Calendar Evenimente vă recomandă:
COLOCVIU INTERNAȚIONAL EDU-4-HERITAGE
10-08-2020

Proiectul este inițiat de Asociația ”Centrul pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Arboroasa”, în parteneriat cu organizații și instituții educaționale și culturale din țară și din vecinătatea granițelor țării.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SMIDA JAZZ FESTIVAL 2020
13-08-2020

Festivalul va avea loc în perioada 13-16 august 2020 la Beliș, în județul Cluj.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT SABATON 2020 LA ARENELE ROMANE
14-08-2020

Sabaton revine la București cu turneul "The Great Tour" și va susține un concert ce va avea loc la Arenele Romane pe 14 august 2020.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT MIHAI MĂRGIGEANU LA BUCUREȘTI
21-08-2020

Pe 21 august, Mihai Mărgineanu și trupa sa vor susține un concert la Teatrul Vară "Mihai Eminescu" din Parcul Național București.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
STAND UP COMEDY NIGHT LA ARENA TEI
21-08-2020

Pe 21 august, Dan Badea, Bogdan Mălăele și Dan Țuțu vin la Arena Tei cu un show de stand-up comedy. Evenimentul se desfășoară în aer liber și respectă toate normele în vigoare referitoare la distanțarea socială.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT LORA LA TEATRUL DE VARĂ EMINESCU
23-08-2020

Pe 23 august, Lora, una dintre cele mai talentate și apreciate artiste ale momentului, te invită să te distrezi alături de ea într-un show incendiar la Centrul Cultural "Mihai Eminescu" din Parcul Național București.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
LINIȘTE! SĂRUT. ACȚIUNE! - CU PAVEL BARTOȘ
27-08-2020

Aţi fost vreodată pe un platou de filmare? Dacă aveţi această curiozitate, Teatrul Odeon și Fundația Artmedia vă dezvăluie culisele turnării unui film de dragoste în savuroasa comedie Linişte! Sărut.Acţiune!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ÎN ACȚIUNE, CU COMPASIUNE
28-08-2020

Este un eveniment pentru entuziaștii care își ghidează acțiunile după principiile compasiunii și pentru cei care își doresc să înțeleagă acest concept și beneficiile lui umane, morale și financiare.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ALERGĂM PENTRU COPIII DIN CENTRELE DE PLASAMENT
29-08-2020

Evenimentul are ca scop susținerea ședințelor de psihoterapie de grup și individuale, contribuind la dezvoltarea armonioasă a 30 de copii instituționalizați.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
NOSTALGIA - EXCURSIE ÎN TRANSILVANIA
04-09-2020

NOSTALGIA își propune să te teleporteze, din toate punctele de vedere, într-o perioadă în care nu aveai multe griji.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
DRAG & EXPO COVASNA 2020
05-09-2020

Ediția cu numărul XXII a mult îndrăgitei competiții covăsnene de accelerare va avea loc în zilele de 5-6 septembrie 2020.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
DAVID GARRETT – UNLIMITED LIVE
23-10-2020

”Unlimited Love” este programat, la Cluj-Napoca, în data de 23 octombrie 2020.

   
preloader
BĂNCILE ÎNCURAJEAZĂ PLĂȚILE CU NUMERAR ȘI CARDURILE NEBANCARE

Viteza de rotație a banilor ar trebuie să se încetinească, dar asta nu pentru că economia e stabilă și apare elementul încredere, ceea ce face ca pe unitatea de PIB să fie mai mulți bani.
LA DOCTOR, NEMULȚUMIT...

M-am dus la psihiatrul meu si i-am povestit: Doctore, în fiecare dimineață când mă uit în oglindă mă apucă brusc o senzație cumplită de vomă. Ce crezi că am?

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
ADMITERE ON-LINE LA UNIVERSITATEA 1 DECEMBRIE 1918 DIN ALBA IULIA
Data: 25-05-2020 Ora: 09:00
Locatia: Alba Iulia
În contextul dat de pandemia cu Sars - COVID 19 şi ca urmare a măsurilor de prevenţie care se impun pe termen mediu şi lung, Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia şi-a adaptat întregul pachet de norme, măsuri, proceduri şi acţiuni privitoare la susţinerea cursurilor şi a examenelor online.
   
Pentru a sprijini şi a proteja viitorii candidaţii la programele de licenţă, masterat şi doctorat din cadrul UAB, întreaga procedură de ADMITERE programată în luna iulie 2020 se va desfăşura on-line.

Pentru eficientizarea procesului de admitere şi pentru a se asigura un nivel ridicat de confort operaţional şi o siguranţă a gestionării întregului pachet de documente ale candidaţilor, UAB a procedat la achiziţionarea unui modul specializat pentru admiterea on-line al platformei UMS (University Management System), platformă pentru care au optat numeroase alte instituţii de învăţământ superior din România.

Aşadar, pentru toate programele de licenţă, masterat şi doctorat din cadrul UAB, înscrierea şi înmatricularea candidaţilor se vor face on-line, urmând să fie puse la dispoziţia acestora noua Metodologie de Admitere on-line, Calendarul Admiterii (în acord cu etapele de finalizare a activităţii anilor terminali din învăţământul preuniversitar, respectiv cu emiterea adeverinţelor/diplomelor de Bacalaureat), precum şi numeroase instrumente de consiliere profesională.

UAB va demara, în curând, o serie de activităţi de consiliere privind admiterea şi de training-uri motivaţionale on-line, precum şi alte activităţi dedicate, în special, elevilor şi părinţilor care doresc să cunoască mai multe detalii despre oferta educaţională, oportunităţile de studiu, condiţiile din campusul universitar, facilităţile multiple oferite studenţilor care optează să studieze la Alba Iulia, în Cetatea Marii Uniri.
Eveniment publicat in data de: 11-05-2020
de către Marginean Oana
Vizualizat de: 222 ori
Website: http://http://www.uab.ro/
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
 
 
HCA Dalles