ păi mă Ioane, tu nu ai căciulă cu urechi, călduroasă, așe ca noi?
- Ba da.
- Și apoi di ce nu ți-ai luat-o la tine, mă?
- Nu mai pot, mă, … de la accident nu mai pot s-o port.
- Da’ ce accident ai avut tu, mă?
...
...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
CONCURSUL CEL MAI HARNIC BUCĂTAR JUNIOR - CAREI
Data: 08-04-2021 Ora: 08:00
Locatia: Direcția de cultură Carei, Satu-Mare
”Cel mai harnic Bucătar Junior!” – ediția a doua. Concurs de gătit pentru copii, cu ajutorul părinților sau bunicilor!
   

Direcția de Cultură Carei lansează pentru al doilea an consecutiv concursul de gătit ”Bucătar Junior” care se adresează copiilor care își ajută părinții sau bunicii în bucătărie.

Trimite pe adresa: festivalcarei@yahoo.com: numele și prenumele, vârsta, localitatea de domiciliu, denumirea felului gătit, cel mult cinci fotografii în care să apară concurentul în timp ce gătește (din care în mod obligatoriu o fotografie cu mâncarea deja preparată!). Subiect: ”Bucătarul junior”.

Concursul se desfășoară pe trei categorii 2-5 ani, 6-10 ani, 11-15 ani! Premiile constau în diplome de participare, primele trei locuri la fiecare categorie fiind răsplătite cu câte o carte!

Prin expedierea materialului, participanții își exprimă acordul de a publica imaginile pe pagina de facebook: Carei-Cultura/Nagykaroly-Kultura

Perioada de desfășurare a concursului: 1 aprilie - 3 mai 2021.

La concursul care se desfășoară exclusiv online, pot participa copii din țară și străinătate, nu doar din Carei!

Nu folosiți aparatele din bucătărie, decât în prezența părinților!

Spor la treabă! Multă sănătate! Succes!


II. A legügyesebb kis séf!
Főzőverseny gyerekeknek, szülők, vagy nagyszülők segítségével!

A Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság másodjára szervezi meg az A legügyesebb kis séf elnevezésű főzőversenyt gyerekeknek, akik a szüleik, vagy a nagyszüleik mellett segédkeznek a konyhában.

A festivalcarei@yahoo.com e-mail címre várjuk: családnév, keresztnév, kor, lakhely, a főzési mód megnevezése, legtöbb öt fénykép a versenyzőről főzés közben (melyekből 1 kép kötelezően az elkészített étellel). A tárgy megnevezése: „Kis séf”

A verseny három kategóriában zajlik: 2-5 évesek, 6-10 évesek, 11-15 évesek. A díjak részvételi oklevelekből állnak, valamint minden kategóriában az első három helyezés könyvjutalomban részesül.

Az anyagok elküldésével minden résztvevő beleegyezését adja ezek közzétételéhez a Carei-Cultura/Nagykároly-Kultúra Facebook oldalon.
A verseny 2021. április 1-május 3. között zajlik.

Az online versenyeinken nem csak Nagykárolyból vehetnek részt gyerekek, hanem az ország bármely részéről, illetve külföldről is!
Ne használjátok a konyhai gépeket csak a szülők jelenlétében!

Jó munkát! Sok sikert és egészséget!


Eveniment publicat in data de: 30-03-2021
de către Calendar Evenimente
Vizualizat de: 42 ori
Website: N/A
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
 
 
Alpha