Calendar Evenimente vă recomandă:
OBICEIURI SĂNĂTOASE - CALEA SIMPLĂ PRIN CARE SĂ DEVII CUM ÎȚI DOREȘTI
09-12-2021

Ceea ce facem cel mai des ne defineşte personalitatea şi ne apropie, sau nu, de obiectivele noastre. Nu întâmplător un înţelept spunea „Suntem suma obiceiurilor noastre”.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MAGNETICO FOR HR
09-12-2021

Business-Mark organizează pe 9 decembrie conferința de resurse umane MAGNETICO, în regim online.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ROMANIAN FOOD AND AGRIBUSINESS CONFERENCE
10-12-2021

Business Mark organizează conferința ”Romanian Food and Agribusiness” pe 10 decembrie, în regim online.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
REMIX CONTEMPORARY ART FAIR
11-12-2021

Expoziția Remix Contemporary Art Fair are loc între 9 noiembrie 2021 – 5 ianuarie 2022 la Elite Art Gallery în Piața Națiunile Unite, nr.3-5, bl. B2, parter, București.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CLASSICAL CHRISTMAS MARKET LA OPERA NAȚIONALĂ BUCUREȘTI
12-12-2021

Opera Națională București și Corul Național de Cameră „Madrigal - Marin Constantin”, alături de Programul Național Cantus Mundi anunță organizarea primului Târg de Crăciun din România care va pune în valoare, în exclusivitate, muzica clasică a sărbătorilor de iarnă - „Classical Christmas Market”.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA PAFTALE CU POVEȘTI LA MOGOȘOAIA
14-12-2021

S-a deschis de curând expoziția „Paftale cu povești” la Parterul Palatului Brâncovenesc, artist Irina Predescu-Rion, curator Doina Mândru.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EVOLUȚIILE MESERIEI DE AVOCAT ÎN BUSINESS - VIITORUL DREPTULUI
15-12-2021

Reff & Asociații | Deloitte Legal și Ziarul Financiar vă invită la o dezbatere pe tema evoluției domeniului dreptului de business, a profesiei juridice în ultimii 15 ani și a direcțiilor viitoare de dezvoltare.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FORUMUL DREPTUL MUNCI
15-12-2021

Universitatea „Titu Maiorescu” din București – Facultatea de Drept, în parteneriat cu Grupul editorial Universul Juridic, organizează, în perioada 14-15 decembrie 2021, Forumul de Dreptul Muncii – ediția I.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PE DRUMUL CRĂCIUNULUI - CORUL MADRIGAL
16-12-2021

Pe 16 și 17 decembrie 2021, de la ora 19:00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi invită publicul la Spectacolul Extraordinar „Pe drumul Crăciunului”, care se va desfășura la Opera Națională București.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
UN VIOLONCEL PRIN LUME - CONCERT LA CAREI
17-12-2021

Vineri, 17 decembrie 2021, ora 18.00, la Teatrul Municipal Carei va avea loc concertul Un violoncel prin lume susținut de Filarmonica de Stat Dinu Lipatti Satu Mare.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CALIFORNIA SUITE - SPECTACOL ÎN PREMIERĂ LA UNTEATRU
20-12-2021

Ce au în comun un bărbat conservator care și-a înșelat soția, o actriță nominalizată la Oscar, profund nefericită în viața personală, și două cupluri aflate la finalul unei vacanțe nereușite? E simplu. Ocupă, pe rând, aceeași cameră 203 a Hotelului Beverly Hills din Los Angeles.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PUTEREA COMUNICĂRII POZITIVE
11-01-2022

Copleşiţi de informaţii şi date negative, exerciţiul comunicării pozitive are un demonstrat efect constructiv asupra stării de spirit şi a calităţii muncii individuale ori în echipă. Puterea stă în fiecare cuvânt, în frazarea vorbelor, în construcţia mesajului şi apoi în felul livrării mesajului.

   
preloader
CÂND CEA MAI BUNĂ AFACERE ESTE SĂ NU FACI NIMIC...

Ridley Scott, regizorul Alien, Gladiator şi Prometheus, pune încasările reduse pentru pelicula The Last Duel pe seama milenialului care nu vrea niciodată să fie învățat nimic, doar dacă-i spui pe telefonul mobil.
PE LA HYPERMARKET, DE SĂRBĂTORI...

De Crăciun, într-un mare magazin...:
"Aveți bomboane vărsate?"
"Da."

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
SERVICII PRIN E-MAIL PENTRU UTILIZATORII BIBLIOTECII ASTRA SIBIU
Data: 22-05-2020 Ora: 09:00
Locatia: Sibiu
Dat fiind faptul că, în această perioadă, comunicarea colecţiilor a fost puternic influenţată de criza coronavirusului, Biblioteca a regândit modul de a menţine o relaţie activă cu publicul, în pofida faptului că accesul în instituţia noastră a fost restricţionat publicului.
   
BiblioSuport s-a născut din dorinţa de a sprijini toate categoriile de public - elevi, studenţi, cercetători sau simpli cititori. Astfel, utilizatorii sunt încurajaţi să apeleze, prin email, la serviciile oferite de bibliotecar. Pregătirea profesională a acestuia, cunoaşterea aprofundată a colecţiilor, capacitatea de sinteză şi de a face conexiuni la nivel interdisciplinar, abilităţile de utilizare a tehnologiei vin în sprijinul celor care au nevoie de materiale necesare lecturii, documentării şi cercetării. Utilizatorul câştigă timp, obţine informaţia şi are acces la colecţiile Bibliotecii Judeţene ASTRA, chiar şi în timpul pandemiei.

”Am răspuns şi răspundem zilnic tuturor solicitărilor utilizatorilor noştri care au nevoie permanent de resurse informaţionale în vederea redactării lucrărilor şi articolelor ştiinţifice. Pentru cei care doresc să citească mai mult, dar şi pentru cei care sunt pasionaţi de dezvoltare personală şi folosesc mijloace de lectură digitale, punem la dispoziţie platforma electronică Cloud Library, disponibilă fie din catalogul online, fie prin instalarea aplicaţiei”, precizează reprezentanții instituției.

Statisticile interne arată că numărul celor care doresc să folosească în mod constant documentele electronice aflate în Cloud a crescut considerabil. S-au înregistrat noi utilizatori, beneficiind de conturi temporare, fapt care confirmă că lectura şi noile tehnologii sunt elemente fundamentale ale vieţii noastre cotidiene şi că interesul pentru serviciile Bibliotecii Judeţene ASTRA Sibiu este crescut.

Catalogul online al Bibliotecii este o sursă de informare şi documentare esenţială. Prin intermediul acestuia, utilizatorii au acces la bazele de date ale Bibliotecii. Încurajăm publicul să acceseze Catalogul online şi să ceară consultanţă de specialitate de la distanţă, folosind emailul. În acest sens, am primit numeroase solicitări de sprijin în ceea ce priveşte informarea şi documentarea în spaţiul virtual. Comunicarea în acest spaţiu ne apropie mai mult, ne determină să găsim soluţii şi să răspundem prompt la cererile pe care le primim.

Compartimentul Împrumut Carte pentru Adulţi oferă informaţii bibliografice răspunzând tuturor solicitărilor primite pe adresa bibliosuport[at]bjastrasibiu.ro. Astfel, utilizatorii beneficiază de materiale în format electronic şi documente scanate la cerere. De asemenea, pentru a optimiza utilizarea serviciilor online, oferim informaţii prin telefon, privind modul de accesare a Catalogului online, a Bibliotecii Digitale şi a platformei Cloud Library.

Contribuim și la realizarea materialelor de promovare a colecţiilor Bibliotecii Judeţene ASTRA Sibiu, pregătind documentele necesare pentru scanare şi fotografiere. Însoţite de texte cu caracter descriptiv şi explicativ, acestea sunt transmise către public prin canalele de comunicare.
Eveniment publicat in data de: 04-05-2020
de către Marginean Oana
Vizualizat de: 293 ori
Website: http://www.bjastrasibiu.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei
 
 
Alpha