Calendar Evenimente vă recomandă:
COLOCVIU INTERNAȚIONAL EDU-4-HERITAGE
10-08-2020

Proiectul este inițiat de Asociația ”Centrul pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Arboroasa”, în parteneriat cu organizații și instituții educaționale și culturale din țară și din vecinătatea granițelor țării.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SMIDA JAZZ FESTIVAL 2020
13-08-2020

Festivalul va avea loc în perioada 13-16 august 2020 la Beliș, în județul Cluj.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT SABATON 2020 LA ARENELE ROMANE
14-08-2020

Sabaton revine la București cu turneul "The Great Tour" și va susține un concert ce va avea loc la Arenele Romane pe 14 august 2020.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT MIHAI MĂRGIGEANU LA BUCUREȘTI
21-08-2020

Pe 21 august, Mihai Mărgineanu și trupa sa vor susține un concert la Teatrul Vară "Mihai Eminescu" din Parcul Național București.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
STAND UP COMEDY NIGHT LA ARENA TEI
21-08-2020

Pe 21 august, Dan Badea, Bogdan Mălăele și Dan Țuțu vin la Arena Tei cu un show de stand-up comedy. Evenimentul se desfășoară în aer liber și respectă toate normele în vigoare referitoare la distanțarea socială.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT LORA LA TEATRUL DE VARĂ EMINESCU
23-08-2020

Pe 23 august, Lora, una dintre cele mai talentate și apreciate artiste ale momentului, te invită să te distrezi alături de ea într-un show incendiar la Centrul Cultural "Mihai Eminescu" din Parcul Național București.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
LINIȘTE! SĂRUT. ACȚIUNE! - CU PAVEL BARTOȘ
27-08-2020

Aţi fost vreodată pe un platou de filmare? Dacă aveţi această curiozitate, Teatrul Odeon și Fundația Artmedia vă dezvăluie culisele turnării unui film de dragoste în savuroasa comedie Linişte! Sărut.Acţiune!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ÎN ACȚIUNE, CU COMPASIUNE
28-08-2020

Este un eveniment pentru entuziaștii care își ghidează acțiunile după principiile compasiunii și pentru cei care își doresc să înțeleagă acest concept și beneficiile lui umane, morale și financiare.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ALERGĂM PENTRU COPIII DIN CENTRELE DE PLASAMENT
29-08-2020

Evenimentul are ca scop susținerea ședințelor de psihoterapie de grup și individuale, contribuind la dezvoltarea armonioasă a 30 de copii instituționalizați.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
NOSTALGIA - EXCURSIE ÎN TRANSILVANIA
04-09-2020

NOSTALGIA își propune să te teleporteze, din toate punctele de vedere, într-o perioadă în care nu aveai multe griji.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
DRAG & EXPO COVASNA 2020
05-09-2020

Ediția cu numărul XXII a mult îndrăgitei competiții covăsnene de accelerare va avea loc în zilele de 5-6 septembrie 2020.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
DAVID GARRETT – UNLIMITED LIVE
23-10-2020

”Unlimited Love” este programat, la Cluj-Napoca, în data de 23 octombrie 2020.

   
preloader
BĂNCILE ÎNCURAJEAZĂ PLĂȚILE CU NUMERAR ȘI CARDURILE NEBANCARE

Viteza de rotație a banilor ar trebuie să se încetinească, dar asta nu pentru că economia e stabilă și apare elementul încredere, ceea ce face ca pe unitatea de PIB să fie mai mulți bani.
LA DOCTOR, NEMULȚUMIT...

M-am dus la psihiatrul meu si i-am povestit: Doctore, în fiecare dimineață când mă uit în oglindă mă apucă brusc o senzație cumplită de vomă. Ce crezi că am?

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
PSIHOTERAPIE ONLINE, GRATUIT, PENTRU MAMELE DIN SIBIU
Data: 20-05-2020 Ora: 09:00
Locatia: Sibiu
Asociaţia Sprijin pentru Mame vine în ajutorul comunităţii mamelor afectate de pandemia cu noul coronavirus şi lansează "Echilibru pentru mame în perioada de criză", o serie de grupuri online de consiliere psihologică şi psihoterapie, care se vor desfăşura, gratuit, în 27 aprilie - 13 iunie.
   
Vor fi organizate grupuri terapeutice cu frecvenţă săptămânală şi grupuri tematice cu scopul de a oferi sprijin psihologic pentru a face faţă situaţiilor de criză, stres puternic, anxietate, depresie, vulnerabilitate sau orice alt dezechilibru emoţional cauzat de starea de urgenţă în care se află astăzi România, de schimbările majore prin care trec familiile în aceste momente şi de restricţiile impuse de autorităţi.

Grupurile online vor fi conduse de Mihaela Hurdubelea, psiholog clinician şi psihoterapeut cu formare în psihodramă, cu competenţe şi experienţă în lucrul cu copii, tineri, adulţi, familii şi cupluri, specialist în violenţă domestică şi sexuală, terapie de cuplu şi terapia familiei, la rândul ei mamă a doi copii.

"Fluxul constant de informaţii despre coronavirus, pandemie, izolare sau boală pot duce la apariţia neliniştii şi a suferinţei. În această perioadă, multe persoane se pot confrunta cu îngrijorare, frică, temeri, anxietate care pot creşte până la un nivel copleşitor şi pot ajunge să genereze emoţii puternice, atât la adulţi cât şi la copii. Fiind o situaţie nouă pentru fiecare dintre noi, aceste reacţii sunt fireşti, însă ele se pot amplifica şi ne pot afecta serios activitatea de zi cu zi. De aceea, este esenţială dezvoltarea unor resurse pentru a face faţă acestei situaţii şi pentru a folosi frica în mod constructiv iar întâlnirile de grup, chiar şi online, ne ajută să înţelegem că nu suntem singuri, că suntem înţeleşi, apreciaţi şi că putem învăţa unii de la alţii", spune psihologul şi psihoterapeutul proiectului, Mihaela Hurdubelea.

Participarea la aceste grupuri este gratuită, locurile sunt limitate şi este nevoie de înscriere în prealabil, prin completarea formularui: https://tinyurl.com/ycem6qhs. În funcţie de nevoile fiecărei mame care va participa, vor fi organizate grupuri de psihoterapie cu frecvenţă săptămânală, grupuri de sprijin emoţional, grupuri de consiliere psihologică sau şedinţe de grup pe o temă anume stabilită. Scopul acestor grupuri de sprijin şi psihoterapie online este acela de a obţine echilibrul emoţional şi de a depăşi perioada de izolare, de carantină şi de restricţii impuse de autorităţi.

"Echilibru pentru mame în perioada de criză" este un proiect de sprijin emoţional şi combatere a efectelor psihologice negative generate de pandemia de coronavirus, finanţat de programul Start ONG, lansat de Kaufland România şi implementat de asociaţia Act for Tomorrow.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România şi implementat de Asociaţia Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educaţie, sănătate, mediu, social şi cultural. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanţare comunitară destinat ONG-urilor tinere şi instituţiilor non-administrative.
Eveniment publicat in data de: 04-05-2020
de către Marginean Oana
Vizualizat de: 206 ori
Website: http://www.sprijinpentrumame.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei
 
 
Alpha