Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURS DE CREAȚIE LITERARĂ ȘI TEATRALĂ DISTANȚA
30-05-2020

Primăria Capitalei prin Biblioteca Metropolitană Bucureşti, Teatrul Dramaturgilor Români şi Muzeul Naţional al Literaturii Române anunţă organizarea unui concurs de creaţie teatrală şi literară.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CLASELE A VIIIa ȘI A XIIa REIAU CURSURILE
02-06-2020

Ministerul Educației și Cercetării a stabilit împreună cu specialiștii din cadrul Ministerului Sănătății și în conformitate cu recomandările Comitetului Național pentru Situații de Speciale de Urgență măsurile pentru reluarea activității în unitățile de învățământ, în condiții de siguranță.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
VEDETELE SCENEI MUZICALE INTERNAȚIONALE, LA SAGA FESTIVAL
05-06-2020

Unele dintre vedetele scenei muzicale internaționale completează line-up-ul de excepție al SAGA Festival.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2020
14-06-2020

Maximum Rock Festival revine în forță cu cea de-a opta ediție, de această dată open air, care promite să fie una de neuitat și să depășească toate așteptările.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
DIMANSIONS - HIT MUSIC FESTIVAL 2020
19-06-2020

diMansions, festivalul hit-urilor din centrul țării, revine între 19 - 21 iunie 2020 cu o nouă ediție în aceeași locație de poveste: Castelul Mikó din Olteni, Covasna.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
JAZZ IN THE PARK 2020
25-06-2020

După ce anul 2019 i-a adus recunoașterea internațională prin premiul Best Small Festival acordat de European Festival Awards, festivalul Jazz in the Park vine vara aceasta în fața publicului cu un line-up matur și eclectic.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ARAD OPEN AIR FESTIVAL 2020
26-06-2020

Cea de-a cincea ediție Arad Open Air Festival va avea loc în perioada 26-28 iunie pe Aeroportul Arad.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FOLK IN FESTIVAL 2020
27-06-2020

Folk In Festival a anunțat cea de-a doua ediție ce va avea loc pe plaja Lacului Budeasa în perioada 26-28 iunie 2020.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT ZUCCHERO LA ARENELE ROMANE
28-06-2020

Artistul italian Zucchero revine în România cu un concert ce va avea loc la Arenele Romane pe 28 iunie 2020. Evenimentul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album, "D.O.C.".

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT CELINE DION LA BUCUREȘTI
29-07-2020

Câștigătoare a două premii OSCAR și a cinci premii Grammy, Celine Dion va susține în premieră un concert extraordinar, în cadrul turneului "Courage World Tour ", pe 29 iulie 2020 pe Arena Națională. Evenimentul este organizat de Emagic.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FESTIVALUL FILMULUI HORROR ȘI FANTASTIC
06-08-2020

Festivalul filmului horror și fantastic revine la Biertan în perioada 6-9 august 2020!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SMIDA JAZZ FESTIVAL 2020
13-08-2020

Festivalul va avea loc în perioada 13-16 august 2020 la Beliș, în județul Cluj.

   
preloader
STAU ÎN CONTINUARE ÎN CASĂ SĂ MĂ IZOLEZ DE POLITICALLY CORRECT

Am scris de curând de ce democraţia se bate cap în cap cu corectitudinea politică. Ar fi trebuit probabil folosit termenul de meritocraţie, dar îl lăsăm pe cel vechi, cu mai mult simbolism. Foarte pe scurt, democraţia nu reprezintă dreptul prostului de a avea păreri.
SOȚIA SCOȚIANULUI ...

Un scoţian şi soţia se aflau pe un vas pe mare. Vine o furtună şi vasul se scufundă. Scoţianul e salvat, dar soţia nu poate fi găsită. După o lună scoţianul nostru primeşte de la poliţie o telegramă:
– Soţia acoperită cu scoici, moluşte şi stridii găsită -stop- Ce să facem? – Stop.
Scoţianul telegrafiază înapoi:

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
SERVICII PRIN E-MAIL PENTRU UTILIZATORII BIBLIOTECII ASTRA SIBIU
Data: 22-05-2020 Ora: 09:00
Locatia: Sibiu
Dat fiind faptul că, în această perioadă, comunicarea colecţiilor a fost puternic influenţată de criza coronavirusului, Biblioteca a regândit modul de a menţine o relaţie activă cu publicul, în pofida faptului că accesul în instituţia noastră a fost restricţionat publicului.
   
BiblioSuport s-a născut din dorinţa de a sprijini toate categoriile de public - elevi, studenţi, cercetători sau simpli cititori. Astfel, utilizatorii sunt încurajaţi să apeleze, prin email, la serviciile oferite de bibliotecar. Pregătirea profesională a acestuia, cunoaşterea aprofundată a colecţiilor, capacitatea de sinteză şi de a face conexiuni la nivel interdisciplinar, abilităţile de utilizare a tehnologiei vin în sprijinul celor care au nevoie de materiale necesare lecturii, documentării şi cercetării. Utilizatorul câştigă timp, obţine informaţia şi are acces la colecţiile Bibliotecii Judeţene ASTRA, chiar şi în timpul pandemiei.

”Am răspuns şi răspundem zilnic tuturor solicitărilor utilizatorilor noştri care au nevoie permanent de resurse informaţionale în vederea redactării lucrărilor şi articolelor ştiinţifice. Pentru cei care doresc să citească mai mult, dar şi pentru cei care sunt pasionaţi de dezvoltare personală şi folosesc mijloace de lectură digitale, punem la dispoziţie platforma electronică Cloud Library, disponibilă fie din catalogul online, fie prin instalarea aplicaţiei”, precizează reprezentanții instituției.

Statisticile interne arată că numărul celor care doresc să folosească în mod constant documentele electronice aflate în Cloud a crescut considerabil. S-au înregistrat noi utilizatori, beneficiind de conturi temporare, fapt care confirmă că lectura şi noile tehnologii sunt elemente fundamentale ale vieţii noastre cotidiene şi că interesul pentru serviciile Bibliotecii Judeţene ASTRA Sibiu este crescut.

Catalogul online al Bibliotecii este o sursă de informare şi documentare esenţială. Prin intermediul acestuia, utilizatorii au acces la bazele de date ale Bibliotecii. Încurajăm publicul să acceseze Catalogul online şi să ceară consultanţă de specialitate de la distanţă, folosind emailul. În acest sens, am primit numeroase solicitări de sprijin în ceea ce priveşte informarea şi documentarea în spaţiul virtual. Comunicarea în acest spaţiu ne apropie mai mult, ne determină să găsim soluţii şi să răspundem prompt la cererile pe care le primim.

Compartimentul Împrumut Carte pentru Adulţi oferă informaţii bibliografice răspunzând tuturor solicitărilor primite pe adresa bibliosuport[at]bjastrasibiu.ro. Astfel, utilizatorii beneficiază de materiale în format electronic şi documente scanate la cerere. De asemenea, pentru a optimiza utilizarea serviciilor online, oferim informaţii prin telefon, privind modul de accesare a Catalogului online, a Bibliotecii Digitale şi a platformei Cloud Library.

Contribuim și la realizarea materialelor de promovare a colecţiilor Bibliotecii Judeţene ASTRA Sibiu, pregătind documentele necesare pentru scanare şi fotografiere. Însoţite de texte cu caracter descriptiv şi explicativ, acestea sunt transmise către public prin canalele de comunicare.
Eveniment publicat in data de: 04-05-2020
de către Marginean Oana
Vizualizat de: 32 ori
Website: http://www.bjastrasibiu.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
 
 
Alpha