Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURS DE CREAȚIE LITERARĂ ȘI TEATRALĂ DISTANȚA
30-05-2020

Primăria Capitalei prin Biblioteca Metropolitană Bucureşti, Teatrul Dramaturgilor Români şi Muzeul Naţional al Literaturii Române anunţă organizarea unui concurs de creaţie teatrală şi literară.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CLASELE A VIIIa ȘI A XIIa REIAU CURSURILE
02-06-2020

Ministerul Educației și Cercetării a stabilit împreună cu specialiștii din cadrul Ministerului Sănătății și în conformitate cu recomandările Comitetului Național pentru Situații de Speciale de Urgență măsurile pentru reluarea activității în unitățile de învățământ, în condiții de siguranță.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
VEDETELE SCENEI MUZICALE INTERNAȚIONALE, LA SAGA FESTIVAL
05-06-2020

Unele dintre vedetele scenei muzicale internaționale completează line-up-ul de excepție al SAGA Festival.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2020
14-06-2020

Maximum Rock Festival revine în forță cu cea de-a opta ediție, de această dată open air, care promite să fie una de neuitat și să depășească toate așteptările.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
DIMANSIONS - HIT MUSIC FESTIVAL 2020
19-06-2020

diMansions, festivalul hit-urilor din centrul țării, revine între 19 - 21 iunie 2020 cu o nouă ediție în aceeași locație de poveste: Castelul Mikó din Olteni, Covasna.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
JAZZ IN THE PARK 2020
25-06-2020

După ce anul 2019 i-a adus recunoașterea internațională prin premiul Best Small Festival acordat de European Festival Awards, festivalul Jazz in the Park vine vara aceasta în fața publicului cu un line-up matur și eclectic.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ARAD OPEN AIR FESTIVAL 2020
26-06-2020

Cea de-a cincea ediție Arad Open Air Festival va avea loc în perioada 26-28 iunie pe Aeroportul Arad.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FOLK IN FESTIVAL 2020
27-06-2020

Folk In Festival a anunțat cea de-a doua ediție ce va avea loc pe plaja Lacului Budeasa în perioada 26-28 iunie 2020.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT ZUCCHERO LA ARENELE ROMANE
28-06-2020

Artistul italian Zucchero revine în România cu un concert ce va avea loc la Arenele Romane pe 28 iunie 2020. Evenimentul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album, "D.O.C.".

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT CELINE DION LA BUCUREȘTI
29-07-2020

Câștigătoare a două premii OSCAR și a cinci premii Grammy, Celine Dion va susține în premieră un concert extraordinar, în cadrul turneului "Courage World Tour ", pe 29 iulie 2020 pe Arena Națională. Evenimentul este organizat de Emagic.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FESTIVALUL FILMULUI HORROR ȘI FANTASTIC
06-08-2020

Festivalul filmului horror și fantastic revine la Biertan în perioada 6-9 august 2020!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SMIDA JAZZ FESTIVAL 2020
13-08-2020

Festivalul va avea loc în perioada 13-16 august 2020 la Beliș, în județul Cluj.

   
preloader
STAU ÎN CONTINUARE ÎN CASĂ SĂ MĂ IZOLEZ DE POLITICALLY CORRECT

Am scris de curând de ce democraţia se bate cap în cap cu corectitudinea politică. Ar fi trebuit probabil folosit termenul de meritocraţie, dar îl lăsăm pe cel vechi, cu mai mult simbolism. Foarte pe scurt, democraţia nu reprezintă dreptul prostului de a avea păreri.
SOȚIA SCOȚIANULUI ...

Un scoţian şi soţia se aflau pe un vas pe mare. Vine o furtună şi vasul se scufundă. Scoţianul e salvat, dar soţia nu poate fi găsită. După o lună scoţianul nostru primeşte de la poliţie o telegramă:
– Soţia acoperită cu scoici, moluşte şi stridii găsită -stop- Ce să facem? – Stop.
Scoţianul telegrafiază înapoi:

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
CONCURSUL GEORGE ENESCU PRELUNGEȘTE TERMENLUL DE ÎNSCRIERE
Data: 23-05-2020 Ora: 09:00
Locatia: București
Concursul Internaţional George Enescu 2020 prelungeşte termenul final de înscriere a candidaţilor până pe 29 mai.
   
Date fiind solicitările primite de la potenţialii candidaţi şi prelungirea stării de urgenţă, termenul de înscriere la Concursul Internaţional George Enescu a fost prelungit pentru toate cele patru secţiuni, până la data de 29 mai 2020. Condiţiile de participare rămân neschimbate, iar procedura de înregistrare se derulează online, pe site-ul www.festivalenescu.ro.

Organizatorii Concursului Enescu au decis prelungirea termenului de înscriere, pentru a veni în ajutorul tinerilor muzicieni care doresc să intre în competiţie, oferindu-le astfel timpul necesar pregătirii materialelor necesare pentru preselecţie. O serie de tineri muzicieni au arătat, în dialogul cu organizatorii Concursului, faptul că au întâmpinat dificultăţi în încercarea de a înregistra materialul muzical care trebuie depus, din cauza regulilor de distanţare socială din ţările lor.

Ediţia din această toamnă a Concursului Enescu este în continuare în curs de pregătire. Organizatorii Competiţiei au încredere în efectele măsurilor implementate pe plan naţional şi internaţional pentru gestionarea COVID-19. Tinerii muzicieni sunt încurajaţi să se înregistreze în Concurs până pe 29 mai şi sunt asiguraţi că, în caz de forţă majoră, taxa de participare va fi returnată integral tuturor celor înscrişi (inclusiv celor care nu au trecut de etapa de preselecţie).

"În contextul situaţiei de urgenţă cauzate la nivel global de pandemia COVID-19, majoritatea şcolilor de muzică sunt încă închise şi mare parte din populaţia lumii stă acasă, respectând restricţiile impuse de autorităţi. Prin urmare, cei mai mulţi dintre studenţi nu au posibilitatea tehnică de realizare a materialelor necesare aplicaţiei (în mod special a înregistrărilor pentru etapa de preselecţie). În aceste condiţii, dorim să ajutăm în procesul de înscriere al candidaţilor noştri. Am decis ca data finală pentru înscrieri să fie 29 mai 2020, sperând că până atunci situaţia va fi mai echilibrată, atât în România, cât şi pe plan internaţional. Ne dorim foarte mult ca aceste măsuri să fie de ajutor şi îi încurajăm pe tinerii artişti să nu renunţe, ci să profite de această oportunitate deosebită oferită de Concursul Enescu, a declarat presei Mihai Constantinescu, directorul executiv al ARTEXIM.

Concursul George Enescu funcţionează ca o platformă internaţională de lansare pentru viitorii muzicieni de marcă ai lumii şi de promovare a compoziţiilor marelui muzician român în rândul noii generaţii de artişti din toată lumea, fiind astfel o completare firească a Festivalului George Enescu, cel mai important eveniment cultural internaţional organizat în România. Ediţia din acest an este programată să aibă loc între 29 august şi 20 septembrie 2020. Concursul are patru secţiuni - vioară, violoncel, pian şi compoziţie - iar standardele internaţionale după care este organizat îl poziţionează în vârful ierarhiei evenimentelor de gen desfăşurate în peisajul muzicii clasice din România.
Eveniment publicat in data de: 17-04-2020
de către Marginean Oana
Vizualizat de: 47 ori
Website: http://www.festivalenescu.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei
 
 
Alpha