Calendar Evenimente vă recomandă:
STREET DELIVERY SIBIU 2020 - RE-SOLUȚII
12-07-2020

Street Delivery 2020 ia forma unui eveniment-puzzle, răspândit în tot orașul și recompus în mintea fiecăruia dintre noi.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ADMITERE 2020 UMFST TÂRGU-MUREȘ
13-07-2020

Admitere 2020 UMFST Târgu Mureș: Peste 3.800 de locuri sunt oferite candidaților.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EUROPAFEST 2020
16-07-2020

jmEvents, producător de evenimente muzicale internaționale anunță organizarea festivalului EUROPAfest 27 în perioada 16-25 iulie 2020.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
STREET FOOD PARK LA CLUJ
17-07-2020

”Cluj, hai să salvăm vara!”, ne îndeamnă organizatorii. După o luuungă așteptare, a venit momentul să te invităm din nou să ieși din zona de confort culinar și să ai parte de o experiență fresh în aer liber.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
YOUNGDIAB 2020
18-07-2020

YoungDIAB – Forumul Științific Național al Tinerilor Medici Diabetologi, se va desfășura în acest an EXCLUSIV ONLINE, în perioada 16-18 iulie, 2020, pe platforma www.sanatatea.online/learning

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
UBB: PESTE 8500 DE LOCURI BUGETATE LA LICENȚĂ ȘI MASTER
20-07-2020

Universitatea Babeş-Bolyai va scoate la concurs, pentru anul universitar 2020-2021, un număr de 4.875 de locuri bugetate destinate absolvenților de liceu, peste 10.000 de locuri în regim cu taxă și 2.550 de locuri pentru învățământ la distanță și învățământ cu frecvență redusă pentru licență.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
BĂGĂU - LANSARE ȘI DIALOG CU IOANA BRADEA
23-07-2020

La întâlnirea online cu scriitoarea Ioana Bradea și discuția despre romanul „Băgău” participă Adriana Babeți și Marius Chivu.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
OBSERVAȚII ASTRONOMICE PRIN TELESCOP
25-07-2020

Vrei să vezi Luna în detaliu?

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TIFF REVINE ÎNTRE 31 IULIE ȘI 9 AUGUST!
31-07-2020

Vești bune pentru iubitorii de filme: cea de-a 19-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania va avea loc între 31 iulie și 9 august 2020!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FESTIVALUL FILMULUI HORROR ȘI FANTASTIC
06-08-2020

Festivalul filmului horror și fantastic revine la Biertan în perioada 6-9 august 2020!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SMIDA JAZZ FESTIVAL 2020
13-08-2020

Festivalul va avea loc în perioada 13-16 august 2020 la Beliș, în județul Cluj.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
DAVID GARRETT – UNLIMITED LIVE
23-10-2020

”Unlimited Love” este programat, la Cluj-Napoca, în data de 23 octombrie 2020.

   
preloader
ROMÂNII ÎȘI MUTĂ BANII LA SALTEA DIN CAUZA DOBÂNZILOR NESTIMULATIVE

Debancarizarea a ajuns la nivel record. Potrivit ultimelor date, numerarul în afara sistemului bancar reprezintă 18,54% din totalul masei băneşti.
DUPĂ OPERAȚIE...

Un chirurg vizitează o blondă splendidă după operaţie:
- Totul merge bine...
Ea era trează, aşa că, după ce o examinează, îl întreabă:
- Şi după cât timp voi putea face sex din nou, domnule doctor?
Chirurgul, încurcat, făcu o mică pauză, lucru care păru s-o alarmeze pe biata fată.
- Care-i problema, doctore? Am să mă fac bine, nu-i aşa?!
El răspunde:

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
LOTUL FEMININ OLIMPIC DE BASCHET 3X3, ÎN CANTONAMENT LA IZVORANI
Data: 29-06-2020 Ora: 09:00
Locatia: Izvorani
Lotul feminin olimpic de baschet 3x3 al României intră în cantonament la Izvorani.
   
Lotul feminin olimpic de baschet 3x3 al României va intra de la mijlocul săptămânii viitoare în cantonament de pregătire la Complexul Olimpic 'Sidney 2000' de la Izvorani, conform planului de pregătire aprobat de Consiliul Director al FRB şi de Comisia Tehnică a COSR pentru perioada 01.06 - 29.07.2020.

Pregătirea de la bază sportivă a COSR va fi efectuată cu respectarea reglementărilor în vigoare referitoare la combaterea pandemiei de COVID-19 iar la începutul lunii iunie, atât sportivele, cât şi membrii staff-ului tehnic, vor efectua testul Real Time PCR - COV-19 pentru a putea intra în cantonament. Până la aflarea rezultatelor acestor teste, sportivele se vor antrena individual la domiciliu, urmând ca din data de 4 iunie, în cazul în care nu există probleme medicale, să intre pentru următoarele trei săptămâni în cantonamentul de la Complexul Olimpic 'Sidney 2000'.

Pentru această primă acţiune organizată după ridicarea stării de urgenţă din România au fost convocate următoarele sportive: Mărginean Gabriela, Stoenescu Ancuţa, Irimia Gabriela, Sipos Anca, Uiuiu Alexandra, Godri-Părău Annemarie, Stănici Florina Gabriela, Pavel Elisabeth, Ursu-Kim Sonia şi Walker Ashley. Primele şapte sportive se vor pregăti trei săptămâni la Izvorani sub îndrumarea membrilor staff-ului tehnic, în vreme ce ultimele trei sportive, Pavel, Ursu-Kim şi Walker, se vor pregăti în continuare de la domiciliu. Şi asta, pentru că pivotul Elisabeth Pavel a revenit în aceste zile în ţară din Italia şi este obligată să-şi petreacă următoarele două săptămâni în izolare la domiciliu, la Sibiu, în vreme ce Sonia Ursu se afla în Coreea de Sud iar Ashley Walker este în SUA. Totodată, vă prezentăm şi componenţa staff-ului tehnic care va fi prezent pe toată perioada cantonamentului de la Izvorani: Alexandru Olteanu (antrenor), Diana Torje (doctor), Mircea Nuţescu (fizioterapeut/kinetoterapeut) şi Cristian Olteanu (psiholog).

Astfel, după mai bine de două luni de pregătire individuală la domiciliu, situaţie impusă de restricţiile din starea de urgenţă, componentele lotului olimpic de baschet 3x3 vor reveni pe teren şi vor începe pregătirea într-un cadru organizat în incinta unei baze sportive controlată epidemiologic, cu respectarea reglementărilor în vigoare referitoare la combaterea pandemiei de COVID-19. Conform planului de pregătire, staff-ul tehnic al lotului olimpic de baschet 3x3 are în vedere mai multe obiective referitoare la pregătirea fizică, tehnică, tactica şi nu în ultimul rând la cea psihologică. În prima săptămână de pregătire se va pune accent pe readaptarea la mişcare după perioada de carantină şi pe îmbunătăţirea mobilităţii. Vor urma alte două săptămâni de antrenamente, vizându-se în principal pregătirea fizică generală şi dezvoltarea capacităţii de efort aerob, îmbunătăţirea echilibrului, mobilităţii şi a stabilităţii, optimizarea jocului de picioare şi braţe, maximizarea capacităţii de mânuire a mângâia, precum şi îmbunătăţirea acurateţii aruncării la coş.
Eveniment publicat in data de: 30-05-2020
de către Marginean Oana
Vizualizat de: 62 ori
Website: http://www.frbaschet.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei
 
 
Alpha