Calendar Evenimente vă recomandă:
FILM OCLOCK INTERNATIONAL FESTIVAL ÎN 2021
27-02-2021

Film O'Clock International Festival este un parteneriat între țări care împărtășesc același fus orar și dragostea pentru cinema.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ÎNSCRIERI LA ȘCOALA DE POLIȚIE CLUJ
28-02-2021

Se fac înscrieri la Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAMEAZĂ VIITORUL COMUNITĂȚII TALE!
01-03-2021

Proiectul de educație digitală ”CODE Kids România” se extinde dincolo de bibliotecile publice!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SPRING IT SE ÎNTOARCE ÎN MARTIE 2021
02-03-2021

Spring IT revine și în primăvara aceasta, în perioada 1 - 20 martie. Proiectul organizat de Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) își desfășoară cea de-a X-a ediție, fiind astfel o ediție aniversară.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CFO CONFERENCE LA BUSINESS-MARK
04-03-2021

Conferința CFO Conference va avea loc, online, în data de 4 martie.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ERA OK ȘI LA 60!
06-03-2021

”Era ok si la 60” e un super spectacol de stand up comedy, un one man show maraton în care Răzvan Vasilescu îmbină texte ale celor mai importanți autori contemporani de comedie cu fragmente emoționante din viața sa.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA DE ARTĂ CONTEMPORANĂ LA MOGOȘOAIA
07-03-2021

Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” vă invită să vizitați Expoziția de Artă Contemporană deschisă la Parterul Palatului Brâncovenesc și în galeria Foișor.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURSUL CITADELA ARTELOR 2021
08-03-2021

Concursul “Citadela artelor” este organizat de Ovalsart, în parteneriat cu Asociația Pro Valores, Muzeul Național Peleș, Centrul Cultural “Aurel Stroe” și este un proiect câștigător al grantului oferit de Petrotel Lukoil.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAMEAZĂ VIITORUL COMUNITĂȚII TALE!
12-03-2021

Proiectul de educație digitală ”CODE Kids România” se extinde dincolo de bibliotecile publice!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CLASSIX FESTIVAL VA AVEA LOC LA IAȘI ÎN MARTIE 2021
14-03-2021

Cea de-a doua ediţie a Classix Festival va avea loc la Iaşi, în perioada 14 - 18 martie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TÂRGUL DE CARIERE 2021 PRIVEȘTE ÎNAINTE
18-03-2021

De la locuri de muncă la sfaturi pentru construirea unei cariere de succes, webinarii, sesiuni de dezvoltare profesională și interviuri de angajare, toate oportunitățile vor fi disponibile vizitatorilor la Târgul de Cariere în perioada 18 martie-23 aprilie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TIFF ANIVERSEAZĂ 20 DE ANI LA FINAL DE IULIE 2021
23-07-2021

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) va celebra 20 de ani de existență cu o nouă ediție de anvergură, între 23 iulie și 1 august 2021, în Cluj-Napoca. 10 zile de vară cu filme în premieră, invitați și evenimente care vor puncta momente memorabile din cele două decenii de festival.

   
preloader
BIG MAC ARATĂ CĂ LIRA STERLINĂ E SUBAPRECIATĂ

Un Big Mac costă 3,29 lire în Marea Britanie și 5,66 dolari în Statele Unite. Rezultă un curs de schimb implicit (prețul în lire al unui Big Mac împărțit la cel în dolari) de 0,58 sau 1,72 dolari pentru o liră.
DIN CICLUL ȘCOALA ONLINE...

Profesoara le explică elevilor:

– SIDA se poate lua în relația Ea-El, Ea-Ea și El-El.

Bulă întreabă îngrijorat:
...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
PROGRAMUL ERASMUS CONTINUĂ LA USAMV CLUJ
Data: 23-02-2021 Ora: 09:00
Locatia: Cluj-Napoca
Cu un buget total de circa 3 mil. euro în ultimii şapte ani, Programul Erasmus+ de la USAMV Cluj-Napoca continuă, între 2021-2027, după primirea Certificatului de calitate din partea Comisiei Europene.
   
Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca a fost evaluată pozitiv de către Comisia Europeană pentru următorii şapte ani şi a primit Certificatul de calitate "Erasmus Charter for Higher Education 2021 - 2027", ceea ce va asigura finanţarea proiectelor eligibile ale universităţii prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene (UE).

"Fidelă misiunii sale de a forma specialişti pentru o piaţă a muncii europeană/mondială, USAMV Cluj-Napoca se preocupă în mod susţinut de îmbunătăţirea indicatorilor de performanţă în domeniul activităţii didactice şi de cercetare, în vederea obţinerii de competenţe reale pentru absolvenţii săi. Acest lucru devine posibil doar prin conexiunea cu sistemele educaţionale europene şi implementarea elementelor de progres, racordarea la standardele şi cerinţele internaţionale, iar programul Erasmus+ este unul din instrumentele care ne stau la îndemână. Erasmus+ oferă, astfel, oportunităţi de educaţie şi formare profesională şi personală, cu impact şi asupra dezvoltării capacităţii organizaţionale, sporind vizibilitatea universităţii şi contribuind la crearea unor colective de cercetare multidisciplinare şi internaţionale", a declarat Prof. dr. Roxana Vidican, coordonator Program Erasmus+ în cadrul USAMV Cluj-Napoca.

Programul destinat schimburilor academice a debutat sub numele Socrates, a fost lansat în România în 1996 şi funcţionează la USAMV Cluj-Napoca din 1997. Zece ani mai târziu, programul este înlocuit cu Lifelong Learning Programme (LLP), din care făcea parte şi Erasmus. Până în 2014, acesta este destinat schimbului academic, prin acţiuni de tipul mobilităţilor de studiu şi predare, iar de atunci are un nou conţinut, sub numele Erasmus+, care este implementat şi în prezent, şi care aduce ca noutate mobilităţile de plasament pentru studenţi, respectiv cele de formare pentru personalul nedidactic.

Tot din acel an, 2014, USAMV Cluj-Napoca este acreditată pentru organizarea mobilităţilor de practică pentru studenţi. În perioada 2014 - 2020, aproape 800 de studenţi au beneficiat de mobilităţi în străinătate, în cadrul programului Erasmus+, prin intermediul a şase proiecte, iar USAMV Cluj-Napoca mai are în derulare alte şase proiecte de mobilităţi. Bugetul total al acestor 12 proiecte este de circa 2,9 milioane de euro (2.881.428 euro), iar mobilităţile s-au derulat în 74 de ţări, din care 20 din Uniunea Europeană.

Programele de mobilităţi s-au adresat nu doar studenţilor, ci şi cadrelor didactice şi personalului nedidactic, astfel că au avut acces din cadrul USAMV Cluj-Napoca aproximativ 700 de participanţi la acţiunile Programului Erasmus+ al Uniunii Europene.

Din 22 februarie 2021, USAMV Cluj-Napoca dă startul unei noi sesiuni de aplicaţii, destinată studenţilor care doresc să beneficieze de oportunităţile oferite de Programul Erasmus+. Detalii despre noua sesiune de aplicaţii: https://erasmus.usamvcluj.ro/.
Eveniment publicat in data de: 17-02-2021
de către Marginean Oana
Vizualizat de: 21 ori
Website: http://www.usamvcluj.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
 
 
Alpha