Calendar Evenimente vă recomandă:
FILM OCLOCK INTERNATIONAL FESTIVAL ÎN 2021
27-02-2021

Film O'Clock International Festival este un parteneriat între țări care împărtășesc același fus orar și dragostea pentru cinema.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ÎNSCRIERI LA ȘCOALA DE POLIȚIE CLUJ
28-02-2021

Se fac înscrieri la Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAMEAZĂ VIITORUL COMUNITĂȚII TALE!
01-03-2021

Proiectul de educație digitală ”CODE Kids România” se extinde dincolo de bibliotecile publice!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SPRING IT SE ÎNTOARCE ÎN MARTIE 2021
02-03-2021

Spring IT revine și în primăvara aceasta, în perioada 1 - 20 martie. Proiectul organizat de Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) își desfășoară cea de-a X-a ediție, fiind astfel o ediție aniversară.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CFO CONFERENCE LA BUSINESS-MARK
04-03-2021

Conferința CFO Conference va avea loc, online, în data de 4 martie.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ERA OK ȘI LA 60!
06-03-2021

”Era ok si la 60” e un super spectacol de stand up comedy, un one man show maraton în care Răzvan Vasilescu îmbină texte ale celor mai importanți autori contemporani de comedie cu fragmente emoționante din viața sa.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA DE ARTĂ CONTEMPORANĂ LA MOGOȘOAIA
07-03-2021

Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” vă invită să vizitați Expoziția de Artă Contemporană deschisă la Parterul Palatului Brâncovenesc și în galeria Foișor.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURSUL CITADELA ARTELOR 2021
08-03-2021

Concursul “Citadela artelor” este organizat de Ovalsart, în parteneriat cu Asociația Pro Valores, Muzeul Național Peleș, Centrul Cultural “Aurel Stroe” și este un proiect câștigător al grantului oferit de Petrotel Lukoil.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAMEAZĂ VIITORUL COMUNITĂȚII TALE!
12-03-2021

Proiectul de educație digitală ”CODE Kids România” se extinde dincolo de bibliotecile publice!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CLASSIX FESTIVAL VA AVEA LOC LA IAȘI ÎN MARTIE 2021
14-03-2021

Cea de-a doua ediţie a Classix Festival va avea loc la Iaşi, în perioada 14 - 18 martie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TÂRGUL DE CARIERE 2021 PRIVEȘTE ÎNAINTE
18-03-2021

De la locuri de muncă la sfaturi pentru construirea unei cariere de succes, webinarii, sesiuni de dezvoltare profesională și interviuri de angajare, toate oportunitățile vor fi disponibile vizitatorilor la Târgul de Cariere în perioada 18 martie-23 aprilie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TIFF ANIVERSEAZĂ 20 DE ANI LA FINAL DE IULIE 2021
23-07-2021

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) va celebra 20 de ani de existență cu o nouă ediție de anvergură, între 23 iulie și 1 august 2021, în Cluj-Napoca. 10 zile de vară cu filme în premieră, invitați și evenimente care vor puncta momente memorabile din cele două decenii de festival.

   
preloader
BIG MAC ARATĂ CĂ LIRA STERLINĂ E SUBAPRECIATĂ

Un Big Mac costă 3,29 lire în Marea Britanie și 5,66 dolari în Statele Unite. Rezultă un curs de schimb implicit (prețul în lire al unui Big Mac împărțit la cel în dolari) de 0,58 sau 1,72 dolari pentru o liră.
DIN CICLUL ȘCOALA ONLINE...

Profesoara le explică elevilor:

– SIDA se poate lua în relația Ea-El, Ea-Ea și El-El.

Bulă întreabă îngrijorat:
...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
ASOCIAȚIA MAGIC LANSEAZĂ CAMPANIA SUPER PĂRINȚI
Data: 23-02-2021 Ora: 09:00
Locatia: București
Când un copil este diagnosticat cu o afecţiune severă, viaţa întregii familii se schimbă radical. Izolarea de ceilalţi, distanţarea, teama de a fi stigmatizaţi, ruşinea, sunt situaţii cu care se confruntă părinţii copiilor cu boli grave.
   
Din acel moment, părinţii practic îşi dedică tot timpul îngrijirii copiilor. Însă, alături de ei sunt mulţi oameni care vor să ajute şi să îi susţină. Există deja un loc în care oamenii care pot să ofere ajutor se pot întâlni cu familiile copiilor cu afecţiuni grave. Trebuie doar să încurajăm părinţii să apeleze la el, ca să-şi îmbunătăţească calitatea vieţii.

În acest context, Campania Asociaţiei Magic dezvoltată pro-bono de către agenţia Heraldist & Wondermarks, îşi doreşte să ajungă la aceşti părinţi, să îi ajute să îşi depăşească temerile şi să apeleze la ajutor, la acest sistem de sprijin gândit pentru ei, în care se pot înscrie fără să fie judecaţi. Mesajele campaniei sunt un un apel transmis acestor părinţi de a cere ajutor şi o confirmare a faptului că nu sunt singuri în această luptă. Campania le reaminteşte că fiecare dintre ei merită o viaţă cât mai aproape de normalitate.

Aplicaţia MagicHELP a fost lansată în 2019 de Asociaţia Magic exact cu acest scop - să aducă categoriile de oameni care au nevoie unii de alţii, împreună: familiile copiilor bolnavi şi partenerii care pot oferi gratuit un produs ori serviciu. Ea este o completare adusă celorlalte proiecte ale asociaţiei precum MagicHOME sau MagiCAMP.

În cadrul aplicaţiei, părinţii pot accesa gratuit ajutor in toata ţara din partea Magic Partenerilor în diverse forme, sănătate, mâncare, cazare, timp liber, sport, servicii tehnice şi consultanţă, transport, educaţie şi altele.

Din această Reţea a Solidarităţii fac deja parte nenumăraţi parteneri: Novotel, Lifebox, Kineto Bebe, Kilostop Junior, Clinica Medicala Bucovina, Optiela, DigiRay, Hotel Premier Cluj şi mulţi alţii.

Numele campaniei este sugestiv pentru efortul supraomenesc pe care aceşti oameni îl depun zilnic.

Ei merită să se numească Super Părinţi şi să ne mândrim cu ei pentru că sunt o sursă de inspiraţie pentru noi toţi. Uneori, ei sunt într-atât de implicaţi în lupta pe care o duc cu boli dintre cele mai grave, încât nici nu îşi dau seama că au nevoie de ajutor şi că pot beneficia de el prin intermediul aplicaţiei MagicHELP. Această campanie le este dedicată lor, tuturor părinţilor care trec prin această experienţă grea şi obositoare.
Eveniment publicat in data de: 17-02-2021
de către Marginean Oana
Vizualizat de: 23 ori
Website: http://www.mainimagice.asociatiamagic.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
 
 
Alpha