Calendar Evenimente vă recomandă:
TEATRUL NOTTARA SELECTEAZĂ SPECTATOR PENTRU CONSILIU ARTISTIC
26-01-2021

Pentru a fi mai aproape de public și a înțelege mai bine așteptările acestuia, Teatrul Nottara a decis să ofere un loc în consiliul artistic al instituției unui spectator fidel, care va fi ales în perioada următoare din rândul iubitorilor de teatru fără legături directe cu acest domeniu.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURSUL CITADELA ARTELOR 2021
26-01-2021

Concursul “Citadela artelor” este organizat de Ovalsart, în parteneriat cu Asociația Pro Valores, Muzeul Național Peleș, Centrul Cultural “Aurel Stroe” și este un proiect câștigător al grantului oferit de Petrotel Lukoil.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CUM PREGĂTIM VIITORUL? CUM REZOLVĂM ECUAȚIA DE BUSINESS A NOULUI AN? ZONA SUD
26-01-2021

Ziarul Financiar vă invită să participați la videoconferința ZF BRD BUGET 2021 – CUM PREGĂTIM VIITORUL? CUM REZOLVĂM ECUAȚIA DE BUSINESS A NOULUI AN, marți, 26 ianuarie 2021, ora 09:00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA FRESH - ELITE ART GALLERY
27-01-2021

În perioada 7-28 ianuarie 2021, Elite Art Gallery vă invită să vizitați expoziția # FRESH. Evenimentul reunește lucrările artistelor Ramona Ursache și Ștefana Petre, două dintre câștigătoarele concursului de artă vizuală # FRESH.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPO FOTO HOLOCAUST LA CAREI
27-01-2021

Miercuri, 27 ianuarie 2021, de la ora 16.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul exoziției fotografice realizate de Baranyi Tünde.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONFERINȚA ONLINE INVESTIȚII PENTRU TRANZIȚIA ENERGETICĂ
28-01-2021

Joi, 28 ianuarie 2021, între orele 10:00 și 13:00, Energynomics vă propune o nouă întâlnire ONLINE pentru a descoperi care sunt sursele de finanțare anticipate pentru investițiile anului 2021 în sectorul energetic din România!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PREVENIREA ȘI COMBATEREA SPĂLĂRII BANILOR ediția II, ONLINE
29-01-2021

Vineri, 29 ianuarie 2021, Editura Universul Juridic organizează Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale”, ediția a II-a, în format ONLINE, între orele 15,00 – 19,00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAM DE PREGĂTIRE PENTRU BACALAUREAT
30-01-2021

Pregătire pentru examenul de bacalaureat 2021: o nouă sesiune oferită de Universitatea de Vest din Timişoara!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
NOUL PROGRAM DE IARNĂ LA MUZEUL ANTIPA
31-01-2021

Muzeul Antipa anunță noul program peste iarnă. Detalii mai jos.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA UN VEAC DE ZOOLOGIE ÎN ROMÂNIA LA PIATRA NEAMȚ
03-02-2021

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Complexul Muzeal Național Neamț - Muzeul de Științe Naturale Piatra-Neamț vă invită să vizionați expoziţia itinerantă „Un veac de zoologie în România. Amintiri despre viitor”, deschisă până pe 25 februarie 2021 la Piatra.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA DOCUMENTARĂ REGELE FERDINAND ȘI REFORMELE MARII UNIRI
05-02-2021

În perioada 28 ianuarie – 7 martie 2021, Muzeul Național Cotroceni aduce în fața publicului vizitator expoziția foto-documentară Regele Ferdinand I și reformele Marii Uniri. 100 de ani de la Reforma Agrară.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
WE LOVE RETRO - ANII 2000 LA BT ARENA CLUJ
06-03-2021

Evenimentul WE LOVE RETRO va avea loc pe 6 martie 2021 la BT Arena din Cluj-Napoca. Biletele achiziționate deja rămân valabile.

   
preloader
RELAȚIA OM-INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ: NECESITATEA UNOR NEURO-DREPTURI? (partea a II-a)

Legat de tema cine poate face rău cui prin control sau lipsa acestuia, răspunsul oferit de un alt grup de cercetători este întruchipat de paradigma necesității formulării unor ”neuro-drepturi”, care să se adauge Declarației Universale a Drepturilor Omului.
TINERICA SECRETARĂ...

Un om de afaceri prosper avea o secretară nouă, tânără, blondă, foarte atrăgătoare. Din biroul lui, afaceristul auzea mereu telefonul sunând. La un moment dat, omul iese din birou se duce si o întreabă pe noua secretară:
- Domnișoară, de ce nu răspundeți la telefon?

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
FERESTROIKA - VR '88/'89
Data: 29-11-2020 Ora: 11:00
Locatia: București, online
Asociația Culturală pentru Educație prin Artă (ACEA) lansează primul proiect de teatru imersiv folosind tehnologia de realitate virtuală. Declarată de critici “cea mai puternică experiență imersivă a anului 2019 ”, ‘88/’89 va putea fi vizionată de public începând din 13 noiembrie 2020.
   
Creat în 2019 de Iulia Rugină și Oana Răsuceanu, avându-i ca protagoniști pe Nicoleta Lefter și Șerban Pavlu, ’88/’89 este un spectacol de teatru inedit care transpune publicul în atmosfera specifică pregătirilor unei petreceri de Revelion din anii ’80 într-un apartament bucureștean. Anul acesta, cu ajutorul Spider Group, proiectul duce conceptul de experiență imersivă la un nou nivel, folosind realitatea virtuală pentru a transpune spectatorul în mijlocul unei nopți de Revelion din perioada comunistă.

Evoluția tehnologiei de realitate virtuală a permis integrarea acesteia în artă, cultură și educație pentru crearea unor experiențe imersive. Prin intermediul unor echipamente speciale se generează o ambianță artificială care simulează realitatea, fiind recreate imagini, sunete și senzații.

“Actuala criză globală provocată de pandemie transformă fundamental modul în care ne raportăm la cultură și artă. Este clar că tehnologia va juca un rol din ce în ce mai important. Succesul de care s-a bucurat spectacolul ‘88/’89 în 2019 și multitudinea de cereri venite din partea publicului ne-au încurajat să gândim un nou produs cultural accesibil pe termen lung folosind un mix între teatrul imersiv și tehnologia VR.”, a declarat Eugen Lumezianu, președinte ACEA.

Conceput special pentru spațiul care îl găzduiește, ’88/’89 va putea fi văzut în Ferestroika – un proiect muzeal inedit care reconstituie într-un apartament de trei camere din cartierul Militari viața cotidiană a unei familii de români din timpul ultimei decade a comunismului. Creat de doi tineri antreprenori în colaborare cu o serie de istorici și muzeografi, proiectul Ferestroika îmbină istoria și storytelling-ul într-un format interactiv, promovând ideea unei experiențe autentice, senzoriale.

’88/’89 este un proiect cultural realizat de Asociația Culturală pentru Educație prin Artă, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).
Spectacol oferit de Lay’s România.

Din motive de siguranță, în contextul Covid-19, numărul maxim de spectatori la fiecare reprezențatie este de 4. Programul se poate modifica în funcție de prevederile Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență.

Programul de proiecții și alte detalii vor fi disponibile în curând pe paginile de facebook ale ACEA și Ferestroika.
Accesul se face exclusiv pe bază de rezervare în avans (în limita locurilor disponibile) pe adresa rezervari8889@gmail.com.
Eveniment publicat in data de: 10-11-2020
de către Calendar Evenimente
Vizualizat de: 142 ori
Website: http://www.facebook.com/AsociatiaCulturalapentruEducatieprinArta
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei
 
 
Alpha