Calendar Evenimente vă recomandă:
TEATRUL NOTTARA SELECTEAZĂ SPECTATOR PENTRU CONSILIU ARTISTIC
26-01-2021

Pentru a fi mai aproape de public și a înțelege mai bine așteptările acestuia, Teatrul Nottara a decis să ofere un loc în consiliul artistic al instituției unui spectator fidel, care va fi ales în perioada următoare din rândul iubitorilor de teatru fără legături directe cu acest domeniu.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURSUL CITADELA ARTELOR 2021
26-01-2021

Concursul “Citadela artelor” este organizat de Ovalsart, în parteneriat cu Asociația Pro Valores, Muzeul Național Peleș, Centrul Cultural “Aurel Stroe” și este un proiect câștigător al grantului oferit de Petrotel Lukoil.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CUM PREGĂTIM VIITORUL? CUM REZOLVĂM ECUAȚIA DE BUSINESS A NOULUI AN? ZONA SUD
26-01-2021

Ziarul Financiar vă invită să participați la videoconferința ZF BRD BUGET 2021 – CUM PREGĂTIM VIITORUL? CUM REZOLVĂM ECUAȚIA DE BUSINESS A NOULUI AN, marți, 26 ianuarie 2021, ora 09:00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA FRESH - ELITE ART GALLERY
27-01-2021

În perioada 7-28 ianuarie 2021, Elite Art Gallery vă invită să vizitați expoziția # FRESH. Evenimentul reunește lucrările artistelor Ramona Ursache și Ștefana Petre, două dintre câștigătoarele concursului de artă vizuală # FRESH.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPO FOTO HOLOCAUST LA CAREI
27-01-2021

Miercuri, 27 ianuarie 2021, de la ora 16.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul exoziției fotografice realizate de Baranyi Tünde.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONFERINȚA ONLINE INVESTIȚII PENTRU TRANZIȚIA ENERGETICĂ
28-01-2021

Joi, 28 ianuarie 2021, între orele 10:00 și 13:00, Energynomics vă propune o nouă întâlnire ONLINE pentru a descoperi care sunt sursele de finanțare anticipate pentru investițiile anului 2021 în sectorul energetic din România!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PREVENIREA ȘI COMBATEREA SPĂLĂRII BANILOR ediția II, ONLINE
29-01-2021

Vineri, 29 ianuarie 2021, Editura Universul Juridic organizează Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale”, ediția a II-a, în format ONLINE, între orele 15,00 – 19,00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAM DE PREGĂTIRE PENTRU BACALAUREAT
30-01-2021

Pregătire pentru examenul de bacalaureat 2021: o nouă sesiune oferită de Universitatea de Vest din Timişoara!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
NOUL PROGRAM DE IARNĂ LA MUZEUL ANTIPA
31-01-2021

Muzeul Antipa anunță noul program peste iarnă. Detalii mai jos.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA UN VEAC DE ZOOLOGIE ÎN ROMÂNIA LA PIATRA NEAMȚ
03-02-2021

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Complexul Muzeal Național Neamț - Muzeul de Științe Naturale Piatra-Neamț vă invită să vizionați expoziţia itinerantă „Un veac de zoologie în România. Amintiri despre viitor”, deschisă până pe 25 februarie 2021 la Piatra.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA DOCUMENTARĂ REGELE FERDINAND ȘI REFORMELE MARII UNIRI
05-02-2021

În perioada 28 ianuarie – 7 martie 2021, Muzeul Național Cotroceni aduce în fața publicului vizitator expoziția foto-documentară Regele Ferdinand I și reformele Marii Uniri. 100 de ani de la Reforma Agrară.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
WE LOVE RETRO - ANII 2000 LA BT ARENA CLUJ
06-03-2021

Evenimentul WE LOVE RETRO va avea loc pe 6 martie 2021 la BT Arena din Cluj-Napoca. Biletele achiziționate deja rămân valabile.

   
preloader
RELAȚIA OM-INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ: NECESITATEA UNOR NEURO-DREPTURI? (partea a II-a)

Legat de tema cine poate face rău cui prin control sau lipsa acestuia, răspunsul oferit de un alt grup de cercetători este întruchipat de paradigma necesității formulării unor ”neuro-drepturi”, care să se adauge Declarației Universale a Drepturilor Omului.
TINERICA SECRETARĂ...

Un om de afaceri prosper avea o secretară nouă, tânără, blondă, foarte atrăgătoare. Din biroul lui, afaceristul auzea mereu telefonul sunând. La un moment dat, omul iese din birou se duce si o întreabă pe noua secretară:
- Domnișoară, de ce nu răspundeți la telefon?

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
PREMIERĂ ÎN VOLEIUL TURDEAN
Data: 13-01-2021 Ora: 09:00
Locatia: Turda
Echipa ACS Volei Turda 'Cristina Pîrv' are o nouă jucătoare din Brazilia.
   
Echipa de volei feminin ACS Volei Turda 'Cristina Pîrv' are o nouă jucătoare, transferată din Brazilia, ţară în cadrul căreia Cristina Pîrv, preşedintele clubului sportiv şi totodată cea mai valoroasă jucătoare de volei din România din toate timpurile, a evoluat o bună parte din spectaculoasa sa carieră, câştigând titluri importante alături de cluburile la care a jucat. Mai mult, sportiva Laiza Kelly Figueiredo Ferreira, a făcut parte din proiectul pe care Cristina Pîrv l-a înfiinţat în Brazilia pentru promovarea tinerelor talente, înainte de întoarcerea în România. Deşi curtată de o serie de echipe din Europa, Laiza a ales Turda pentru a lucra alături de Cristina şi pentru a ajuta oraşul din inima Transilvaniei să îşi atingă obiectivul principal din acest sezonul şi anume promovarea în prima ligă.

Laiza este originară din Belo Horizonte, oraş în care Cristina Pîrv a jucat şi care i-a acordat acesteia titlul de cetăţean de onoare pentru rezultatele obţinute în cariera sportivă. Brazilianca în vârstă de 25 de ani a evoluat în cadrul echipei naţionale de juniori din Brazilia, fiind totodată convocată pentru un an la echipa naţională de senioare. înainte de a ajunge în România, Laiza 'a făcut cunoştinţă' cu voleiul european în ţări precum Ucraina sau Franţa.

'Transferul Laizei poate fi văzut ca un schimb de experienţă extrem de util atât pentru sportivele turdence, cât şi pentru sportiva din Brazilia care este dornică să îşi îmbunătăţească experienţa europeană. Laiza a jucat la cel mai înalt nivel în Brazilia, astfel că sunt convinsă că va fi un mare plus pentru echipa noastră. Şcoala braziliană de volei este total diferită faţă de tot ceea ce am experimentat şi eu ca jucătoare - acolo mi-am schimbat radical modul de joc, devenind o jucătoare complexă în adevăratul sens al cuvântului. Noi ne dorim să ajungem în prima ligă şi ne dorim să învăţăm unii de ceilalţi pentru a deveni pe zi ce trece mai buni. Laiza a ajuns în Turda la sfârşitul lunii decembrie şi deja a participat la antrenamente. Va fi alături de noi în cadrul acestui sezon competiţional, ceea ce ne bucură. Va juca pe postul de fals. Noi ne pregătim intens pentru următorul turneu şi ne dorim să oferim comunităţii turdene cât mai multe victorii şi voleiului tudean, un loc în prima ligă', a declarat preşedintele ACS Volei Turda 'Cristina Pîrv', Cristina Pîrv.

Laiza a fost primită cu braţele deschise la Turda, după cum declară chiar ea: 'Atât fetele, cât şi echipa de antrenori m-au întâmpinat foarte bine. M-au făcut să simt că am făcut mereu parte din echipă, ceea ce este incredibil! Mă simt ca acasă la Turda, pentru că oamenii din jur mă fac să simt acest lucru. Sunt foarte fericită că sunt aici! îmi doresc mult să mă încadrez în echipă atât din punct de vedere tehnic, cât şi tactic, pentru a putea ajuta echipa să crească şi să ajungă acolo unde şi-a propus: în prima ligă!', a declarat Laiza.
Eveniment publicat in data de: 08-01-2021
de către Marginean Oana
Vizualizat de: 44 ori
Website: http://www.facebook.com/academiapirv11/?ref=page_internal
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei
 
 
Alpha