Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURS DE CREAȚIE LITERARĂ ȘI TEATRALĂ DISTANȚA
30-05-2020

Primăria Capitalei prin Biblioteca Metropolitană Bucureşti, Teatrul Dramaturgilor Români şi Muzeul Naţional al Literaturii Române anunţă organizarea unui concurs de creaţie teatrală şi literară.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CLASELE A VIIIa ȘI A XIIa REIAU CURSURILE
02-06-2020

Ministerul Educației și Cercetării a stabilit împreună cu specialiștii din cadrul Ministerului Sănătății și în conformitate cu recomandările Comitetului Național pentru Situații de Speciale de Urgență măsurile pentru reluarea activității în unitățile de învățământ, în condiții de siguranță.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
VEDETELE SCENEI MUZICALE INTERNAȚIONALE, LA SAGA FESTIVAL
05-06-2020

Unele dintre vedetele scenei muzicale internaționale completează line-up-ul de excepție al SAGA Festival.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2020
14-06-2020

Maximum Rock Festival revine în forță cu cea de-a opta ediție, de această dată open air, care promite să fie una de neuitat și să depășească toate așteptările.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
DIMANSIONS - HIT MUSIC FESTIVAL 2020
19-06-2020

diMansions, festivalul hit-urilor din centrul țării, revine între 19 - 21 iunie 2020 cu o nouă ediție în aceeași locație de poveste: Castelul Mikó din Olteni, Covasna.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
JAZZ IN THE PARK 2020
25-06-2020

După ce anul 2019 i-a adus recunoașterea internațională prin premiul Best Small Festival acordat de European Festival Awards, festivalul Jazz in the Park vine vara aceasta în fața publicului cu un line-up matur și eclectic.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ARAD OPEN AIR FESTIVAL 2020
26-06-2020

Cea de-a cincea ediție Arad Open Air Festival va avea loc în perioada 26-28 iunie pe Aeroportul Arad.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FOLK IN FESTIVAL 2020
27-06-2020

Folk In Festival a anunțat cea de-a doua ediție ce va avea loc pe plaja Lacului Budeasa în perioada 26-28 iunie 2020.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT ZUCCHERO LA ARENELE ROMANE
28-06-2020

Artistul italian Zucchero revine în România cu un concert ce va avea loc la Arenele Romane pe 28 iunie 2020. Evenimentul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album, "D.O.C.".

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT CELINE DION LA BUCUREȘTI
29-07-2020

Câștigătoare a două premii OSCAR și a cinci premii Grammy, Celine Dion va susține în premieră un concert extraordinar, în cadrul turneului "Courage World Tour ", pe 29 iulie 2020 pe Arena Națională. Evenimentul este organizat de Emagic.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FESTIVALUL FILMULUI HORROR ȘI FANTASTIC
06-08-2020

Festivalul filmului horror și fantastic revine la Biertan în perioada 6-9 august 2020!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SMIDA JAZZ FESTIVAL 2020
13-08-2020

Festivalul va avea loc în perioada 13-16 august 2020 la Beliș, în județul Cluj.

   
preloader
STAU ÎN CONTINUARE ÎN CASĂ SĂ MĂ IZOLEZ DE POLITICALLY CORRECT

Am scris de curând de ce democraţia se bate cap în cap cu corectitudinea politică. Ar fi trebuit probabil folosit termenul de meritocraţie, dar îl lăsăm pe cel vechi, cu mai mult simbolism. Foarte pe scurt, democraţia nu reprezintă dreptul prostului de a avea păreri.
SOȚIA SCOȚIANULUI ...

Un scoţian şi soţia se aflau pe un vas pe mare. Vine o furtună şi vasul se scufundă. Scoţianul e salvat, dar soţia nu poate fi găsită. După o lună scoţianul nostru primeşte de la poliţie o telegramă:
– Soţia acoperită cu scoici, moluşte şi stridii găsită -stop- Ce să facem? – Stop.
Scoţianul telegrafiază înapoi:

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
PSIHOTERAPIE ONLINE, GRATUIT, PENTRU MAMELE DIN SIBIU
Data: 20-05-2020 Ora: 09:00
Locatia: Sibiu
Asociaţia Sprijin pentru Mame vine în ajutorul comunităţii mamelor afectate de pandemia cu noul coronavirus şi lansează "Echilibru pentru mame în perioada de criză", o serie de grupuri online de consiliere psihologică şi psihoterapie, care se vor desfăşura, gratuit, în 27 aprilie - 13 iunie.
   
Vor fi organizate grupuri terapeutice cu frecvenţă săptămânală şi grupuri tematice cu scopul de a oferi sprijin psihologic pentru a face faţă situaţiilor de criză, stres puternic, anxietate, depresie, vulnerabilitate sau orice alt dezechilibru emoţional cauzat de starea de urgenţă în care se află astăzi România, de schimbările majore prin care trec familiile în aceste momente şi de restricţiile impuse de autorităţi.

Grupurile online vor fi conduse de Mihaela Hurdubelea, psiholog clinician şi psihoterapeut cu formare în psihodramă, cu competenţe şi experienţă în lucrul cu copii, tineri, adulţi, familii şi cupluri, specialist în violenţă domestică şi sexuală, terapie de cuplu şi terapia familiei, la rândul ei mamă a doi copii.

"Fluxul constant de informaţii despre coronavirus, pandemie, izolare sau boală pot duce la apariţia neliniştii şi a suferinţei. În această perioadă, multe persoane se pot confrunta cu îngrijorare, frică, temeri, anxietate care pot creşte până la un nivel copleşitor şi pot ajunge să genereze emoţii puternice, atât la adulţi cât şi la copii. Fiind o situaţie nouă pentru fiecare dintre noi, aceste reacţii sunt fireşti, însă ele se pot amplifica şi ne pot afecta serios activitatea de zi cu zi. De aceea, este esenţială dezvoltarea unor resurse pentru a face faţă acestei situaţii şi pentru a folosi frica în mod constructiv iar întâlnirile de grup, chiar şi online, ne ajută să înţelegem că nu suntem singuri, că suntem înţeleşi, apreciaţi şi că putem învăţa unii de la alţii", spune psihologul şi psihoterapeutul proiectului, Mihaela Hurdubelea.

Participarea la aceste grupuri este gratuită, locurile sunt limitate şi este nevoie de înscriere în prealabil, prin completarea formularui: https://tinyurl.com/ycem6qhs. În funcţie de nevoile fiecărei mame care va participa, vor fi organizate grupuri de psihoterapie cu frecvenţă săptămânală, grupuri de sprijin emoţional, grupuri de consiliere psihologică sau şedinţe de grup pe o temă anume stabilită. Scopul acestor grupuri de sprijin şi psihoterapie online este acela de a obţine echilibrul emoţional şi de a depăşi perioada de izolare, de carantină şi de restricţii impuse de autorităţi.

"Echilibru pentru mame în perioada de criză" este un proiect de sprijin emoţional şi combatere a efectelor psihologice negative generate de pandemia de coronavirus, finanţat de programul Start ONG, lansat de Kaufland România şi implementat de asociaţia Act for Tomorrow.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România şi implementat de Asociaţia Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educaţie, sănătate, mediu, social şi cultural. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanţare comunitară destinat ONG-urilor tinere şi instituţiilor non-administrative.
Eveniment publicat in data de: 04-05-2020
de către Marginean Oana
Vizualizat de: 87 ori
Website: http://www.sprijinpentrumame.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate