Calendar Evenimente vă recomandă:
OBICEIURI SĂNĂTOASE - CALEA SIMPLĂ PRIN CARE SĂ DEVII CUM ÎȚI DOREȘTI
09-12-2021

Ceea ce facem cel mai des ne defineşte personalitatea şi ne apropie, sau nu, de obiectivele noastre. Nu întâmplător un înţelept spunea „Suntem suma obiceiurilor noastre”.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MAGNETICO FOR HR
09-12-2021

Business-Mark organizează pe 9 decembrie conferința de resurse umane MAGNETICO, în regim online.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ROMANIAN FOOD AND AGRIBUSINESS CONFERENCE
10-12-2021

Business Mark organizează conferința ”Romanian Food and Agribusiness” pe 10 decembrie, în regim online.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
REMIX CONTEMPORARY ART FAIR
11-12-2021

Expoziția Remix Contemporary Art Fair are loc între 9 noiembrie 2021 – 5 ianuarie 2022 la Elite Art Gallery în Piața Națiunile Unite, nr.3-5, bl. B2, parter, București.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CLASSICAL CHRISTMAS MARKET LA OPERA NAȚIONALĂ BUCUREȘTI
12-12-2021

Opera Națională București și Corul Național de Cameră „Madrigal - Marin Constantin”, alături de Programul Național Cantus Mundi anunță organizarea primului Târg de Crăciun din România care va pune în valoare, în exclusivitate, muzica clasică a sărbătorilor de iarnă - „Classical Christmas Market”.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA PAFTALE CU POVEȘTI LA MOGOȘOAIA
14-12-2021

S-a deschis de curând expoziția „Paftale cu povești” la Parterul Palatului Brâncovenesc, artist Irina Predescu-Rion, curator Doina Mândru.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EVOLUȚIILE MESERIEI DE AVOCAT ÎN BUSINESS - VIITORUL DREPTULUI
15-12-2021

Reff & Asociații | Deloitte Legal și Ziarul Financiar vă invită la o dezbatere pe tema evoluției domeniului dreptului de business, a profesiei juridice în ultimii 15 ani și a direcțiilor viitoare de dezvoltare.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FORUMUL DREPTUL MUNCI
15-12-2021

Universitatea „Titu Maiorescu” din București – Facultatea de Drept, în parteneriat cu Grupul editorial Universul Juridic, organizează, în perioada 14-15 decembrie 2021, Forumul de Dreptul Muncii – ediția I.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PE DRUMUL CRĂCIUNULUI - CORUL MADRIGAL
16-12-2021

Pe 16 și 17 decembrie 2021, de la ora 19:00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi invită publicul la Spectacolul Extraordinar „Pe drumul Crăciunului”, care se va desfășura la Opera Națională București.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
UN VIOLONCEL PRIN LUME - CONCERT LA CAREI
17-12-2021

Vineri, 17 decembrie 2021, ora 18.00, la Teatrul Municipal Carei va avea loc concertul Un violoncel prin lume susținut de Filarmonica de Stat Dinu Lipatti Satu Mare.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CALIFORNIA SUITE - SPECTACOL ÎN PREMIERĂ LA UNTEATRU
20-12-2021

Ce au în comun un bărbat conservator care și-a înșelat soția, o actriță nominalizată la Oscar, profund nefericită în viața personală, și două cupluri aflate la finalul unei vacanțe nereușite? E simplu. Ocupă, pe rând, aceeași cameră 203 a Hotelului Beverly Hills din Los Angeles.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PUTEREA COMUNICĂRII POZITIVE
11-01-2022

Copleşiţi de informaţii şi date negative, exerciţiul comunicării pozitive are un demonstrat efect constructiv asupra stării de spirit şi a calităţii muncii individuale ori în echipă. Puterea stă în fiecare cuvânt, în frazarea vorbelor, în construcţia mesajului şi apoi în felul livrării mesajului.

   
preloader
CÂND CEA MAI BUNĂ AFACERE ESTE SĂ NU FACI NIMIC...

Ridley Scott, regizorul Alien, Gladiator şi Prometheus, pune încasările reduse pentru pelicula The Last Duel pe seama milenialului care nu vrea niciodată să fie învățat nimic, doar dacă-i spui pe telefonul mobil.
PE LA HYPERMARKET, DE SĂRBĂTORI...

De Crăciun, într-un mare magazin...:
"Aveți bomboane vărsate?"
"Da."

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
SCRIITORUL DAN LUNGU LANSEAZĂ ASOCIAȚIA PENTRU OSPITALITATE CULTURALĂ
Data: 22-05-2020 Ora: 09:00
Locatia: București
Scriitorul Dan Lungu anunţă astăzi lansarea "Asociaţiei pentru Ospitalitate Culturală" (AOC).
   
O asociaţie neguvernamentală înfiinţată din dorinţa de a cultiva "Ospitalitatea culturală" într-un sens larg, aceasta va propune tuturor actorilor din domeniul culturii o serie de programe şi proiecte de profil. Prin intermediul lor, echipa asociaţiei doreşte să susţină creaţia, să stimuleze performanţa, să încurajeze antreprenoriatul în domeniul culturii, să sprijine tinerii talentaţi şi să acorde asistenţă seniorilor culturii aflaţi în dificultate, atât la nivel local şi regional, cât şi naţional.

"Ospitalitatea culturală", conceptul AOC

Conceptul ales de membrii fondatori este cel de "Ospitalitate culturală" întrucât acesta reprezintă mecanismul secret de dezvoltare a oraşelor culturale, de cultivare a performanţei şi sporire a creativităţii, de revitalizare a zonelor inerte şi de articulare a tradiţiei cu experimentul. Totodată, ospitalitatea se declină în valori pe care asociaţia le promovează şi susţine, precum toleranţă, solidaritate, pluralism, libertate de expresie şi de creaţie, egalitate de şanse, transparenţă şi demnitate.

"Moldovenii sunt faimoşi pentru ospitalitate, iar Iaşul este capitala Moldovei şi capitala culturală a ţării. Este un pas firesc să legăm lucrurile între ele şi să ne propunem ca proiect Ospitalitatea culturală, într-un sens larg. Iaşul, în viziunea mea, este: un oraş primitor, un oraş deschis deopotrivă către creaţie, industrii creative şi consum cultural. Un oraş ospitalier, în care artiştii, aflaţi la început de carieră sau consacraţi, de aici sau de aiurea, stabiliţi pe termen lung sau aflaţi doar în trecere, amatori sau profesionişti, se simt bine. La fel şi antreprenorii culturali, creativii din toate ariile, profesorii din zona vocaţională, consumatorii de literatură şi artă, iubitorii de frumos. Ne dorim ca prin proiectele noastre să reuşim să construim un mediul cultural confortabil pentru toată lumea", a menţionat scriitorul Dan Lungu, co-fondator AOC.

Prăvălia colecţionarului, sursă de autofinanţare

Printre programele şi proiectele propuse de echipa asociaţiei, care urmează să fie lansate în perioada următoare, se numără un program de rezidenţe pentru scriitori, traducători şi artişti, un altul pentru acordarea burselor de creaţie literară şi artistică şi un program dedicat sprijinului financiar pentru debut editorial. Întrucât membrii asociaţiei îşi propun ca aceasta să se autofinanţeze, odată cu lansarea site-ului www.apoc.ro, în cursul lunii iunie, urmează să fie lansat şi un magazin online destinat colecţionarilor de pretutindeni, numit Prăvălia colecţionarului.

"Sunt vremuri de criză, iar pentru cultură se anunţă timpuri sumbre pe termen lung. Am încercat să gândesc un mecanism de reinventare a solidarităţii de breaslă şi de autofinanţare a proiectelor de creaţie şi de asistenţă socială a creatorilor. Aşa am ajuns la ideea acestei prăvălii care va funcţiona ca un magazin online în toată regula”, a precizat Dan Lungu.
Eveniment publicat in data de: 11-05-2020
de către Marginean Oana
Vizualizat de: 311 ori
Website: http://www.m.facebook.com/apoc.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
 
 
Alpha