Calendar Evenimente vă recomandă:
CARICATURĂ ȘI UMOR - EXPOZIȚIE LA PALATUL ȘUȚU
05-12-2020

Din 27 noiembrie 2020 Palatul Suțu găzduiește expoziția Caricatură și umor. O „peniță” satirică din colecțiile Muzeului Municipiului București.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ALEGERILE PARLAMENTARE, ÎN 6 DECEMBRIE
06-12-2020

Alegerile parlamentare se vor desfăşura în 6 decembrie, conform hotărârii adoptată astăzi de Guvern, data fiind stabilită - aşa cum a precizat premierul Ludovic Orban - conform prevederilor constituţionale.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
O CANĂ DE FERICIRE LA SIBIU
07-12-2020

Rotaract Club Sibiu, alături de cluburile Rotary Club Sibiu şi Interact Sibiu, invită sibienii la cea de a doua ediţie a proiectului "O cană de fericire" începând cu 1 Decembrie 2020 până pe 24 Decembrie.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
QUANTUM QUESTIONS - FESTIVAL DE ȘTIINȚĂ
09-12-2020

În perioada 24 noiembrie - 12 decembrie, Centrul Cultural Clujean, prin proiectul Quantum, organizează a doua ediție a festivalului de știință Quantum Questions.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONFERINȚA NAȚIONALĂ DE DREPT CIVIL. FAMILIA. Ediția a III-a, ONLINE
11-12-2020

Revista de Dreptul Familiei și Editura Universul Juridic organizează Conferința națională de drept civil. Familia. Ediția a III-a, ONLINE, care va fi transmisă LIVE pe Portalul Universul Juridic și va conține două secțiuni.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CURS DE PHOTOREADING - CITIRE RAPIDĂ
12-12-2020

In primul rând, Cursul de PhotoReading depășește în rezultate orice curs de Citire Rapidă. Inveți de cel putin 10 ori mai repede în orice domeniu te interesează, inclusiv o limbă străină.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ZBOR DEASUPRA UNUI CUIB DE CUCI - VIRTUAL
15-12-2020

Marți, 15 decembrie, este ziua în care adaptarea VR360 a spectacolului „Zbor deasupra unui cuib de cuci” în regia lui Eugen Gyemant va fi disponibilă publicului prin intermediul platformei TeatruVR.ro

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ALBUMELE MADRIGAL DE CRĂCIUN 2020
25-12-2020

Corul Național de Cameră „Madrigal-Marin Constantin” și Casa de discuri Roton Music lansează două noi albume discografice de Crăciun, unul cuprinzând colinde românești și un altul cu lucrări din repertoriul internațional.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
NOUL PROGRAM DE IARNĂ LA MUZEUL ANTIPA
27-12-2020

Muzeul Antipa anunță noul program peste iarnă. Detalii mai jos.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
NOUL PROGRAM DE IARNĂ LA MUZEUL ANTIPA
20-01-2021

Muzeul Antipa anunță noul program peste iarnă. Detalii mai jos.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT CELELALTE CUVINTE LA HARD ROCK CAFE
21-01-2021

Celelalte Cuvinte, una dintre cele mai longevive trupe rock din România, revine la Hard Rock Cafe cu un concert ce va avea loc pe 21 ianuarie 2021, de la ora 21:30.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
WE LOVE RETRO - ANII 2000 LA BT ARENA CLUJ
06-03-2021

Evenimentul WE LOVE RETRO va avea loc pe 6 martie 2021 la BT Arena din Cluj-Napoca. Biletele achiziționate deja rămân valabile.

   
preloader
SĂ VINDEM MAI BINE VOTAREA, ZIC!

Provocat de colegul Ionut Bălan, mă gândeam pe această ninsoare superbă cum am fi putut face votarea mai atractivă, astfel încât, în pofida pandemiei și a restricțiilor, ba chiar și a frigului, românii să iasă la vot pe 6 decembrie 2020.
AI CARTE, AI DE-O PARTE...

– Mai aveți cartea „Ce este polițaii români si ce vrea ei?”
– Nu, e epuizată.
...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
FESTIVALUL INTERFERENȚE, ONLINE PENTRU PRIMA DATĂ
Data: 21-11-2020 Ora: 09:00
Locatia: Cluj-Napoca
În perioada 19-29 noiembrie 2020, Teatrul Maghiar de Stat Cluj organizează cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru INTERFERENŢE, care anul acesta se va desfăşura pentru prima dată online.
   
Gabor Tompa, directorul şi selecţionerul Festivalului, a declarat că şi-a dorit să organizeze ediţia din acest an, chiar şi online, în primul rând \"pentru a păstra continuitatea evenimentului şi în virtutea unui viitor care în acest moment ne este tuturor necunoscut.\"

Cele trei secţiuni ale Festivalului sunt: Secţiunea Orizonturi reuneşte o parte dintre spectacolele care ar fi trebuit să facă parte din ediţia \"pe viu\" din acest an. Sunt prezentate online spectacole semnate de Josef Nadj, Silviu Purcărete, Andras Urban, Michal Docekal, Gabor Tompa şi alţii.

\"Dacă s-ar fi putut desfăşura în condiţii normale, cea de-a VI-a ediţie a Festivalului INTERFERENŢE ar fi avut ca temă Orizonturi-le şi s-ar fi axat pe aspectele sociale, culturale şi economice ale lumii, la jumătatea secolului al XXI-lea.

În aceste vremuri, în lume se întâmplă o mulţime de lucruri în paralel, ca atare, cu greu putem afirma că trăim timpuri obişnuite. Suntem în mijlocul pandemiei de coronavirus care ţine de aproape un an, respectiv, în contextul unor evenimente politice semnificative, care vizează diferite alegeri, culminând cu alegerile prezidenţiale americane. Aceste evenimente tulbură în mod incontestabil apele liniştite ale întregului continent, mai mult, ale întregului glob, făcându-ne existenţa incertă, fapt care a ajuns să ne definească traiul cotidian.\"

Cea de-a doua secţiune este dedicată aniversării a 30 de ani de la înfiinţarea Uniunii Teatrelor din Europa (UTE 30) şi prezintă unsprezece spectacole din istoria UTE semnate de regizori importanţi ai scenei teatrale internaţionale precum: Giorgio Strehler, Krystian Lupa, Lev Dodin, Declan Donnellan, Gabor Tompa, Alexandru Darie şi alţii.

De asemenea, cele două secţiuni cuprind şi patru spectacole de operă acestea fiind introduse în program \"din dorinţa de a aduce o diversificare de gen Festivalului.\"

Secţiunea OFF aduce în prim plan evenimente teatrale neconvenţionale, intenţia fiind de a pune în valoare o parte dintre creatorii tineri precum Leta Popescu, Cătălin Bocîrnea, şi pentru a sprijini teatrul independent. De asemenea, în încheierea evenimentului, de pe scena Teatrului Maghiar de Stat Cluj va fi transmis concertul formaţiei Loose Neckties Society.

Cele peste 30 de spectacolele care fac parte din programul Festivalului Internaţional de Teatru INTERFERENŢE se pot viziona online, pe pagina http://www.interferences-huntheater, pe pagina oficială de facebook https://www.facebook.com/Interferences.Festival (cele din Secţiunea OFF) şi au subtitrare în limbile română, maghiară şi engleză.

Vizionarea este gratuită!
Eveniment publicat in data de: 16-11-2020
de către Marginean Oana
Vizualizat de: 34 ori
Website: http://www.huntheater.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
 
 
Alpha