Calendar Evenimente vă recomandă:
NOPȚILE LECTURII, LA BUCUREȘTI
22-01-2021

Ca în fiecare an, la sfârşit de ianuarie, când afară este frig şi întuneric, Institutul Francez din România organizează ediţia locală a Nopţilor Lecturii.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTRU PEOPLE POWER PARTNERSHIP
23-01-2021

Încep înscrierile pentru proiectul european "People Power Partnership" în care Teatrul Naţional "Radu Stanca" din Sibiu este partener: audiţii în perioada 12-14 februarie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURSUL CITADELA ARTELOR 2021
24-01-2021

Concursul “Citadela artelor” este organizat de Ovalsart, în parteneriat cu Asociația Pro Valores, Muzeul Național Peleș, Centrul Cultural “Aurel Stroe” și este un proiect câștigător al grantului oferit de Petrotel Lukoil.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SPECTACOLE ONLINE LA TEATRUL NAȚIONAL TÂRGU-MUREȘ
25-01-2021

Prima lună a anului aduce patru spectacole online la Teatrul Național Târgu-Mureș.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CUM PREGĂTIM VIITORUL? CUM REZOLVĂM ECUAȚIA DE BUSINESS A NOULUI AN? ZONA SUD
26-01-2021

Ziarul Financiar vă invită să participați la videoconferința ZF BRD BUGET 2021 – CUM PREGĂTIM VIITORUL? CUM REZOLVĂM ECUAȚIA DE BUSINESS A NOULUI AN, marți, 26 ianuarie 2021, ora 09:00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA FRESH - ELITE ART GALLERY
27-01-2021

În perioada 7-28 ianuarie 2021, Elite Art Gallery vă invită să vizitați expoziția # FRESH. Evenimentul reunește lucrările artistelor Ramona Ursache și Ștefana Petre, două dintre câștigătoarele concursului de artă vizuală # FRESH.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
IMPRESII DIN NEW YORK - EXPOZIȚIE DE ARTĂ
28-01-2021

Luni, 18 ianuarie 2021, ora 17:00, la Galeria de Artă „Nicolae Mantu” din Galați (Strada Domnească nr. 19), va avea loc inaugurarea expoziției „Impresii din New York” realizată de artistul Florian Doru Crihană.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PREVENIREA ȘI COMBATEREA SPĂLĂRII BANILOR ediția II, ONLINE
29-01-2021

Vineri, 29 ianuarie 2021, Editura Universul Juridic organizează Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale”, ediția a II-a, în format ONLINE, între orele 15,00 – 19,00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAM DE PREGĂTIRE PENTRU BACALAUREAT
30-01-2021

Pregătire pentru examenul de bacalaureat 2021: o nouă sesiune oferită de Universitatea de Vest din Timişoara!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURSUL CITADELA ARTELOR 2021
01-02-2021

Concursul “Citadela artelor” este organizat de Ovalsart, în parteneriat cu Asociația Pro Valores, Muzeul Național Peleș, Centrul Cultural “Aurel Stroe” și este un proiect câștigător al grantului oferit de Petrotel Lukoil.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA UN VEAC DE ZOOLOGIE ÎN ROMÂNIA LA PIATRA NEAMȚ
05-02-2021

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Complexul Muzeal Național Neamț - Muzeul de Științe Naturale Piatra-Neamț vă invită să vizionați expoziţia itinerantă „Un veac de zoologie în România. Amintiri despre viitor”, deschisă până pe 25 februarie 2021 la Piatra.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
WE LOVE RETRO - ANII 2000 LA BT ARENA CLUJ
06-03-2021

Evenimentul WE LOVE RETRO va avea loc pe 6 martie 2021 la BT Arena din Cluj-Napoca. Biletele achiziționate deja rămân valabile.

   
preloader
RELAȚIA OM-INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ: CINE PE CINE CONTROLEAZĂ? (partea I)

Recentele evoluții ale Inteligenței Artificiale ridică o serie de dileme etice. Probabil una dintre cele mai importante, din cauza naturii umane îndreptate spre stabilirea unei ierarhii, este chiar controlul computerelor autonome, de fapt răspunsul la întrebarea ”omul controlează IA, sau invers?”
CONTROL POLIȚIENESC ÎN AGLOMERAȚIE...

Un polițist la un control rutier în plină aglomerație și zgomote asurzitoare oprește nervos o motocicletă:
- Opriți imediat, nesimțiților! Vă arestez pe toți, tembelilor! Cum de mergeți măi 5 pe o motocicletă, nu știți că e ilegal?
- 5??? Zice contrariat pilotul.
...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
SESIUNI LIVE LA SOUNDRISE FESTIVAL
Data: 22-05-2020 Ora: 09:00
Locatia: Sulina
Delta Dunării e aici, Delta Dunării va fi aici şi după pandemie! Florin Chilian, Ada Milea, Fără Zahăr, SPAM şi Folk Frate la prima sesiune live a SOUNDRISE FESTIVAL.
   
Printre evenimentele programate de către Asociaţia de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării în 2020, în scopul promovării Deltei Dunării şi a deschiderii destinaţiei turistice către un public din ce în ce mai numeros şi variat se numără şi festivalul de muzică Soundrise.

Prima ediţia a Soundrise Festival ar fi trebuit să se desfăşoare la Sulina, în perioada 30 iulie - 2 august 2020. Din cauza restricţiilor impuse de lupta cu pandemia de SARS-COV-2, este foarte puţin probabil ca anul acesta să se mai poată avea loc evenimente publice de amploare, cu spectatori numeroşi. Acest lucru nu înseamnă că Delta Dunării nu va putea fi vizitată de turişti şi că operatorii din domeniu nu-şi vor relua activitatea, respectând toate măsurile de siguranţă impuse.

De aceea, Soundrise Festival se mută în online, pentru o perioadă de timp încă nedefinită.

Cătălin Ţibuleac, preşedintele AMDTDD a declarat: "Trebuie să continuăm să demonstrăm supremaţia bucuriei. În contextul sumbru al epidemiei, ne dorim să transmitem o rază de speranţă şi de încântare, precum şi faptul că Delta Dunării este pregătită să primească turişti, în siguranţă.

Adaptându-ne vremurilor, am creionat un festival de muzică, cu multiple valenţe, cu scopul de a menţine vie în atenţie Delta Dunării şi judeţul Tulcea, ca o destinaţie turistică emblematică a României şi de a aduce contribuţii culturale, de solidaritate şi de optimism. Ne dorim să reprezinte un simbol al renaşterii, care să continue să transmită mesajul că există Delta Dunării şi după Covid-19".

Prima sesiune live a Soundrise Festival 2020 are loc sâmbătă, 2 mai, începând cu ora 19.00 Transmisiunea poate fi urmărită live pe https://www.facebook.com/soundrisefestivalsulina/
şi pe https://www.facebook.com/Asocia%C8%9Bia-Delta-Dun%C4%83rii-132709560841325/

Sesiunile Soundrise Festival 2020 vor avea loc bilunar, în week-end-uri, pe întreaga perioadă a restricţiilor.

La prima sesiune a SOUNDRISE FESTIVAL 2020 vor participa: Florin Chilian, Ada Milea, Fără Zahăr, SPAM şi Folk Frate.

SOUNDIRSE FESTIVAL este un eveniment organizat de cătrea AMDTDD şi PAH, cu sprijinul tehnic al PLAY UP.
Eveniment publicat in data de: 04-05-2020
de către Marginean Oana
Vizualizat de: 203 ori
Website: http://www.facebook.com/events/243001153776758
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei
 
 
Alpha