Calendar Evenimente vă recomandă:
MARATORUL VACCINĂRII ÎN BUCUREȘTI
07-05-2021

Vineri 7 mai 2021 la ora 16:00 începe maratonul vaccinării în București, anunță Primarul Nicușor Dan.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SĂPTĂMÂNA SĂNĂTĂȚII MINTALE - EDIȚIA A XI-A
17-04-2021

E timpul să vorbim. Despre speranță, despre adaptare și reziliență, despre lucrurile pe care le putem schimba și cele pe care nu, despre cum le acceptăm pe acestea din urmă și cum ne adunăm curajul să continuăm.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
IMAGINEAZĂ-ȚI - EXPO CREAȚII TEXTILE LA ANTIPA
08-05-2021

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” ȋmpreunӑ cu Universitatea Națională de Arte București vă invitӑ sӑ vizitaţi expoziţia temporarӑ „Imaginează-ți! Creații textile inspirate din natură”.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURS NAȚIONAL DE SCENARII CU HBO EUROPE
10-05-2021

American Independent Film Festival (AIFF) anunță lansarea celei de-a treia ediții a concursului WRITE A SCREENPLAY FOR (WSF)... / SCRIE UN SCENARIU PENTRU… organizat de către Asociația Cinemascop cu sprijinul HBO Europe.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SPACE IN THE CITY - EXPOZIȚIE INTERACTIVĂ LA CLUJ
12-05-2021

Expoziția interactivă Space in the City în premieră la Cluj-Napoca, în Parcul Industrial Tetarom I din Hoia

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
BURGERFEST ÎN BUCUREȘTI
14-05-2021

Cea de-a șasea ediție BURGERFEST, singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor, se va desfășura între 14 și 16 mai 2021 (reprogramat din cauza pandemiei).

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ALTERNOSFERA LA ARENELE ROMANE
15-05-2021

Concertul a fost reprogramat pentru 15 mai 2021. Biletele deja achiziționate rămân valabile.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TUȘNAD GASTRO BLUES FEST 2021
15-05-2021

Destinația Băile Tușnad și împrejurimile vă invită la Tușnad Gastro Blues Fest, ce se va desfășura în perioada 14-16 mai 2021 în mica stațiune Băile Tușnad.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FESTIVALUL TEHNOLOGIEI LA Bucharest Tech Week
18-05-2021

BUCUREȘTI - INIMA TEHNOLOGIEI este conceptul care își propune să reunească, prin interacțiuni profesionale și personale, dar și prin networking facilitat și încurajat de platforma MyConnector, toți pasionații de inovație și tehnologie.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FINALIȘTII GALEI PREMIILOR Matei Brâncoveanu 2021: 5 TINERI REMARCABILI
27-05-2021

Fundația Alexandrion anunţă finaliştii Galei Premiilor Matei Brâncoveanu 2021: 5 tineri cu abilităţi şi pasiuni diferite, care au ȋn comun curajul şi determinarea de a iniţia şi coordona proiecte care generează schimbări pozitive importante ȋn comunităţile lor.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
UNTOLD ODYSSEY 2021
09-06-2021

Festivalul UNTOLD Odyssey, organizat pe un vas de croazieră în Marea Mediterană, se va desfășura în perioada 9 - 13 iunie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TIFF ANIVERSEAZĂ 20 DE ANI LA FINAL DE IULIE 2021
23-07-2021

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) va celebra 20 de ani de existență cu o nouă ediție de anvergură, între 23 iulie și 1 august 2021, în Cluj-Napoca. 10 zile de vară cu filme în premieră, invitați și evenimente care vor puncta momente memorabile din cele două decenii de festival.

   
preloader
FONDURILE DE PENSII INVESTESC ÎN ACTIVELE TOXICE ALE STATULUI

Știți vorba: Cine nu riscă nu câștigă? Inclusiv Nassim Taleb spune că riscul e cea mai înaltă virtute! Pe de o parte, fondurile de pensii nu prea sunt “prietene” cu profitul, dar pe de alta-s constrânse să plaseze în titluri de stat.
SCURT ȘI CUPRINZĂTOR!

–Dragul meu, am ceva să-ți spun repede…
-Bine, iubito, dar îmi spui scurt, clar și lămurit.
...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
PUBLIC SPEAKING FOR LEADERS – TODAY FOR TOMORROW - MASTER SEMINAR
Data: 19-09-2020 Ora: 09:00
Locatia: București
Abilitatea de a vorbi fără emoții în fața unui auditoriu este realmente o provocare și reprezintă cel mai valoros atu al unui fin comunicator. Iar tu îți dorești de prea multă vreme să te perfecționezi, să comunici liber și să scapi de teama de a vorbi în public! Acum ai această șansă.
   
În cadrul seminarului “PUBLIC SPEAKING FOR LEADERS – TODAY FOR TOMORROW - MASTER SEMINAR”, vei avea ocazia să faci primii și cei mai importanti pași în calea către performanța ta de a deveni un comunicator experimentat, un lider, ca mâine să poți gestiona eficient și elegant orice provocare profesională și personală, inclusiv în această perioada în care comunicarea se realizează de la distanță sau cu masca de protecție.

Evenimentul va avea loc pe data de 19 septembrie pe terasa platinum a Hotelului SHERATON Bucharest (Calea Dorobanților nr. 5-7, Sector 1, București), seminar ce va fi găzduit de autorul și speaker-ul internațional BERNHARD MOESTL.

Întreg evenimentul se va desfășura în limba română, în intervalul 9.00 – 18.00.

În cadrul MASTER SEMINAR, vei invăța cum să depășești frica de a vorbi in public, vei experimenta modul în care poți captiva publicul prin exemple practice si, mai ales, vei dobândi tehnici mentale cu ajutorul cărora vei fi capabil sa susții, cu mai mult calm, fiecare prezentare sau speech, inspirând și cucerind auditoriul.

Este cunoscut faptul ca maniera in care te prezinti si comunici iti poate determina succesul in cariera, capacitatea de a dezvolta o afacere sau chiar relatiile cu prietenii si familia. „Un bun vorbitor este capabil sa influenteze fiecare situatie in sensul si in interesul lui”, este de parere Bernhard Moestl. “Sta in puterea interioara a fiecarei fiinte umane de a-si transforma visele in realitate. Cei care invata sa-si concentreze energia gandurilor pot atinge, cu o usurinta uimitoare, orice obiectiv - mental sau fizic”, a mai adaugat Moestl.

Pe baza experientelor sale ca fost discipol Shaolin, autorul de bestseller Bernhard Moestl a adaptat vechile principii de gandire ale Orientului indepartat de leadership si luare a deciziilor, astfel incat sa se potriveasca provocarilor actuale. De mai bine de 20 de ani, invata oamenii principiile asiatice ale succesului: controlul emoțiilor și conștientizarea, într-o maniera care le face utilizabile pentru managementul cotidian occidental.

Biletele se găsesc via eventim.ro si iabilet.ro, la prețul de 349 lei.

CUI SE ADRESEAZĂ ACEST SEMINAR?

PUBLIC SPEAKING FOR LEADERS – TODAY & TOMORROW- MASTER SEMINAR se adresează tuturor celor care doresc să invețe să se exprime liber și coerent, să transmită un mesaj puternic și convingător unei audiențe. Fie că ai nevoie să vorbești intr-o sedință in biroul unde iți desfășori activitatea, fie că lucrezi în vânzări și vrei să-și prezinți produsele sau serviciile mai bine, fie că ești antreprenor și vrei să-ți comunici ideile mult mai clar și cu mai multă influența, ori pur și simplu vrei sa te dezvolți personal și să crești increderea în tine, acest seminar iți oferă soluțiile cele mai eficiente!

PE CE NE CONCENTRĂM ÎN ACEST SEMINAR
• vorbirea fără teamă prin pregătirea mentală;
• stăpânirea emoțiilor;
• pregătirea unei prezentări captivante;
• planificarea și structura unui discurs
Eveniment publicat in data de: 02-09-2020
de către Calendar Evenimente
Vizualizat de: 989 ori
Website: http://www.iabilet.ro/bilete-bernhard-moestl-public-speaking-for-leaders-57061/?utm_source=HpRecomandariWeb
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei
 
 
Alpha