Calendar Evenimente vă recomandă:
ROCREATOR - TÂRGUL ARTIZANILOR ȘI DESIGNERILOR DIN TRANSILVANIA
26-09-2020

La această ediție 40 de creatori vă așteaptă să le descoperiți produsele!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ZIUA MĂRULUI LA MĂLÂNCRAV
27-09-2020

Un motiv de sărbătoare comună, Ziua Mărului a devenit una dintre cele mai frumoase tradiții din Mălâncrav și este așteptată cu foarte mare nerăbdare atât de localnici, cât și de vizitatori.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT DAMIAN DRĂGHICI LA SALA PALATULUI
28-09-2020

În urma intrării în vigoare a unei măsuri pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, concertul Damian Drăghici & Brothers a fost reprogramat pentru data de 28 septembrie 2020, în aceeași locație.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PIESĂ DE TEATRU - PE O PÂNZĂ DE PĂIANJEN
29-09-2020

Pe 29 septembrie, sunteți așteptați la Teatrul de Vară din Herăstrău pentru o reprezentație de excepție a piesei de teatru "Pe o pânză de păianjen".

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MOLDOVA FILM FESTIVAL
01-10-2020

Timp de 4 zile, capitala Moldovei devine scena unui spectacol internațional.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIE-MUZEU 1581 – UNIVERSITATEA ȘI ORAȘUL
02-10-2020

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) va găzdui, în cadrul Turnului Croitorilor, Expoziția-muzeu „1581 – Universitatea și Orașul” și va organiza seria de cursuri „Studium Generale” a Institutului STAR-UBB.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
GALA HOP LA TNB
04-10-2020

Gala Tânărului Actor HOP – aflată sub direcția artistică a coregrafului și dansatorului Gigi Căciuleanu – se va desfășura la Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București, în aer liber, la Amfitreatru, în perioada 3 - 6 septembrie 2020.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TRIBUT QUEEN LA HARD ROCK CAFE
18-10-2020

În urma situației create de răspândirea virusului Covid-19, concertul-tribut Queen programat pentru luna aprilie în Hard Rock Cafe este mutat în 18 septembrie 2020. Toate biletele cumpărate până în prezent rămân valabile.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT CONNECT-R LA BUCUREȘTI
18-10-2020

Connect-R vă așteaptă pe 18 septembrie, începând cu orele 20:00, să vă distrați alături de el, la un super party la FamilyFest Island, insula de pe lacul Fundeni.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
DAVID GARRETT – UNLIMITED LIVE
23-10-2020

”Unlimited Love” este programat, la Cluj-Napoca, în data de 23 octombrie 2020.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SEMIMARATON BRAȘOV INTERSPORT
25-10-2020

Semimaraton Brașov Intersport este un eveniment dedicat tuturor sportivilor confirmați, dar mai ales celor în devenire.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MARATONUL NISIPULUI, EDIȚIA A VII-A
07-11-2020

Maratonul Nisipului cuprinde: Curse necompetitive: Campionii Școlii și Family Run (7 noiembrie) și Curse competiționale: Maraton, Semimaraton Cros10km, Cursa populara 5km (8 noiembrie).

   
preloader
SUBDEZVOLTAREA NU E UN ATU PENTRU A IEȘI DIN CRIZA Covid-19

Se spune că IMM-urile sunt cele ce vor scoate economiile lumii din criza Covid-19 și de aceea trebuie sprijinite. Da, numai că dacă ne uităm mai bine, se observă că ele cam “gravitează” în jurul unor companii mari, care, atunci când își reduc semnificativ activitatea, IMM n-au ce să relanseze...
DISCURS MOTIVAȚIONAL...

Cocoşul organizează o şedinţă cu găinile. Despachetează o cutie şi scoate din ea un ou de struţ, spunând:
...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
EXPOZIȚIE DE ARTĂ - PICTORI DE AZI LA BALCIC
Data: 16-09-2020 Ora: 11:00
Locatia: Elite Art Gallery, București
Dragă iubitorule de artă! Te invităm la Elite Art Gallery să vizitezi expoziția retrospectivă "Pictori de azi la Balcic".
   
Expoziția va fi deschisă publicului în intervalul 10 septembrie-2 octombrie 2020, la Elite Art Gallery, Piața Națiunilor Unite, nr. 3-5, bl. B2, parter, București.

În perioada 10 septembrie-2 octombrie 2020, Elite Art Gallery vă invită să vizitez expoziția retrospectivă „Pictori de azi la Balcicˮ. Lucrările expuse rezultatul taberei de creație cu același titlu desfășurat neîntrerupt timp de cincisprezece ani (2004-2019). Proiectul, născut din dorința de a păstra vie tradiția coloniei formate la Balcic în primele decade ale secolului XX, a oferit publicului de-a lungului anilor o perspectivă contemporană a locului marcat de istorie, consacrat datorită peisajului unic și binecuvântat cu o lumină și o forță de inspirație remarcabilă.Moștenirea culturală construită cu sprijinul Reginei Maria a sedimentat repere pe care arta artiștii contemporani din toate generațiile au reușit să le fructifice. Rodul acestor căutări va îmbrăca spațiul generos al galeriei prin lucrări semnate de exponenți ai grupului Prolog, pictori consacrați, precum și artiști tineri cu o activitate profesională prolifică. Evenimentul expozițional reunește o selecție de lucrări din diferite ediții ale proiectului, precum și pictură din patrimoniul galeriei.
Expoziția va fi deschisă publicului începând de Joi, 10 septembrie, ora 11.00, cu respectarea tuturor prevederilor care se impun în starea de alertă. Evenimentul nu va fi însoțit de o deschidere oficială convențională, aspect care va fi compensat cu apariții online.

Galeria de artă Elite debutează în anul 2004 sub egida Asociației Elite Art Club UNESCO cu proiectul de pionierat intitulat „Pictori de azi la Balcicˮ, devenit concept curatorial cu notorietate datorită consecvenței și calității dovedite de-a lungului anilor. Tabăra a reunit artiști din diferite generații și a motivat deschiderea unui spațiu dedicat expozițiilor de artă contemporană. În aceste condiții, proiectul „Pictori de azi la Balcicˮ a devenit elementul catalizator în mecanismul de funcționare al galeriei concentrat pe promovarea artei și a valorilor specifice culturii românești prin sprijinirea tinerilor artiști și prin acțiuni de recuperare a patrimoniului.

Expozi ț ia va fi deschis ă publicului în intervalul 10 septembrie-2 octombrie 2020, la Elite Art Gallery, Piața Națiunilor Unite, nr. 3-5, bl. B2, parter, București.
Eveniment publicat in data de: 09-09-2020
de către Pana Emanuela
Vizualizat de: 45 ori
Website: http://eliteart.org
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei