Calendar Evenimente vă recomandă:
FILM OCLOCK INTERNATIONAL FESTIVAL ÎN 2021
27-02-2021

Film O'Clock International Festival este un parteneriat între țări care împărtășesc același fus orar și dragostea pentru cinema.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ÎNSCRIERI LA ȘCOALA DE POLIȚIE CLUJ
28-02-2021

Se fac înscrieri la Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAMEAZĂ VIITORUL COMUNITĂȚII TALE!
01-03-2021

Proiectul de educație digitală ”CODE Kids România” se extinde dincolo de bibliotecile publice!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SPRING IT SE ÎNTOARCE ÎN MARTIE 2021
02-03-2021

Spring IT revine și în primăvara aceasta, în perioada 1 - 20 martie. Proiectul organizat de Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) își desfășoară cea de-a X-a ediție, fiind astfel o ediție aniversară.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CFO CONFERENCE LA BUSINESS-MARK
04-03-2021

Conferința CFO Conference va avea loc, online, în data de 4 martie.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ERA OK ȘI LA 60!
06-03-2021

”Era ok si la 60” e un super spectacol de stand up comedy, un one man show maraton în care Răzvan Vasilescu îmbină texte ale celor mai importanți autori contemporani de comedie cu fragmente emoționante din viața sa.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA DE ARTĂ CONTEMPORANĂ LA MOGOȘOAIA
07-03-2021

Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” vă invită să vizitați Expoziția de Artă Contemporană deschisă la Parterul Palatului Brâncovenesc și în galeria Foișor.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURSUL CITADELA ARTELOR 2021
08-03-2021

Concursul “Citadela artelor” este organizat de Ovalsart, în parteneriat cu Asociația Pro Valores, Muzeul Național Peleș, Centrul Cultural “Aurel Stroe” și este un proiect câștigător al grantului oferit de Petrotel Lukoil.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAMEAZĂ VIITORUL COMUNITĂȚII TALE!
12-03-2021

Proiectul de educație digitală ”CODE Kids România” se extinde dincolo de bibliotecile publice!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CLASSIX FESTIVAL VA AVEA LOC LA IAȘI ÎN MARTIE 2021
14-03-2021

Cea de-a doua ediţie a Classix Festival va avea loc la Iaşi, în perioada 14 - 18 martie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TÂRGUL DE CARIERE 2021 PRIVEȘTE ÎNAINTE
18-03-2021

De la locuri de muncă la sfaturi pentru construirea unei cariere de succes, webinarii, sesiuni de dezvoltare profesională și interviuri de angajare, toate oportunitățile vor fi disponibile vizitatorilor la Târgul de Cariere în perioada 18 martie-23 aprilie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TIFF ANIVERSEAZĂ 20 DE ANI LA FINAL DE IULIE 2021
23-07-2021

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) va celebra 20 de ani de existență cu o nouă ediție de anvergură, între 23 iulie și 1 august 2021, în Cluj-Napoca. 10 zile de vară cu filme în premieră, invitați și evenimente care vor puncta momente memorabile din cele două decenii de festival.

   
preloader
BIG MAC ARATĂ CĂ LIRA STERLINĂ E SUBAPRECIATĂ

Un Big Mac costă 3,29 lire în Marea Britanie și 5,66 dolari în Statele Unite. Rezultă un curs de schimb implicit (prețul în lire al unui Big Mac împărțit la cel în dolari) de 0,58 sau 1,72 dolari pentru o liră.
DIN CICLUL ȘCOALA ONLINE...

Profesoara le explică elevilor:

– SIDA se poate lua în relația Ea-El, Ea-Ea și El-El.

Bulă întreabă îngrijorat:
...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
REAL ESTATE & CONSTRUCTION FORUM
Data: 23-02-2021 Ora: 09:30
Locatia: București
Real Estate & Construction Forum va avea loc, online, în data de 23 februarie.
   
Participarea nu implica costuri, iar cei inscrisi vor primi pe mailul completat in formularul de inscriere online toate detaliile de conectare in platforma Cisco Webex.

Indiferent că discutăm despre retail, industrial & logistics, office sau rezidențial, 2020 a fost anul schimbării, al adaptării, iar ”predictibilitatea” a devenit o mare necunoscută.

Așteptările și prioritățile consumatorului s-au schimbat, online-ul a avut o creștere accelerată, locuințele s-au transformat în birouri sau săli de curs, procesele în real estate s-au schimbat, fie că discutăm despre închirieri, achiziții sau vânzări.

Pe fondul demarării campaniilor de imunizare, 2021 a debutat cu optimism și se prefigurează a fi un an al redresării. Chiar dacă se va păstra modelul hibrid, majoritatea organizațiilor doresc ca angajații să se reîntoarcă la birouri.

Chiar dacă traficul din magazine a fost puternic afectat, apetitul românilor pentru consum s-a menținut, iar jucătorii din retail și-au adaptat rapid modelele de business și se concentrează pe vânzări omnichannel. De asemenea, galeriile comerciale şi strip-mallurile revin în atenția dezvoltatorilor.

Dezvoltarea accelerată a comerțului online și nevoia companiilor de spații pentru logistică și distribuție, coroborat cu stocul scăzut al României față de piețele din regiune, creează premisele unor investiții accelereate în sectorul industrial & logistics.

Pentru piața rezidențială, anul a debutat cu o amânare a creșterii plafonului pentru cota redusă de TVA 5%, decizie care a bulversat atât dezvoltatorii, cât și clienții care aveau semnate antecontracte. La ce trebuie să ne așteptăm în continuare și care sunt premisele pieței imobiliare în 2021?

Alături de unii dintre cei mai importanți jucători din industrie, vă invităm să dezbatem situația actuală a pieței imobiliare și previziunile pentru 2021, pe fiecare segment în parte: retail, industrial & logistics, office & rezidențial.

Ediția a XII-a a evenimentului se va desfășura online, pe data de 23 februarie 2021.
Eveniment publicat in data de: 17-02-2021
de către Marginean Oana
Vizualizat de: 25 ori
Website: http://www.business-mark.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
 
 
Alpha