Calendar Evenimente vă recomandă:
FILM OCLOCK INTERNATIONAL FESTIVAL ÎN 2021
27-02-2021

Film O'Clock International Festival este un parteneriat între țări care împărtășesc același fus orar și dragostea pentru cinema.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ÎNSCRIERI LA ȘCOALA DE POLIȚIE CLUJ
28-02-2021

Se fac înscrieri la Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAMEAZĂ VIITORUL COMUNITĂȚII TALE!
01-03-2021

Proiectul de educație digitală ”CODE Kids România” se extinde dincolo de bibliotecile publice!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SPRING IT SE ÎNTOARCE ÎN MARTIE 2021
02-03-2021

Spring IT revine și în primăvara aceasta, în perioada 1 - 20 martie. Proiectul organizat de Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) își desfășoară cea de-a X-a ediție, fiind astfel o ediție aniversară.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CFO CONFERENCE LA BUSINESS-MARK
04-03-2021

Conferința CFO Conference va avea loc, online, în data de 4 martie.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ERA OK ȘI LA 60!
06-03-2021

”Era ok si la 60” e un super spectacol de stand up comedy, un one man show maraton în care Răzvan Vasilescu îmbină texte ale celor mai importanți autori contemporani de comedie cu fragmente emoționante din viața sa.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA DE ARTĂ CONTEMPORANĂ LA MOGOȘOAIA
07-03-2021

Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” vă invită să vizitați Expoziția de Artă Contemporană deschisă la Parterul Palatului Brâncovenesc și în galeria Foișor.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURSUL CITADELA ARTELOR 2021
08-03-2021

Concursul “Citadela artelor” este organizat de Ovalsart, în parteneriat cu Asociația Pro Valores, Muzeul Național Peleș, Centrul Cultural “Aurel Stroe” și este un proiect câștigător al grantului oferit de Petrotel Lukoil.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAMEAZĂ VIITORUL COMUNITĂȚII TALE!
12-03-2021

Proiectul de educație digitală ”CODE Kids România” se extinde dincolo de bibliotecile publice!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CLASSIX FESTIVAL VA AVEA LOC LA IAȘI ÎN MARTIE 2021
14-03-2021

Cea de-a doua ediţie a Classix Festival va avea loc la Iaşi, în perioada 14 - 18 martie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TÂRGUL DE CARIERE 2021 PRIVEȘTE ÎNAINTE
18-03-2021

De la locuri de muncă la sfaturi pentru construirea unei cariere de succes, webinarii, sesiuni de dezvoltare profesională și interviuri de angajare, toate oportunitățile vor fi disponibile vizitatorilor la Târgul de Cariere în perioada 18 martie-23 aprilie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TIFF ANIVERSEAZĂ 20 DE ANI LA FINAL DE IULIE 2021
23-07-2021

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) va celebra 20 de ani de existență cu o nouă ediție de anvergură, între 23 iulie și 1 august 2021, în Cluj-Napoca. 10 zile de vară cu filme în premieră, invitați și evenimente care vor puncta momente memorabile din cele două decenii de festival.

   
preloader
BIG MAC ARATĂ CĂ LIRA STERLINĂ E SUBAPRECIATĂ

Un Big Mac costă 3,29 lire în Marea Britanie și 5,66 dolari în Statele Unite. Rezultă un curs de schimb implicit (prețul în lire al unui Big Mac împărțit la cel în dolari) de 0,58 sau 1,72 dolari pentru o liră.
DIN CICLUL ȘCOALA ONLINE...

Profesoara le explică elevilor:

– SIDA se poate lua în relația Ea-El, Ea-Ea și El-El.

Bulă întreabă îngrijorat:
...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTRU PEOPLE POWER PARTNERSHIP
Data: 22-01-2021 Ora: 09:00
Locatia: Sibiu
Încep înscrierile pentru proiectul european "People Power Partnership" în care Teatrul Naţional "Radu Stanca" din Sibiu este partener: audiţii în perioada 12-14 februarie 2021.
   
"People Power Partnership" (PPP), cel mai recent proiect Europa Creativă în care TNRS este partener alături de alte 13 instituţii culturale din 11 ţări europene, lansează în această lună înscrierile pentru etapa audiţiilor din Sibiu. După oraşele Lisabona, Loule, Varazdin şi Praga, reprezentanţii liderului de proiect, Pan.Optikum Action Theatre din Freiburg (Germania) vor coordona, în perioada 12-14 februarie 2021, procesul de selecţie a tinerilor iubitori de hip-hop, cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani. Proiectul "People Power Partnership" se va derula pe o perioadă de patru ani, respectiv octombrie 2020 - octombrie 2024, şi este un proiect de teatru participativ, destinat spaţiului public, care facilitează întâlniri reale şi durabile între tineri, într-un context artistic.

Înscrierile la audiţii, adaptate noilor generaţii

Înscrierile la audiţii constau în trimiterea unui video în care candidaţii se pot exprima liber în legătură cu pasiunile lor şi motivaţia de a participa într-un astfel de proiect. Paşii pentru înscriere vor fi prezentaţi în detaliu pe contul local de Instagram al proiectului, @ppp_sibiu, iar evoluţia proiectului poate fi urmărită pe pagina oficială de Instagram @people_power_partnership. Înscrierile vor începe sâmbătă, 9 ianuarie, iar data limită de trimitere a înregistrărilor video este 25 ianuarie 2021.

Pe parcursul proiectului, 104 tineri, provenind din oraşele partenere, vor dezvolta 13 producţii independente, dar şi un spectacol final, de mari dimensiuni, ce va fi prezentat în turneu, prin cele 11 oraşe partenere, în cadrul unor festivaluri internaţionale de prestigiu. Audiţiile se vor desfăşura în format live, în conformitate cu normele sanitare în vigoare, fiind luate toate măsurile pentru siguranţa participanţilor.

Teatrul Naţional "Radu Stanca" din Sibiu şi Pan.Optikum Action Theatre - continuitate în comunitate

"People Power Partnership" (PPP) este al doilea proiect european organizat de Pan.Optikum Action Theatre în cadrul căruia TNRS este partener. Primul proiect de acest gen, intitulat "Power of Diversity - The Crossing Lines", a fost organizat în perioada 2015-2018 şi a avut ca scop susţinerea tinerilor talentaţi, cu o continuitate şi după finalizarea acestuia. Urmare a audiţiilor din 2016, tinerii selectaţi au participat la ateliere şi repetiţii susţinute la Sibiu de echipa artistică din Freiburg, cu rezultatul prezentării unui spectacol în ediţia FITS din 2016. Doi dintre aceşti tineri sibieni, Athena Gândilă şi Mihail Vass, au fost aleşi să participe la etapele următoare ale proiectului, ce s-au desfăşurat în principal la Freiburg - crearea unui spectacol outdoor de mari dimensiuni - dar şi în celelalte oraşe partenere, inclusiv la Sibiu, în Piaţa Mare, în cadrul ediţiei FITS din 2018. După încheierea primului proiect, Athena şi Mihail au rămas în contact cu echipa organizatoare, urmând să fie implicaţi şi în proiectul actual, "People Power Partnership".
Eveniment publicat in data de: 08-01-2021
de către Marginean Oana
Vizualizat de: 72 ori
Website: http://www.tnrs.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei