Calendar Evenimente vă recomandă:
FILM OCLOCK INTERNATIONAL FESTIVAL ÎN 2021
27-02-2021

Film O'Clock International Festival este un parteneriat între țări care împărtășesc același fus orar și dragostea pentru cinema.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ÎNSCRIERI LA ȘCOALA DE POLIȚIE CLUJ
28-02-2021

Se fac înscrieri la Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAMEAZĂ VIITORUL COMUNITĂȚII TALE!
01-03-2021

Proiectul de educație digitală ”CODE Kids România” se extinde dincolo de bibliotecile publice!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SPRING IT SE ÎNTOARCE ÎN MARTIE 2021
02-03-2021

Spring IT revine și în primăvara aceasta, în perioada 1 - 20 martie. Proiectul organizat de Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) își desfășoară cea de-a X-a ediție, fiind astfel o ediție aniversară.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CFO CONFERENCE LA BUSINESS-MARK
04-03-2021

Conferința CFO Conference va avea loc, online, în data de 4 martie.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ERA OK ȘI LA 60!
06-03-2021

”Era ok si la 60” e un super spectacol de stand up comedy, un one man show maraton în care Răzvan Vasilescu îmbină texte ale celor mai importanți autori contemporani de comedie cu fragmente emoționante din viața sa.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA DE ARTĂ CONTEMPORANĂ LA MOGOȘOAIA
07-03-2021

Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” vă invită să vizitați Expoziția de Artă Contemporană deschisă la Parterul Palatului Brâncovenesc și în galeria Foișor.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURSUL CITADELA ARTELOR 2021
08-03-2021

Concursul “Citadela artelor” este organizat de Ovalsart, în parteneriat cu Asociația Pro Valores, Muzeul Național Peleș, Centrul Cultural “Aurel Stroe” și este un proiect câștigător al grantului oferit de Petrotel Lukoil.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAMEAZĂ VIITORUL COMUNITĂȚII TALE!
12-03-2021

Proiectul de educație digitală ”CODE Kids România” se extinde dincolo de bibliotecile publice!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CLASSIX FESTIVAL VA AVEA LOC LA IAȘI ÎN MARTIE 2021
14-03-2021

Cea de-a doua ediţie a Classix Festival va avea loc la Iaşi, în perioada 14 - 18 martie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TÂRGUL DE CARIERE 2021 PRIVEȘTE ÎNAINTE
18-03-2021

De la locuri de muncă la sfaturi pentru construirea unei cariere de succes, webinarii, sesiuni de dezvoltare profesională și interviuri de angajare, toate oportunitățile vor fi disponibile vizitatorilor la Târgul de Cariere în perioada 18 martie-23 aprilie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TIFF ANIVERSEAZĂ 20 DE ANI LA FINAL DE IULIE 2021
23-07-2021

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) va celebra 20 de ani de existență cu o nouă ediție de anvergură, între 23 iulie și 1 august 2021, în Cluj-Napoca. 10 zile de vară cu filme în premieră, invitați și evenimente care vor puncta momente memorabile din cele două decenii de festival.

   
preloader
BIG MAC ARATĂ CĂ LIRA STERLINĂ E SUBAPRECIATĂ

Un Big Mac costă 3,29 lire în Marea Britanie și 5,66 dolari în Statele Unite. Rezultă un curs de schimb implicit (prețul în lire al unui Big Mac împărțit la cel în dolari) de 0,58 sau 1,72 dolari pentru o liră.
DIN CICLUL ȘCOALA ONLINE...

Profesoara le explică elevilor:

– SIDA se poate lua în relația Ea-El, Ea-Ea și El-El.

Bulă întreabă îngrijorat:
...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
CUM PREGĂTIM VIITORUL? CUM REZOLVĂM ECUAȚIA DE BUSINESS A NOULUI AN? ZONA SUD
Data: 26-01-2021 Ora: 09:00
Locatia: București, online
Ziarul Financiar vă invită să participați la videoconferința ZF BRD BUGET 2021 – CUM PREGĂTIM VIITORUL? CUM REZOLVĂM ECUAȚIA DE BUSINESS A NOULUI AN, marți, 26 ianuarie 2021, ora 09:00.
   
Cea de-a treia videoconferinta regionala se va axa pe zona Sud, ce va cuprinde: Mehedinti, Gorj, Valcea, Dolj, Olt, Arges, Dambovita, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Ilfov, Bucuresti.
La sase luni de la izbucnirea celei mai mari crize de sanatate, din economie si societate de la al doilea razboi mondial incoace, exista o SINGURA CERTITUDINE: ca de acum inainte lumea va fi guvernata de INCERTITUDINE.
Aparent, la debutul pandemiei, in martie 2020, aproape toti se gandeau ca perioada dificila care urma va fi doar pentru 2-3 luni, maximum pina in toamna anului 2020. Lovitura a fost neasteptata si puternica, dar ETERNIZAREA IMPREVIZIBILITATII situatiei este de fapt adevarat lovitura.
Nimeni nu stie cand, cum si in ce fel se va sfarsit aceasta criza. NIMENI, de la pescarul din Madagascar si pana la presedintele SUA, NU ARE NICI O IDEE CAND SI DACA SE VA PUTEA REVENI la situatia de dinaintea pandemiei.
Ca urmare, societatea si business-ul trebuie sa se obisnuiasca cu ideea ca TOTUL VA FI ALTFEL de acum inainte.
Pentru antreprenorii si business-ul romanesc, 2021 VA FI UN MOMENT CHEIE. Cum sa bugetezi, pe ce sa te bazezi? Isi va reveni consumul? Se va da drumul la investitii?
Intrebarea care sta pe buzele tuturor este: PE CE NE PUTEM BAZA sa mergem mai departe? Ce planuri mai putem face cand s-a dovedit in 2020 ca orice plan este vanare de vant? Ce parametri sunt cunoscuti din ecuatia de business a anului 2021 si care sunt variabilele? Cum putem realiza un model al imprevizibilului?
EXERCITIUL PLANIFICARII este necesar. Experienta martie 2020 arata ca orice business trebuie sa aiba un plan de rezerva pentru eventuala intrerupere a activitatii asa cum are un generator de curent sau un back-up pentru sistemul informatic.
De acum inainte AGILITATEA, FLEXIBILITATEA, REZILIENTA, ADAPTABILITATEA vor trebui sa fie in vocabularul oricarui CEO sau antreprenor.
Ziarul Financiar impreuna cu partenerul sau BRD-SocGen propune un “turneu virtual” de cinci videoconferinte regionale la care vom aduce la aceeasi masa antreprenori, CEO, bancheri, macroeconomisti, experti si analisti pentru ne sfatui impreuna cum e mai bine sa abordam 2021.

Despre ce vorbim?
• Cum se poate pregăti 2021? Pe ce te poţi baza atunci când proiectezi VENITURILE ŞI CHELTUIELILE anului următor? Cum poţi încorpora în cifre imprevizibilul?
• Care este CONTEXTUL SPECIFIC pentru fiecare industrie, naţional, regional şi global? Ce sectoare cresc, ce sectoare scad? Unde pot apărea surprize?
• Ce intenţii au LIDERII DE PIAŢĂ, MARILE COMPANII care domină în anumite regiuni şi de funcţionarea cărora depind oraşe întregi? Pe ce se pot baza în estimările lor?
• Cum putem CONŞTIENTIZA noua situaţie astfel încât pur şi simplu să o considerăm noua normalitate a economiei?
• Cum pot exemplele de adaptare la noua economie şi de rezilienţă să devina o CONFIRMARE şi o sursă de INSPIRAŢIE pentru planurile de viitor ale fiecăruia?

Evenimentul se transmite pe www.zf.ro
Eveniment publicat in data de: 16-01-2021
de către Calendar Evenimente
Vizualizat de: 275 ori
Website: http://www.facebook.com/ZIARULFINANCIAR/
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei
 
 
Alpha