Calendar Evenimente vă recomandă:
OBICEIURI SĂNĂTOASE - CALEA SIMPLĂ PRIN CARE SĂ DEVII CUM ÎȚI DOREȘTI
09-12-2021

Ceea ce facem cel mai des ne defineşte personalitatea şi ne apropie, sau nu, de obiectivele noastre. Nu întâmplător un înţelept spunea „Suntem suma obiceiurilor noastre”.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MAGNETICO FOR HR
09-12-2021

Business-Mark organizează pe 9 decembrie conferința de resurse umane MAGNETICO, în regim online.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ROMANIAN FOOD AND AGRIBUSINESS CONFERENCE
10-12-2021

Business Mark organizează conferința ”Romanian Food and Agribusiness” pe 10 decembrie, în regim online.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
REMIX CONTEMPORARY ART FAIR
11-12-2021

Expoziția Remix Contemporary Art Fair are loc între 9 noiembrie 2021 – 5 ianuarie 2022 la Elite Art Gallery în Piața Națiunile Unite, nr.3-5, bl. B2, parter, București.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CLASSICAL CHRISTMAS MARKET LA OPERA NAȚIONALĂ BUCUREȘTI
12-12-2021

Opera Națională București și Corul Național de Cameră „Madrigal - Marin Constantin”, alături de Programul Național Cantus Mundi anunță organizarea primului Târg de Crăciun din România care va pune în valoare, în exclusivitate, muzica clasică a sărbătorilor de iarnă - „Classical Christmas Market”.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA PAFTALE CU POVEȘTI LA MOGOȘOAIA
14-12-2021

S-a deschis de curând expoziția „Paftale cu povești” la Parterul Palatului Brâncovenesc, artist Irina Predescu-Rion, curator Doina Mândru.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EVOLUȚIILE MESERIEI DE AVOCAT ÎN BUSINESS - VIITORUL DREPTULUI
15-12-2021

Reff & Asociații | Deloitte Legal și Ziarul Financiar vă invită la o dezbatere pe tema evoluției domeniului dreptului de business, a profesiei juridice în ultimii 15 ani și a direcțiilor viitoare de dezvoltare.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FORUMUL DREPTUL MUNCI
15-12-2021

Universitatea „Titu Maiorescu” din București – Facultatea de Drept, în parteneriat cu Grupul editorial Universul Juridic, organizează, în perioada 14-15 decembrie 2021, Forumul de Dreptul Muncii – ediția I.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PE DRUMUL CRĂCIUNULUI - CORUL MADRIGAL
16-12-2021

Pe 16 și 17 decembrie 2021, de la ora 19:00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi invită publicul la Spectacolul Extraordinar „Pe drumul Crăciunului”, care se va desfășura la Opera Națională București.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
UN VIOLONCEL PRIN LUME - CONCERT LA CAREI
17-12-2021

Vineri, 17 decembrie 2021, ora 18.00, la Teatrul Municipal Carei va avea loc concertul Un violoncel prin lume susținut de Filarmonica de Stat Dinu Lipatti Satu Mare.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CALIFORNIA SUITE - SPECTACOL ÎN PREMIERĂ LA UNTEATRU
20-12-2021

Ce au în comun un bărbat conservator care și-a înșelat soția, o actriță nominalizată la Oscar, profund nefericită în viața personală, și două cupluri aflate la finalul unei vacanțe nereușite? E simplu. Ocupă, pe rând, aceeași cameră 203 a Hotelului Beverly Hills din Los Angeles.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PUTEREA COMUNICĂRII POZITIVE
11-01-2022

Copleşiţi de informaţii şi date negative, exerciţiul comunicării pozitive are un demonstrat efect constructiv asupra stării de spirit şi a calităţii muncii individuale ori în echipă. Puterea stă în fiecare cuvânt, în frazarea vorbelor, în construcţia mesajului şi apoi în felul livrării mesajului.

   
preloader
CÂND CEA MAI BUNĂ AFACERE ESTE SĂ NU FACI NIMIC...

Ridley Scott, regizorul Alien, Gladiator şi Prometheus, pune încasările reduse pentru pelicula The Last Duel pe seama milenialului care nu vrea niciodată să fie învățat nimic, doar dacă-i spui pe telefonul mobil.
PE LA HYPERMARKET, DE SĂRBĂTORI...

De Crăciun, într-un mare magazin...:
"Aveți bomboane vărsate?"
"Da."

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
SESIUNI LIVE LA SOUNDRISE FESTIVAL
Data: 22-05-2020 Ora: 09:00
Locatia: Sulina
Delta Dunării e aici, Delta Dunării va fi aici şi după pandemie! Florin Chilian, Ada Milea, Fără Zahăr, SPAM şi Folk Frate la prima sesiune live a SOUNDRISE FESTIVAL.
   
Printre evenimentele programate de către Asociaţia de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării în 2020, în scopul promovării Deltei Dunării şi a deschiderii destinaţiei turistice către un public din ce în ce mai numeros şi variat se numără şi festivalul de muzică Soundrise.

Prima ediţia a Soundrise Festival ar fi trebuit să se desfăşoare la Sulina, în perioada 30 iulie - 2 august 2020. Din cauza restricţiilor impuse de lupta cu pandemia de SARS-COV-2, este foarte puţin probabil ca anul acesta să se mai poată avea loc evenimente publice de amploare, cu spectatori numeroşi. Acest lucru nu înseamnă că Delta Dunării nu va putea fi vizitată de turişti şi că operatorii din domeniu nu-şi vor relua activitatea, respectând toate măsurile de siguranţă impuse.

De aceea, Soundrise Festival se mută în online, pentru o perioadă de timp încă nedefinită.

Cătălin Ţibuleac, preşedintele AMDTDD a declarat: "Trebuie să continuăm să demonstrăm supremaţia bucuriei. În contextul sumbru al epidemiei, ne dorim să transmitem o rază de speranţă şi de încântare, precum şi faptul că Delta Dunării este pregătită să primească turişti, în siguranţă.

Adaptându-ne vremurilor, am creionat un festival de muzică, cu multiple valenţe, cu scopul de a menţine vie în atenţie Delta Dunării şi judeţul Tulcea, ca o destinaţie turistică emblematică a României şi de a aduce contribuţii culturale, de solidaritate şi de optimism. Ne dorim să reprezinte un simbol al renaşterii, care să continue să transmită mesajul că există Delta Dunării şi după Covid-19".

Prima sesiune live a Soundrise Festival 2020 are loc sâmbătă, 2 mai, începând cu ora 19.00 Transmisiunea poate fi urmărită live pe https://www.facebook.com/soundrisefestivalsulina/
şi pe https://www.facebook.com/Asocia%C8%9Bia-Delta-Dun%C4%83rii-132709560841325/

Sesiunile Soundrise Festival 2020 vor avea loc bilunar, în week-end-uri, pe întreaga perioadă a restricţiilor.

La prima sesiune a SOUNDRISE FESTIVAL 2020 vor participa: Florin Chilian, Ada Milea, Fără Zahăr, SPAM şi Folk Frate.

SOUNDIRSE FESTIVAL este un eveniment organizat de cătrea AMDTDD şi PAH, cu sprijinul tehnic al PLAY UP.
Eveniment publicat in data de: 04-05-2020
de către Marginean Oana
Vizualizat de: 305 ori
Website: http://www.facebook.com/events/243001153776758
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
 
 
Alpha