Calendar Evenimente vă recomandă:
NOPȚILE LECTURII, LA BUCUREȘTI
22-01-2021

Ca în fiecare an, la sfârşit de ianuarie, când afară este frig şi întuneric, Institutul Francez din România organizează ediţia locală a Nopţilor Lecturii.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTRU PEOPLE POWER PARTNERSHIP
23-01-2021

Încep înscrierile pentru proiectul european "People Power Partnership" în care Teatrul Naţional "Radu Stanca" din Sibiu este partener: audiţii în perioada 12-14 februarie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURSUL CITADELA ARTELOR 2021
24-01-2021

Concursul “Citadela artelor” este organizat de Ovalsart, în parteneriat cu Asociația Pro Valores, Muzeul Național Peleș, Centrul Cultural “Aurel Stroe” și este un proiect câștigător al grantului oferit de Petrotel Lukoil.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SPECTACOLE ONLINE LA TEATRUL NAȚIONAL TÂRGU-MUREȘ
25-01-2021

Prima lună a anului aduce patru spectacole online la Teatrul Național Târgu-Mureș.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CUM PREGĂTIM VIITORUL? CUM REZOLVĂM ECUAȚIA DE BUSINESS A NOULUI AN? ZONA SUD
26-01-2021

Ziarul Financiar vă invită să participați la videoconferința ZF BRD BUGET 2021 – CUM PREGĂTIM VIITORUL? CUM REZOLVĂM ECUAȚIA DE BUSINESS A NOULUI AN, marți, 26 ianuarie 2021, ora 09:00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA FRESH - ELITE ART GALLERY
27-01-2021

În perioada 7-28 ianuarie 2021, Elite Art Gallery vă invită să vizitați expoziția # FRESH. Evenimentul reunește lucrările artistelor Ramona Ursache și Ștefana Petre, două dintre câștigătoarele concursului de artă vizuală # FRESH.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
IMPRESII DIN NEW YORK - EXPOZIȚIE DE ARTĂ
28-01-2021

Luni, 18 ianuarie 2021, ora 17:00, la Galeria de Artă „Nicolae Mantu” din Galați (Strada Domnească nr. 19), va avea loc inaugurarea expoziției „Impresii din New York” realizată de artistul Florian Doru Crihană.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PREVENIREA ȘI COMBATEREA SPĂLĂRII BANILOR ediția II, ONLINE
29-01-2021

Vineri, 29 ianuarie 2021, Editura Universul Juridic organizează Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale”, ediția a II-a, în format ONLINE, între orele 15,00 – 19,00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAM DE PREGĂTIRE PENTRU BACALAUREAT
30-01-2021

Pregătire pentru examenul de bacalaureat 2021: o nouă sesiune oferită de Universitatea de Vest din Timişoara!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURSUL CITADELA ARTELOR 2021
01-02-2021

Concursul “Citadela artelor” este organizat de Ovalsart, în parteneriat cu Asociația Pro Valores, Muzeul Național Peleș, Centrul Cultural “Aurel Stroe” și este un proiect câștigător al grantului oferit de Petrotel Lukoil.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA UN VEAC DE ZOOLOGIE ÎN ROMÂNIA LA PIATRA NEAMȚ
05-02-2021

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Complexul Muzeal Național Neamț - Muzeul de Științe Naturale Piatra-Neamț vă invită să vizionați expoziţia itinerantă „Un veac de zoologie în România. Amintiri despre viitor”, deschisă până pe 25 februarie 2021 la Piatra.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
WE LOVE RETRO - ANII 2000 LA BT ARENA CLUJ
06-03-2021

Evenimentul WE LOVE RETRO va avea loc pe 6 martie 2021 la BT Arena din Cluj-Napoca. Biletele achiziționate deja rămân valabile.

   
preloader
RELAȚIA OM-INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ: CINE PE CINE CONTROLEAZĂ? (partea I)

Recentele evoluții ale Inteligenței Artificiale ridică o serie de dileme etice. Probabil una dintre cele mai importante, din cauza naturii umane îndreptate spre stabilirea unei ierarhii, este chiar controlul computerelor autonome, de fapt răspunsul la întrebarea ”omul controlează IA, sau invers?”
CONTROL POLIȚIENESC ÎN AGLOMERAȚIE...

Un polițist la un control rutier în plină aglomerație și zgomote asurzitoare oprește nervos o motocicletă:
- Opriți imediat, nesimțiților! Vă arestez pe toți, tembelilor! Cum de mergeți măi 5 pe o motocicletă, nu știți că e ilegal?
- 5??? Zice contrariat pilotul.
...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
ASE BUCUREȘTI, 75 LOCURI LA LICENȚĂ PENTRU CENTRUL TULCEA
Data: 29-06-2020 Ora: 09:00
Locatia: București
Academia de Studii Economice din Bucureşti scoate la concurs 75 de locuri la programul universitar de licenţă oferit la Centrul de Învăţământ la Distanţă de la Tulcea.
   
Academia de Studii Economice din Bucureşti, liderul învăţământului superior economic şi de administraţie publică din România şi Europa de Sud-Est, anunţă desfăşurarea exclusiv ONLINE a Admiterii 2020, pe platforma admitere.ase.ro.

Pentru Admiterea 2020 la Centrul de Învăţământ la Distanţă de la Tulcea, redeschis în 2019, ASE scoate la concurs 75 de locuri la programul de licenţă al Facultăţii de Economie Agroalimentară şi a Mediului, pentru candidaţii din zona judeţului Tulcea.

Programul oferă, în cei trei ani de studii de licenţă, un modern şi actualizat pachet de cunoştinţe cu un puternic profil economic aplicat zonei Tulcea: agrobusiness, economia mediului, agroturism. Parcurgerea programului de studiu Economie Agroalimentară şi a Mediului conferă la absolvire diploma de \"ECONOMIST\", cu valabilitate în orice domeniu din economia României, diplomă cu recunoaştere internaţională.

Cătălina Moldoveanu, studentă în anul al II-lea la Facultatea de Economie Agroalimentară şi a Mediului, Centrul de Învăţământ la Distanţă Tulcea: \"Sunt foarte bucuroasă că am luat decizia de a studia la Filiala Tulcea a ASE Bucureşti. Primul an a fost plin de provocări, cunoscând o echipă DINAMICĂ, AMBIŢIOASĂ şi PROFESIONISTĂ. Îndrum viitorii studenţi din Tulcea să aplice pentru aceasta, beneficiind de relaţii interumane de cea mai bună calitate şi un mediu de învăţare stimulativ. Exigenţa profesorilor demonstrează studenţilor puterea lor de percepţie asupra materiilor studiate modelând astfel capacitatea de a aprofunda materia într-un mod mai uşor. Experienţa mea este la început, abia am absolvit anul I, dar cunoştinţele acumulate mă ajută deja să profesez mai bine în sistemul bancar. Evoluţia mea nu se opreşte aici şi aştept cu nerăbdare să ating perfecţiunea în acest domeniu.\"

Concursul de admitere 2020 la ASE la programele universitare de licenţă la distanţă este alcătuit din eseul motivaţional şi media generală de admitere, calculată ca medie ponderată între media la examenul de bacalaureat (70%) şi media anilor de studii (30%).

ASE este o universitate de cercetare avansată şi educaţie, bine poziţionată la nivel internaţional, fapt atestat de ranking-urile de prestigiu. ASE ocupă locul I în România şi locul 201-300 în lume, conform clasamentului \"Times Higher Education Impact Rankings 2020\". ASE este universitatea cu cea mai bună inserţie a absolvenţilor pe piaţa muncii, conform QS World University Rankings. 85% dintre absolvenţi îşi găsesc de lucru în primele 6 luni de la terminarea facultăţii, în domeniul studiat.
Eveniment publicat in data de: 27-06-2020
de către Marginean Oana
Vizualizat de: 165 ori
Website: http://www.ase.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei