Calendar Evenimente vă recomandă:
TEATRUL NOTTARA SELECTEAZĂ SPECTATOR PENTRU CONSILIU ARTISTIC
26-01-2021

Pentru a fi mai aproape de public și a înțelege mai bine așteptările acestuia, Teatrul Nottara a decis să ofere un loc în consiliul artistic al instituției unui spectator fidel, care va fi ales în perioada următoare din rândul iubitorilor de teatru fără legături directe cu acest domeniu.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURSUL CITADELA ARTELOR 2021
26-01-2021

Concursul “Citadela artelor” este organizat de Ovalsart, în parteneriat cu Asociația Pro Valores, Muzeul Național Peleș, Centrul Cultural “Aurel Stroe” și este un proiect câștigător al grantului oferit de Petrotel Lukoil.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CUM PREGĂTIM VIITORUL? CUM REZOLVĂM ECUAȚIA DE BUSINESS A NOULUI AN? ZONA SUD
26-01-2021

Ziarul Financiar vă invită să participați la videoconferința ZF BRD BUGET 2021 – CUM PREGĂTIM VIITORUL? CUM REZOLVĂM ECUAȚIA DE BUSINESS A NOULUI AN, marți, 26 ianuarie 2021, ora 09:00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA FRESH - ELITE ART GALLERY
27-01-2021

În perioada 7-28 ianuarie 2021, Elite Art Gallery vă invită să vizitați expoziția # FRESH. Evenimentul reunește lucrările artistelor Ramona Ursache și Ștefana Petre, două dintre câștigătoarele concursului de artă vizuală # FRESH.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPO FOTO HOLOCAUST LA CAREI
27-01-2021

Miercuri, 27 ianuarie 2021, de la ora 16.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul exoziției fotografice realizate de Baranyi Tünde.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONFERINȚA ONLINE INVESTIȚII PENTRU TRANZIȚIA ENERGETICĂ
28-01-2021

Joi, 28 ianuarie 2021, între orele 10:00 și 13:00, Energynomics vă propune o nouă întâlnire ONLINE pentru a descoperi care sunt sursele de finanțare anticipate pentru investițiile anului 2021 în sectorul energetic din România!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PREVENIREA ȘI COMBATEREA SPĂLĂRII BANILOR ediția II, ONLINE
29-01-2021

Vineri, 29 ianuarie 2021, Editura Universul Juridic organizează Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale”, ediția a II-a, în format ONLINE, între orele 15,00 – 19,00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAM DE PREGĂTIRE PENTRU BACALAUREAT
30-01-2021

Pregătire pentru examenul de bacalaureat 2021: o nouă sesiune oferită de Universitatea de Vest din Timişoara!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
NOUL PROGRAM DE IARNĂ LA MUZEUL ANTIPA
31-01-2021

Muzeul Antipa anunță noul program peste iarnă. Detalii mai jos.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA UN VEAC DE ZOOLOGIE ÎN ROMÂNIA LA PIATRA NEAMȚ
03-02-2021

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Complexul Muzeal Național Neamț - Muzeul de Științe Naturale Piatra-Neamț vă invită să vizionați expoziţia itinerantă „Un veac de zoologie în România. Amintiri despre viitor”, deschisă până pe 25 februarie 2021 la Piatra.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA DOCUMENTARĂ REGELE FERDINAND ȘI REFORMELE MARII UNIRI
05-02-2021

În perioada 28 ianuarie – 7 martie 2021, Muzeul Național Cotroceni aduce în fața publicului vizitator expoziția foto-documentară Regele Ferdinand I și reformele Marii Uniri. 100 de ani de la Reforma Agrară.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
WE LOVE RETRO - ANII 2000 LA BT ARENA CLUJ
06-03-2021

Evenimentul WE LOVE RETRO va avea loc pe 6 martie 2021 la BT Arena din Cluj-Napoca. Biletele achiziționate deja rămân valabile.

   
preloader
RELAȚIA OM-INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ: NECESITATEA UNOR NEURO-DREPTURI? (partea a II-a)

Legat de tema cine poate face rău cui prin control sau lipsa acestuia, răspunsul oferit de un alt grup de cercetători este întruchipat de paradigma necesității formulării unor ”neuro-drepturi”, care să se adauge Declarației Universale a Drepturilor Omului.
TINERICA SECRETARĂ...

Un om de afaceri prosper avea o secretară nouă, tânără, blondă, foarte atrăgătoare. Din biroul lui, afaceristul auzea mereu telefonul sunând. La un moment dat, omul iese din birou se duce si o întreabă pe noua secretară:
- Domnișoară, de ce nu răspundeți la telefon?

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTRU PEOPLE POWER PARTNERSHIP
Data: 16-01-2021 Ora: 09:00
Locatia: Sibiu
Încep înscrierile pentru proiectul european "People Power Partnership" în care Teatrul Naţional "Radu Stanca" din Sibiu este partener: audiţii în perioada 12-14 februarie 2021.
   
"People Power Partnership" (PPP), cel mai recent proiect Europa Creativă în care TNRS este partener alături de alte 13 instituţii culturale din 11 ţări europene, lansează în această lună înscrierile pentru etapa audiţiilor din Sibiu. După oraşele Lisabona, Loule, Varazdin şi Praga, reprezentanţii liderului de proiect, Pan.Optikum Action Theatre din Freiburg (Germania) vor coordona, în perioada 12-14 februarie 2021, procesul de selecţie a tinerilor iubitori de hip-hop, cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani. Proiectul "People Power Partnership" se va derula pe o perioadă de patru ani, respectiv octombrie 2020 - octombrie 2024, şi este un proiect de teatru participativ, destinat spaţiului public, care facilitează întâlniri reale şi durabile între tineri, într-un context artistic.

Înscrierile la audiţii, adaptate noilor generaţii

Înscrierile la audiţii constau în trimiterea unui video în care candidaţii se pot exprima liber în legătură cu pasiunile lor şi motivaţia de a participa într-un astfel de proiect. Paşii pentru înscriere vor fi prezentaţi în detaliu pe contul local de Instagram al proiectului, @ppp_sibiu, iar evoluţia proiectului poate fi urmărită pe pagina oficială de Instagram @people_power_partnership. Înscrierile vor începe sâmbătă, 9 ianuarie, iar data limită de trimitere a înregistrărilor video este 25 ianuarie 2021.

Pe parcursul proiectului, 104 tineri, provenind din oraşele partenere, vor dezvolta 13 producţii independente, dar şi un spectacol final, de mari dimensiuni, ce va fi prezentat în turneu, prin cele 11 oraşe partenere, în cadrul unor festivaluri internaţionale de prestigiu. Audiţiile se vor desfăşura în format live, în conformitate cu normele sanitare în vigoare, fiind luate toate măsurile pentru siguranţa participanţilor.

Teatrul Naţional "Radu Stanca" din Sibiu şi Pan.Optikum Action Theatre - continuitate în comunitate

"People Power Partnership" (PPP) este al doilea proiect european organizat de Pan.Optikum Action Theatre în cadrul căruia TNRS este partener. Primul proiect de acest gen, intitulat "Power of Diversity - The Crossing Lines", a fost organizat în perioada 2015-2018 şi a avut ca scop susţinerea tinerilor talentaţi, cu o continuitate şi după finalizarea acestuia. Urmare a audiţiilor din 2016, tinerii selectaţi au participat la ateliere şi repetiţii susţinute la Sibiu de echipa artistică din Freiburg, cu rezultatul prezentării unui spectacol în ediţia FITS din 2016. Doi dintre aceşti tineri sibieni, Athena Gândilă şi Mihail Vass, au fost aleşi să participe la etapele următoare ale proiectului, ce s-au desfăşurat în principal la Freiburg - crearea unui spectacol outdoor de mari dimensiuni - dar şi în celelalte oraşe partenere, inclusiv la Sibiu, în Piaţa Mare, în cadrul ediţiei FITS din 2018. După încheierea primului proiect, Athena şi Mihail au rămas în contact cu echipa organizatoare, urmând să fie implicaţi şi în proiectul actual, "People Power Partnership".
Eveniment publicat in data de: 08-01-2021
de către Marginean Oana
Vizualizat de: 91 ori
Website: http://www.tnrs.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
 
 
Alpha