Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURSUL FINQUEST BY ALPHA BANK 2020
17-09-2020

Alpha Bank lansează din nou o invitație deschisă pentru participarea la competiția internațională de inovare digitală „FinQuest by Alpha Bank”, inițiată pentru a evidenția viitorul digital al sectorului financiar, în lumina tehnologiilor care schimbă deja modul în care operează băncile.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
DE LA IDEE LA PRODUS ȘI LANSAREA PE PIAȚĂ
17-09-2020

Pe 17 septembrie se reiau întâlnirile de comunitate Changeneers și sunteți așteptați la meetup-ul De la idee la produs și lansarea pe piață alături de Irina Ianculescu, fondatoarea platformei Marketing as a Habit.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
Open Banking Hackathon - CEE Edition
18-09-2020

Building upon the success of last year Open Banking Hackathon event, held in Bucharest in the historic date of 14 September when PSD2 went live in Europe, Finqware is preparing a second edition of the innovation challenge event: Open Banking Hackathon 2020 - CEE Edition.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONFERINȚA NAȚIONALĂ A SRUMB 2020
18-09-2020

Evenimentul va avea loc în 16-18 septembrie 2020 la Hotel Ramada din Sibiu.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PUBLIC SPEAKING FOR LEADERS – TODAY FOR TOMORROW - MASTER SEMINAR
19-09-2020

Abilitatea de a vorbi fără emoții în fața unui auditoriu este realmente o provocare și reprezintă cel mai valoros atu al unui fin comunicator. Iar tu îți dorești de prea multă vreme să te perfecționezi, să comunici liber și să scapi de teama de a vorbi în public! Acum ai această șansă.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
OLIMPIADA ONU 2020
20-09-2020

Olimpiada ONU este un proiect reprezentativ pentru Asociația Tineretul ONU din România - Filiala Iași, ajuns la cea de-a VII-a ediție.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT BONEY M LA SALA PALATULUI
20-09-2020

Concertul a fost amânat pentru data de 20 septembrie 2020, în urma măsurii preventive de interzicere a evenimentelor publice cu peste 1000 de participanți.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
LĂUTARII BUCUREȘTIULUI - SĂRBĂTOARE LA ZI MARE LA SALA PALATULUI
22-09-2020

Evenimentul "Lăutarii Bucureștiului" ce trebuia să aibă loc pe 25 martie a fost reprogramat pentru 22 septembrie, în același loc.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT STJEPAN HAUSER LA SALA PALATULUI
23-09-2020

Concertul pe care Stjepan Hauser trebuia să îl susțină pe 16 aprilie a fost reprogramat pentru 23 septembrie 2020. Biletele deja achiziționate rămân valabile.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT DIRECȚIA 5 LA ARENELE ROMANE
24-09-2020

Directia 5 va concerta în aer liber la Arenele Romane pe 24 septembrie 2020, de la ora 21:00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ARAD OPEN AIR FESTIVAL 2020
26-09-2020

Festivalul a fost reprogramat pentru perioada 25-27 septembrie. Biletele deja achiziționate rămân valabile.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MARATONUL NISIPULUI, EDIȚIA A VII-A
07-11-2020

Maratonul Nisipului cuprinde: Curse necompetitive: Campionii Școlii și Family Run (7 noiembrie) și Curse competiționale: Maraton, Semimaraton Cros10km, Cursa populara 5km (8 noiembrie).

   
preloader
INVITAȚI DE RENUME LA Open Banking Hackathon Ediția CEE 2020

O suită impresionantă de companii și bănci de renume s-au reunit pentru a susține inovația în fintech în Europa Centrală și de Est, cu ocazia Open Banking Hackathon - Ediția CEE Online, ce va avea loc între 17-20 Septembrie.
CINE CAUTĂ SOLUȚII, GĂSEȘTE, PAS CU PAS!

O bătrână intră în cabinetul doctorului.
– Doctore, zice baba, nu stiu ce să mă fac, de la o vreme am gaze la stomac, trag ‘vânturi’ tot timpul. Noroc ca le trag fără zgomot si chiar fără miros. Orișicât, uneori e deranjant. Uite, de când am intrat în biroul dumitale, am tras cel puțin 10 bucăți.
– Bine, zice doctorul, îi dă niște pastile și îi zice:
– Luați pilulele astea de 3 ori pe zi și veniți luni la control.
Vine baba dup...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
ÎN ACȚIUNE, CU COMPASIUNE
Data: 28-08-2020 Ora: 16:00
Locatia: Ploiești
Este un eveniment pentru entuziaștii care își ghidează acțiunile după principiile compasiunii și pentru cei care își doresc să înțeleagă acest concept și beneficiile lui umane, morale și financiare.
   
"Prin această conferință dorim să punem compasiunea pe masa de discuție a tuturor celor interesați de proiectarea unor servicii de îngrijire a pacienților care să valorifice virtuțile vindecătoare ale compasiunii față de suferința umană. Dorim să "echipăm" adepții sau promotorii compasiunii în sănătate în ideea de a fi mai eficienți în a oferi servicii de sănătate de calitate, pe de o parte și de a crea microculturi bazate pe compasiune la locul lor de muncă, pe de altă parte", dr. Nicolae Iordache Iordache, iniitiator al manifestarii, alaturi de compania Houston Npa.

Printre cei care vor fi prezenți se numără:

Dr. Catalin Carstoveanu - eroul meu - şef al secţiei de Terapie Intensivă Nou- Născuţi de la Spitalul „Marie Curie” din București.

Dr. Carmen Marcu - medic primar medicină de urgență, master în Medicina de dezastre, medic coordonator compartiment îngrijiri paliative.

Dr. Andreea Moldovan - medic primar boli infecțioase, bursieră de Excelență în cadrul Hôpital Cantonal de Genève, doctor în științe medicale, premiată de Organizația Mondială a Sănătății.

Conf. dr. Craiu Mihai - șef al secției de pediatrie și pneumologie pediatrică din cadrul Institutului de Ocrotire a Mamei și Copilului Prof. Dr. Alfred Rusescu din București. Este medicul declarat “erou al vaccinării” de către Organizația Mondială a Sănătății urmare a proiectului “Spitalul Virtual pentru Copii”.

Dr. Ranete Mihai - medic specialist radiologie și imagistică medicală la Institutul Clinic Fundeni, asistent universitar, doctorand, coordonatorul Caravanei cu Medici

Dr. Gabriel Diaconu - medic specialist psihiatru, cu supraspecializare în suicidologie şi psihotraumatologie la Universitățile McGill și UQAM din Montreal, director medical al centrului MindCare.“

Dr. Gindrovel Dumitra - medic de familie, coordonator al Grupului Național de Vaccinologie din cadrul Societății de Medicină de Familie și secretar în cadrul Comisiei de Medicină de familie din Ministerul Sănătății.

Dr. Gobej Ionut - fondator Neurohope, cu pregătire în neurochirurgie în Franţa pe neurochirurgie generală, neurochirurgie funcțională și Gamma Knife, neurochirurgie vasculară și a bazei craniului, neurochirurgie endoscopică transnazală, neurochirurgie spinală, neurochirurgie vasculară, neurooncologie (5 ani), de 8 ani fiind neurochirurg european.

Cristina Timis - creator de realitate prin vocatie, mama si sotie, o optimista convinsa, cu o permanenta dorinta de a face lucrurile diferit, dar mai ales in mod autentic, manifestând totul cu o puternică încredere în sine. Crede cu tarie ca în viață totul pleacă de la cine vrei să fii, cum vrei să fii, ce scop înalt servești, cum atingi viețile oamenilor cu care intri în contact și ale locurilor în care ajungi, ce vrei să clădești și să lași în urma ta.

Dr. Dégi László Csaba - director al Societății Internaționale de Psiho-Oncologie - IPOS, profesor asistent și cercetător la Universitatea Babeș-Bolyai.
Eveniment publicat in data de: 09-07-2020
de către Marginean Oana
Vizualizat de: 483 ori
Website: http://www.facebook.com/events/589277644995713
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
 
 
Alpha