Calendar Evenimente vă recomandă:
TEATRUL NOTTARA SELECTEAZĂ SPECTATOR PENTRU CONSILIU ARTISTIC
26-01-2021

Pentru a fi mai aproape de public și a înțelege mai bine așteptările acestuia, Teatrul Nottara a decis să ofere un loc în consiliul artistic al instituției unui spectator fidel, care va fi ales în perioada următoare din rândul iubitorilor de teatru fără legături directe cu acest domeniu.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURSUL CITADELA ARTELOR 2021
26-01-2021

Concursul “Citadela artelor” este organizat de Ovalsart, în parteneriat cu Asociația Pro Valores, Muzeul Național Peleș, Centrul Cultural “Aurel Stroe” și este un proiect câștigător al grantului oferit de Petrotel Lukoil.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CUM PREGĂTIM VIITORUL? CUM REZOLVĂM ECUAȚIA DE BUSINESS A NOULUI AN? ZONA SUD
26-01-2021

Ziarul Financiar vă invită să participați la videoconferința ZF BRD BUGET 2021 – CUM PREGĂTIM VIITORUL? CUM REZOLVĂM ECUAȚIA DE BUSINESS A NOULUI AN, marți, 26 ianuarie 2021, ora 09:00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA FRESH - ELITE ART GALLERY
27-01-2021

În perioada 7-28 ianuarie 2021, Elite Art Gallery vă invită să vizitați expoziția # FRESH. Evenimentul reunește lucrările artistelor Ramona Ursache și Ștefana Petre, două dintre câștigătoarele concursului de artă vizuală # FRESH.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPO FOTO HOLOCAUST LA CAREI
27-01-2021

Miercuri, 27 ianuarie 2021, de la ora 16.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul exoziției fotografice realizate de Baranyi Tünde.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONFERINȚA ONLINE INVESTIȚII PENTRU TRANZIȚIA ENERGETICĂ
28-01-2021

Joi, 28 ianuarie 2021, între orele 10:00 și 13:00, Energynomics vă propune o nouă întâlnire ONLINE pentru a descoperi care sunt sursele de finanțare anticipate pentru investițiile anului 2021 în sectorul energetic din România!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PREVENIREA ȘI COMBATEREA SPĂLĂRII BANILOR ediția II, ONLINE
29-01-2021

Vineri, 29 ianuarie 2021, Editura Universul Juridic organizează Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale”, ediția a II-a, în format ONLINE, între orele 15,00 – 19,00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAM DE PREGĂTIRE PENTRU BACALAUREAT
30-01-2021

Pregătire pentru examenul de bacalaureat 2021: o nouă sesiune oferită de Universitatea de Vest din Timişoara!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
NOUL PROGRAM DE IARNĂ LA MUZEUL ANTIPA
31-01-2021

Muzeul Antipa anunță noul program peste iarnă. Detalii mai jos.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA UN VEAC DE ZOOLOGIE ÎN ROMÂNIA LA PIATRA NEAMȚ
03-02-2021

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Complexul Muzeal Național Neamț - Muzeul de Științe Naturale Piatra-Neamț vă invită să vizionați expoziţia itinerantă „Un veac de zoologie în România. Amintiri despre viitor”, deschisă până pe 25 februarie 2021 la Piatra.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA DOCUMENTARĂ REGELE FERDINAND ȘI REFORMELE MARII UNIRI
05-02-2021

În perioada 28 ianuarie – 7 martie 2021, Muzeul Național Cotroceni aduce în fața publicului vizitator expoziția foto-documentară Regele Ferdinand I și reformele Marii Uniri. 100 de ani de la Reforma Agrară.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
WE LOVE RETRO - ANII 2000 LA BT ARENA CLUJ
06-03-2021

Evenimentul WE LOVE RETRO va avea loc pe 6 martie 2021 la BT Arena din Cluj-Napoca. Biletele achiziționate deja rămân valabile.

   
preloader
RELAȚIA OM-INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ: NECESITATEA UNOR NEURO-DREPTURI? (partea a II-a)

Legat de tema cine poate face rău cui prin control sau lipsa acestuia, răspunsul oferit de un alt grup de cercetători este întruchipat de paradigma necesității formulării unor ”neuro-drepturi”, care să se adauge Declarației Universale a Drepturilor Omului.
TINERICA SECRETARĂ...

Un om de afaceri prosper avea o secretară nouă, tânără, blondă, foarte atrăgătoare. Din biroul lui, afaceristul auzea mereu telefonul sunând. La un moment dat, omul iese din birou se duce si o întreabă pe noua secretară:
- Domnișoară, de ce nu răspundeți la telefon?

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
Conferințele RRDJ, ediția a IV-a: JURISPRUDENȚA CURȚII DE APEL SUCEAVA
Data: 19-01-2021 Ora: 00:00
Locatia: Suceava, online
Conferințele RRDJ continuă în anul 2021 cu o nouă ediție dedicată și realizată în parteneriat cu Curtea de Apel Suceava.
   
După edițiile realizate în București cu ICCJ (27.07.2020), dezbaterile realizate în parteneriat cu Curtea de Apel (14.10.2020) și Tribunalul București (04.11.2020), ne-am propus să realizam câteva evenimente cu unele dintre cele mai importante instanțe din țară.

Marți, 19 ianuarie 2021, începând cu ora 16,00, va avea loc cea de-a patra ediție a CONFERINȚELOR RRDJ (REVISTA ROMÂNĂ DE JURISPRUDENȚĂ), transmisă LIVE, cu tema: „Jurisprudența Curții de Apel Suceava”.

Parteneri instituționali:
- Uniunea Națională a Barourilor din România
- Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență (UNPIR)

Moderatorul dezbaterii va fi Prof.univ.dr. jud. Evelina Oprina, Director Revista Română de Jurisprudență


Speakeri (confirmați) și teme:
Jud. Cristinel Grosu, Curtea de Apel Suceava – Aplicabilitatea Regulamentului general privind protecția datelor la nivelul instanțelor judecătorești;

Jud. Anca Cazacu, Curtea de Apel Suceava – Limitele incompatibilității absolute după casarea cu trimitere spre rejudecare prin prisma modificărilor operate prin Legea nr. 310/2018;

Jud. Oana Surdu, Curtea de Apel Suceava – Substituirea motivării hotărârii de către instanța de control judiciar. Limitele demersului. Consecințele practice ale principiului non reformatio in pejus;

Jud. Maria Andrieș, Curtea de Apel Suceava – Noțiunea de profesionist și implicațiile practice cu privire la competența materială procesuală a secțiilor/completelor specializate;

Jud. Iulia Gabriela Lulciuc, Curtea de Apel Suceava, Secția penală – Scurte considerații asupra abuzului de drept procesual în materie penală;

Jud. Titiana Ilieș, Vicepreședinte Curtea de Apel Suceava – Plata prejudiciului în cazul infracțiunii de contrabandă în formă asimilată. Nelegalitatea reținerii circumstanței atenuante legale prevăzută de art. 75 alin. 1 lit. d) Cod penal;

Jud. Adrian Aparaschivei, Curtea de Apel Suceava, Secția penală – Punerea în mișcare, din oficiu, a acțiunii penale, în cazul infracțiunilor pentru care acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea preralabilă”.
Eveniment publicat in data de: 03-01-2021
de către Calendar Evenimente
Vizualizat de: 181 ori
Website: http://https://www.universuljuridic.ro/conferintele-rrdj-editia-a-iv-a-jurisprudenta-curtii-de-apel-suceava/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=Newsletter-850223-20201221&utm_campaign=Conferintele+RRDJ%2C%0A+editia+a+IV-a%3A+Jurisprudenta+Curtii+de+Apel+Suceava%3A+19+ianuarie#formular
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
 
 
Alpha