Calendar Evenimente vă recomandă:
TEATRUL NOTTARA SELECTEAZĂ SPECTATOR PENTRU CONSILIU ARTISTIC
26-01-2021

Pentru a fi mai aproape de public și a înțelege mai bine așteptările acestuia, Teatrul Nottara a decis să ofere un loc în consiliul artistic al instituției unui spectator fidel, care va fi ales în perioada următoare din rândul iubitorilor de teatru fără legături directe cu acest domeniu.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURSUL CITADELA ARTELOR 2021
26-01-2021

Concursul “Citadela artelor” este organizat de Ovalsart, în parteneriat cu Asociația Pro Valores, Muzeul Național Peleș, Centrul Cultural “Aurel Stroe” și este un proiect câștigător al grantului oferit de Petrotel Lukoil.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CUM PREGĂTIM VIITORUL? CUM REZOLVĂM ECUAȚIA DE BUSINESS A NOULUI AN? ZONA SUD
26-01-2021

Ziarul Financiar vă invită să participați la videoconferința ZF BRD BUGET 2021 – CUM PREGĂTIM VIITORUL? CUM REZOLVĂM ECUAȚIA DE BUSINESS A NOULUI AN, marți, 26 ianuarie 2021, ora 09:00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA FRESH - ELITE ART GALLERY
27-01-2021

În perioada 7-28 ianuarie 2021, Elite Art Gallery vă invită să vizitați expoziția # FRESH. Evenimentul reunește lucrările artistelor Ramona Ursache și Ștefana Petre, două dintre câștigătoarele concursului de artă vizuală # FRESH.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPO FOTO HOLOCAUST LA CAREI
27-01-2021

Miercuri, 27 ianuarie 2021, de la ora 16.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul exoziției fotografice realizate de Baranyi Tünde.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONFERINȚA ONLINE INVESTIȚII PENTRU TRANZIȚIA ENERGETICĂ
28-01-2021

Joi, 28 ianuarie 2021, între orele 10:00 și 13:00, Energynomics vă propune o nouă întâlnire ONLINE pentru a descoperi care sunt sursele de finanțare anticipate pentru investițiile anului 2021 în sectorul energetic din România!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PREVENIREA ȘI COMBATEREA SPĂLĂRII BANILOR ediția II, ONLINE
29-01-2021

Vineri, 29 ianuarie 2021, Editura Universul Juridic organizează Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale”, ediția a II-a, în format ONLINE, între orele 15,00 – 19,00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAM DE PREGĂTIRE PENTRU BACALAUREAT
30-01-2021

Pregătire pentru examenul de bacalaureat 2021: o nouă sesiune oferită de Universitatea de Vest din Timişoara!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
NOUL PROGRAM DE IARNĂ LA MUZEUL ANTIPA
31-01-2021

Muzeul Antipa anunță noul program peste iarnă. Detalii mai jos.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA UN VEAC DE ZOOLOGIE ÎN ROMÂNIA LA PIATRA NEAMȚ
03-02-2021

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Complexul Muzeal Național Neamț - Muzeul de Științe Naturale Piatra-Neamț vă invită să vizionați expoziţia itinerantă „Un veac de zoologie în România. Amintiri despre viitor”, deschisă până pe 25 februarie 2021 la Piatra.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA DOCUMENTARĂ REGELE FERDINAND ȘI REFORMELE MARII UNIRI
05-02-2021

În perioada 28 ianuarie – 7 martie 2021, Muzeul Național Cotroceni aduce în fața publicului vizitator expoziția foto-documentară Regele Ferdinand I și reformele Marii Uniri. 100 de ani de la Reforma Agrară.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
WE LOVE RETRO - ANII 2000 LA BT ARENA CLUJ
06-03-2021

Evenimentul WE LOVE RETRO va avea loc pe 6 martie 2021 la BT Arena din Cluj-Napoca. Biletele achiziționate deja rămân valabile.

   
preloader
RELAȚIA OM-INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ: NECESITATEA UNOR NEURO-DREPTURI? (partea a II-a)

Legat de tema cine poate face rău cui prin control sau lipsa acestuia, răspunsul oferit de un alt grup de cercetători este întruchipat de paradigma necesității formulării unor ”neuro-drepturi”, care să se adauge Declarației Universale a Drepturilor Omului.
TINERICA SECRETARĂ...

Un om de afaceri prosper avea o secretară nouă, tânără, blondă, foarte atrăgătoare. Din biroul lui, afaceristul auzea mereu telefonul sunând. La un moment dat, omul iese din birou se duce si o întreabă pe noua secretară:
- Domnișoară, de ce nu răspundeți la telefon?

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
PERSONALITĂȚI CULTURALE ALE SIBIULUI
Data: 13-01-2021 Ora: 09:00
Locatia: Sibiu
Asociaţia Culturală e-Xplorator Sibiu a finalizat proiectul editorial prin care cartea "Personalităţi culturale ale Sibiului" vede lumina tiparului.
   
Culegerea de interviuri strânge la un loc 50 de poveşti interesante, pline de savoare şi culoare ale unor personalităţi sibiene care prin tot ceea ce fac zi de zi contribuie la expansiunea şi recunoaşterea culturală a oraşului Sibiu.

"Personalităţi culturale ale Sibiului" este un proiect editorial realizat de către Asociaţia Culturală e-Xplorator în parteneriat cu Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu şi cofinanţat de Primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Culturală.

"Proiectul Personalităţi culturale ale Sibiului vine într-un moment în care cultura are nevoie mai mult ca oricând ca aceste valori culturale să iasă la lumină. Aceşti 50 de oameni pe care îi veţi descoperi în cartea noastră sunt cei care pot aduce bucurii, rafinament, perspectivă sau chiar viziune în vieţile noastre. Sibiul nu duce lipsă de oameni de cultură, am fi putut realiza 100 sau 1000 de interviuri cu uşurinţă, Sibiul are oameni de valoare, are cititori dornici să descopere faţete neştiute ale personalităţilor culturii sibiene, dar are şi conştiinţe civice exemplare, oameni mari cu aspiraţii şi ambiţii culturale care merită să rămână în memoria sibienilor." - Ioana Curta preşedintele Asociaţiei e-Xplorator, editorul lucrării.

"Sibiul este, prin excelenţă, un oraş cultural şi putem spune, fără lipsă de modestie, că este primul oraş din România care a reuşit să se ridice prin cultură. Sibiul a înţeles că investiţia în cultură este o investiţie solidă care va aduce dezvoltare pe termen lung, în toate domeniile. Cultura însă nu este ceva de la sine dat, ci ea are nevoie de oameni dedicaţi, devotaţi şi, mai ales, pricepuţi în a pune în scenă cultura în toate formele ei. Iar această carte este exact despre acei sibieni care prin talent, muncă şi dragoste pentru cultură au transformat Sibiul într-un pol de excelenţă nu doar la nivel naţional ci, mai ales, internaţional" - Teodor Boantă, specialist Relaţii Publice ULBS, co-editor al lucrării.

Suntem nerăbdători să oferim sibienilor această minunată şi valoroasă culegere, ne punem nădejdea în Dumnezeu şi sperăm ca această grea perioadă să treacă cât mai repede pentru a ne putea bucura împreună de lansarea cărţii Personalităţi culturale ale Sibiului.

Acest proiect se înscrie în seria proiectelor editoriale realizate de Asociaţia e-Xplorator, alături de lucrările "Personalităţi de referinţă ale Sibiului", "Femei puternice, femei de succes", "Tinerii de elită ai Sibiului".
Eveniment publicat in data de: 08-01-2021
de către Marginean Oana
Vizualizat de: 44 ori
Website: http://www.facebook.com/Asocia%C8%9Bia-cultural%C4%83-Explorator-Sibiu-2893263564232931
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei
 
 
Alpha