Calendar Evenimente vă recomandă:
FILM OCLOCK INTERNATIONAL FESTIVAL ÎN 2021
27-02-2021

Film O'Clock International Festival este un parteneriat între țări care împărtășesc același fus orar și dragostea pentru cinema.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ÎNSCRIERI LA ȘCOALA DE POLIȚIE CLUJ
28-02-2021

Se fac înscrieri la Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAMEAZĂ VIITORUL COMUNITĂȚII TALE!
01-03-2021

Proiectul de educație digitală ”CODE Kids România” se extinde dincolo de bibliotecile publice!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SPRING IT SE ÎNTOARCE ÎN MARTIE 2021
02-03-2021

Spring IT revine și în primăvara aceasta, în perioada 1 - 20 martie. Proiectul organizat de Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) își desfășoară cea de-a X-a ediție, fiind astfel o ediție aniversară.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CFO CONFERENCE LA BUSINESS-MARK
04-03-2021

Conferința CFO Conference va avea loc, online, în data de 4 martie.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ERA OK ȘI LA 60!
06-03-2021

”Era ok si la 60” e un super spectacol de stand up comedy, un one man show maraton în care Răzvan Vasilescu îmbină texte ale celor mai importanți autori contemporani de comedie cu fragmente emoționante din viața sa.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA DE ARTĂ CONTEMPORANĂ LA MOGOȘOAIA
07-03-2021

Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” vă invită să vizitați Expoziția de Artă Contemporană deschisă la Parterul Palatului Brâncovenesc și în galeria Foișor.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURSUL CITADELA ARTELOR 2021
08-03-2021

Concursul “Citadela artelor” este organizat de Ovalsart, în parteneriat cu Asociația Pro Valores, Muzeul Național Peleș, Centrul Cultural “Aurel Stroe” și este un proiect câștigător al grantului oferit de Petrotel Lukoil.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAMEAZĂ VIITORUL COMUNITĂȚII TALE!
12-03-2021

Proiectul de educație digitală ”CODE Kids România” se extinde dincolo de bibliotecile publice!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CLASSIX FESTIVAL VA AVEA LOC LA IAȘI ÎN MARTIE 2021
14-03-2021

Cea de-a doua ediţie a Classix Festival va avea loc la Iaşi, în perioada 14 - 18 martie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TÂRGUL DE CARIERE 2021 PRIVEȘTE ÎNAINTE
18-03-2021

De la locuri de muncă la sfaturi pentru construirea unei cariere de succes, webinarii, sesiuni de dezvoltare profesională și interviuri de angajare, toate oportunitățile vor fi disponibile vizitatorilor la Târgul de Cariere în perioada 18 martie-23 aprilie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TIFF ANIVERSEAZĂ 20 DE ANI LA FINAL DE IULIE 2021
23-07-2021

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) va celebra 20 de ani de existență cu o nouă ediție de anvergură, între 23 iulie și 1 august 2021, în Cluj-Napoca. 10 zile de vară cu filme în premieră, invitați și evenimente care vor puncta momente memorabile din cele două decenii de festival.

   
preloader
BIG MAC ARATĂ CĂ LIRA STERLINĂ E SUBAPRECIATĂ

Un Big Mac costă 3,29 lire în Marea Britanie și 5,66 dolari în Statele Unite. Rezultă un curs de schimb implicit (prețul în lire al unui Big Mac împărțit la cel în dolari) de 0,58 sau 1,72 dolari pentru o liră.
DIN CICLUL ȘCOALA ONLINE...

Profesoara le explică elevilor:

– SIDA se poate lua în relația Ea-El, Ea-Ea și El-El.

Bulă întreabă îngrijorat:
...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
EXPOZIȚIA FRESH - ELITE ART GALLERY
Data: 22-01-2021 Ora: 11:00
Locatia: București, Elite Art Gallery
În perioada 7-28 ianuarie 2021, Elite Art Gallery vă invită să vizitați expoziția # FRESH. Evenimentul reunește lucrările artistelor Ramona Ursache și Ștefana Petre, două dintre câștigătoarele concursului de artă vizuală # FRESH.
   
Aflat la cea de-a patra ediție, concursul se adresează pictorilor și graficienilor tineri din România, din dorința de a descoperi, promova și crește vizibilitatea acestora pe piața de artă, oferindu-le oportunități noi de dezvoltare în carieră. Juriul ediției #FRESH 2021 a fost compus din: criticul de artă, Oliv Mircea și artiștii Doina Mihăilescu și Gheorghe Pop.

Ramona Ursache, membră stagiară a Uniunii Artiștilor Plastici din România, este absolventă în 2017 a Universității Naționale de Arte din București, secția pictură, clasa Lector Univ. dr. Mihai Sîrbulescu și absolventă în 2019, a programului de Masterat din cadrul Universității Naționale de Arte din București, secția Strategii de creație în pictură, clasa Prof. Univ. dr. Cezar Atodiresei. Parcurge stagii educaționale la Académie des Beaux-Arts, Tournai, Belgia, profesor Laurence Dervaux și în Athens School of Fine Arts, Atena, Grecia, secția Pictură, profesor Panos Charalambous și este câștigătoarea în 2013 a Concursului de Arte Plastice și Artă Fotografică, organizat în cadrul Festivalului Internațional „Arta și Tradiția în Europa”, Iași.

Din participările expoziționale ale Ramonei Ursache, enumerăm: în 2019, Expoziția „Fii Artă” , Asociația Frends pentru Dezvoltare, București; Expoziție absolvenți master/ Pictură, Centrul artelor vizuale, Unarte, curator Lector univ. dr. George Moscal; O lucrare pierdută, Elite Art Gallery, a expus alături de Horea Paștina, Constantin Flondor, Mihai Sîrbulescu, Mircea Roman, Dan Mohanu, Christian Paraschiv, curator Constantin Ținteanu; Lost & Found , UNA Galeria, Unarte, curator LOST, ș.a.m.d.

Ștefana Petre este absolventă a Universităţii Naţionale de Arte, Bucureşti, clasa prof. Lector Univ. dr. Mihai Sârbulescu, promoţia 2018 și absolventă a programului de Masterat din cadrul aceleiași Univertăți, clasa prof. univ. dr. Petru Lucaci, promoţia 2020, în prezent, Ștefana Petre este doctorand la Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti. Este prezentă pe simeze în expoziții personale și de grup, din care enumerăm: Căutări, Universitatea Ştefan cel Mare, Suceava, 2015; Peisaje, Muzeul Naţional al Satului ,,Dimitrei Gusti’’, Bucureşti, 2018; Diploma, Festivalul Naţional al Absolvenţilor, Combinatul Fondului Plastic, Bucureşti 2020; Întâlnire, Muzeul de artă Piatra Neamţ, 2020; Expoziţie de august, Galeria Romană, Bucureşti 2019; O lucrare pierdută, Elite Art Gallery, Bucureşti 2019; The Sea, Ambasadei României din Atena 2018; Expoziţia de pictură a absolvenţilor promoţia 2018, Căminul Artei, Bucureşti, 2018.

În cadrul expoziției #FRESH, Ramona Ursache și Ștefana Petre expun lucrări de pictură pe pânză, în tehnici de ulei și tehnici mixte. Expoziția va fi deschisă publicului începând de joi, 7 ianuarie, ora 11.00, cu respectarea tuturor prevederilor care se impun în starea de alertă.
Eveniment publicat in data de: 05-01-2021
de către Calendar Evenimente
Vizualizat de: 68 ori
Website: N/A
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate