Calendar Evenimente vă recomandă:
STREET DELIVERY SIBIU 2020 - RE-SOLUȚII
12-07-2020

Street Delivery 2020 ia forma unui eveniment-puzzle, răspândit în tot orașul și recompus în mintea fiecăruia dintre noi.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ADMITERE 2020 UMFST TÂRGU-MUREȘ
13-07-2020

Admitere 2020 UMFST Târgu Mureș: Peste 3.800 de locuri sunt oferite candidaților.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EUROPAFEST 2020
16-07-2020

jmEvents, producător de evenimente muzicale internaționale anunță organizarea festivalului EUROPAfest 27 în perioada 16-25 iulie 2020.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
STREET FOOD PARK LA CLUJ
17-07-2020

”Cluj, hai să salvăm vara!”, ne îndeamnă organizatorii. După o luuungă așteptare, a venit momentul să te invităm din nou să ieși din zona de confort culinar și să ai parte de o experiență fresh în aer liber.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
YOUNGDIAB 2020
18-07-2020

YoungDIAB – Forumul Științific Național al Tinerilor Medici Diabetologi, se va desfășura în acest an EXCLUSIV ONLINE, în perioada 16-18 iulie, 2020, pe platforma www.sanatatea.online/learning

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
UBB: PESTE 8500 DE LOCURI BUGETATE LA LICENȚĂ ȘI MASTER
20-07-2020

Universitatea Babeş-Bolyai va scoate la concurs, pentru anul universitar 2020-2021, un număr de 4.875 de locuri bugetate destinate absolvenților de liceu, peste 10.000 de locuri în regim cu taxă și 2.550 de locuri pentru învățământ la distanță și învățământ cu frecvență redusă pentru licență.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
BĂGĂU - LANSARE ȘI DIALOG CU IOANA BRADEA
23-07-2020

La întâlnirea online cu scriitoarea Ioana Bradea și discuția despre romanul „Băgău” participă Adriana Babeți și Marius Chivu.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
OBSERVAȚII ASTRONOMICE PRIN TELESCOP
25-07-2020

Vrei să vezi Luna în detaliu?

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TIFF REVINE ÎNTRE 31 IULIE ȘI 9 AUGUST!
31-07-2020

Vești bune pentru iubitorii de filme: cea de-a 19-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania va avea loc între 31 iulie și 9 august 2020!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FESTIVALUL FILMULUI HORROR ȘI FANTASTIC
06-08-2020

Festivalul filmului horror și fantastic revine la Biertan în perioada 6-9 august 2020!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SMIDA JAZZ FESTIVAL 2020
13-08-2020

Festivalul va avea loc în perioada 13-16 august 2020 la Beliș, în județul Cluj.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
DAVID GARRETT – UNLIMITED LIVE
23-10-2020

”Unlimited Love” este programat, la Cluj-Napoca, în data de 23 octombrie 2020.

   
preloader
ROMÂNII ÎȘI MUTĂ BANII LA SALTEA DIN CAUZA DOBÂNZILOR NESTIMULATIVE

Debancarizarea a ajuns la nivel record. Potrivit ultimelor date, numerarul în afara sistemului bancar reprezintă 18,54% din totalul masei băneşti.
DUPĂ OPERAȚIE...

Un chirurg vizitează o blondă splendidă după operaţie:
- Totul merge bine...
Ea era trează, aşa că, după ce o examinează, îl întreabă:
- Şi după cât timp voi putea face sex din nou, domnule doctor?
Chirurgul, încurcat, făcu o mică pauză, lucru care păru s-o alarmeze pe biata fată.
- Care-i problema, doctore? Am să mă fac bine, nu-i aşa?!
El răspunde:

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
LUNA LECTURII PENTRU COPII, LA ASTRA SIBIU
Data: 29-06-2020 Ora: 09:00
Locatia: Sibiu
În perioada 1 - 30 iunie 2020, la Biblioteca Judeţeană ASTRA Sibiu este organizată LUNA LECTURII PENTRU COPII, o iniţiativă menită să pună în lumină importanţa lecturii în viaţa cotidiană a juniorilor.
   
Anul acesta, bibliotecarii propun celor interesaţi recomandări de carte, mini-sesiuni de lectură online şi un volum liliput care cuprinde reproduceri ale unor imagini preluate din revista "Lumea copiilor" din perioada 1922 - 1927 şi din anul 1939, aflată în colecţia de periodice a Bibliotecii ASTRA. Acest volum s-a materializat în urma unei frumoase colaborări a reprezentanţilor Bibliotecii ASTRA cu domnul Dodo Niţă, preşedintele Asociaţiei Bedefililor din România, important critic şi istoric român din domeniul benzilor desenate.

LUNA LECTURII PENTRU COPII se adresează preşcolarilor, şcolarilor şi elevilor, dar şi celor care doresc să includă în lista de lectură personală literatura pentru copii şi adolescenţi. Din dorinţa de a răspunde cât mai multor gusturi, în tolba noastră cu lecturi vom include pagini din literatura română şi universală, clasică, modernă şi contemporană.

Vom citi online, pe pagina Facebook a Bibliotecii, basme, poezii şi fabule pentru cei mici, dar şi fragmente din literatura fantasy. În egală măsură, pregătim săptămânal recomandări de carte pentru copii şi adolescenţi accesibile pe site-ul Bibliotecii, dar şi pe Facebook.

"Pentru Ziua Internaţională a Copilului am decis să organizăm anul acesta "Luna lecturii pentru copii" în mediul online din dorinţa noastră este de a rămâne aproape publicul tânăr. Cărţile, lectura şi biblioteca sunt fundamentale pentru edificiul complex al unei educaţii durabile. Astăzi, prin intermediul noilor tehnologii, Biblioteca ajunge în mod rapid în casele noastre. Până la momentul reluării programului obişnuit cu publicul, vă invităm să consultaţi canalele noastre de comunicare la distanţă, să ne adresaţi întrebările şi să ne împărtăşiţi dorinţele voastre în ceea ce priveşte lectura, contactându-ne telefonic şi online. De asemenea, invităm cadrele didactice şi părinţii să solicite sprijinul Bibliotecii Judeţene ASTRA Sibiu pentru a facilita accesul elevilor la lecturile prevăzute în programele şcolare. Vă reamintim că am deschis parţial serviciul cu publicul în Foaierul Bibliotecii, unde vă aşteptăm atât pentru operaţiuni de restituire a cărţilor, cât şi pentru împrumut", subliniază Directorul Bibliotecii Judeţene ASTRA Sibiu, dl. Silviu BORŞ.

Pe tot parcursul lunii iunie, vom pune în lumină cărţile noi care vor intra în colecţia Compartimentului Carte pentru Copii şi Tineret, astfel încât utilizatorii interesaţi să fie informaţi cu promptitudine în ceea ce priveşte secţiunea de noutăţi. În aşteptarea momentului când vom redeschide toate porţile Bibliotecii, invităm copiii şi adolescenţii să ne trimită preferinţele de lectură la adresa bibliosuport(at)bjastrasibiu.com, pentru a afla în cel mai scurt timp ceea ce ei îşi doresc să citească în viitorul apropiat sau îndepărtat.
Eveniment publicat in data de: 30-05-2020
de către Marginean Oana
Vizualizat de: 62 ori
Website: http://www.bjastrasibiu.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei
 
 
HCA Berarilor