Calendar Evenimente vă recomandă:
FILARMONICA DE COMEDIE - GALAȚI
14-02-2019

„Filarmonica de comedie” este un spectacol de miniaturi umoristice, scrise de Radu Gabriel și avându-i ca interpreți principali pe Radu Gabriel, Marius Florea Vizante si Gheorghe Ifrim.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TEO, VIO ȘI COSTEL: 100% PĂRERI LA SALA PALATULUI
16-02-2019

După ce anul acesta au înregistrat un show SOLD OUT și pentru că au primit aplauze la scenă deschisă după 2 ore de hohote de râs, Teo, Vio și Costel revin la Sala Palatului pe 16 februarie 2019 cu un nou show - "100% păreri!"

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT ALESSANDRO SAFINA LA SALA PALATULUI
17-02-2019

Alessandro Safina revine în România cu un concert ce va avea loc la Sala Palatului din București pe 17 februarie 2019.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SERIA DE CONFERINȚE - DESPRE LUMEA ÎN CARE TRĂIM
23-02-2019

Fundaţia Humanitas Aqua Forte, în parteneriat cu Filarmonica „George Enescu“, Editura Humanitas şi Asociația ARCCA organizează a doua ediţie a seriei de conferinţe Despre lumea în care trăim, un festival de conferinţe şi dialoguri culturale şi ştiinţifice pe teme de actualitate.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT AURELIAN TEMIȘAN - „OAMENI – TRIBUT AURELIAN ANDREESCU”
05-03-2019

În luna martie, mărțișoarele sunt înlocuite cu șlagărele românești în concertul eveniment „Oameni – Tribut Aurelian Andreescu” organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB, la Sala Mare a Teatrului Național București, marți, 5 martie, de la ora 19:00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
DANCEMASTERS GRAND SLAM LA BUCUREȘTI
16-03-2019

DanceMasters, aflat anul acesta la cea de-a 16-a ediție, este cea mai importantă competiție internațională de dans sportiv organizată la noi în țară și printre cele mai bine poziționate internațional.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ANDRÉ RIEU ANUNȚĂ AL TREILEA CONCERT LA CLUJ-NAPOCA PE 6 APRILIE 2019
06-04-2019

Biletele pentru concertul anunțat pentru data de 5 aprilie 2019 s-au epuizat în numai trei ore de la punerea acestora în vânzare! Artistul a anunțat un al treilea concert la Cluj, pe 6 aprilie!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT PLACIDO DOMINGO Jr. LA SALA PALATULUI
17-04-2019

Organizatorii propun bucureștenilor o premieră muzicală absolută prin concertul care va fi susținut de un artist care moștenește un talent muzical inconfundabil: Plácido Domingo Jr., împreună cu alte nume importante ale scenei naționale și internaționale vor evolua pe aceeași scenă.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
BRANDMINDS 2019 - GREAT THINKERS IN BUCHAREST
10-05-2019

ONE DAY OF INSPIRATION with the BEST SPEAKERS OF THE WORLD! Time is your most precious asset! That’s why we brought the best influencers of the world for one day of pure insipration.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EDVIN MARTON CÂNTĂ ROCKSYMPHONY LA BUCUREȘTI 2019
16-05-2019

Pe 16 mai 2019, îndrăgitul violonist și compozitor Edvin Marton se întoarce pe scena Sălii Palatului din București, alături de orchestra sa, cu un nou show intitulat The RockSymphony. Artistul a pregătit un repertoriu vast, de la Vivaldi și până la hit-urile trupei Metallica.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PAPA FRANCISC VIZITEAZĂ ROMÂNIA IN MAI 2019
31-05-2019

Sala de Presă a Sfântului Scaun a anunțat că Papa Francisc efectuează o călătorie apostolică în România în zilele 31 mai – 2 iunie 2019 cu etape la București, Iași, Șumuleu-Ciuc și Blaj.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT BON JOVI LA BUCUREȘTI 2019
21-07-2019

Lumea în care trăim s-a schimbat din 2013, dar un singur lucru se menține cu certitudine: BON JOVI + Piața Constituției = o noapte extraordinară!

   
preloader
EDUCAȚIA - SERVICIUL DE STAT CARE ÎȚI DĂ DREPTUL DE A TĂCEA

A făcut recent ceva vâlvă în presă o informație de la INS potrivit căreia, în trimestrul III al anului trecut, românii au cheltuit în medie pe educație doar un procent infim, de 0,2% din totalul cheltuielilor lor de consum, respectiv cam 3,48 lei pe lună.
MOTOTOLIREA SĂ TRĂIASCĂ ...


Soția stă în fata soțului și îl întreabă:
– Ai mai văzut vreodată o bancnotă de 10 Euro foarte mototolită?
-Nu… răspunse el mirat.
Atunci soția, foarte provocator, își desface primul nasture de la bluză și cu mâna scoate bancnota și i-o dă.
Soțului ii place foarte mult.
– Dar o bancnotă de 20 de euro foarte mototolită, ai mai văzut?
– Nuuu… răspunde el cu respirația întretăiată.
Ea își ridică uș...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
EBEC - European BEST Engineering Competition 2018
Data: 13-12-2018 Ora: 11:00
Locatia: BT Arena, Cluj-Napoca
O competiție devenită deja tradiție, EBEC - European BEST Engineering Competition - este locul în care gândirea specifică unui inginer are loc să se desfășoare atât conceptual cât și practic.
   
Ajunsă la a 11-a ediție în Cluj-Napoca, EBEC este prezentă în alte 90 de locații din toate colțurile Europei, reunind anual 5000 de studenți viitori ingineri.

Anul acesta, EBEC va avea loc în perioada 13-16 Decembrie, la Cluj Arena. Înscrierea este destinată studenților Universității Tehnice din Cluj-Napoca, și se va face în echipe de câte patru.

În funcție de perspectiva pe care o are fiecare echipă asupra lumii inginerești, există două categorii de concurs: Case Study și Team Design. Case Study, după cum sugerează și numele, este un studiu de caz realizat pe o problemă propusă de noi, inspirată din viața de zi cu zi. La finalul probei, echipa trebuie să își expună soluțiile ipotetice găsite și abordarea problemei, printr-o prezentare. Team Design, în schimb, este proba destinată celor cărora le place să își desfășoare ideile într-o manieră practică, cu materiale puse la dispoziție de către organizatori. Aici, echipelor le este prezentată o serie de reguli pe baza cărora trebuie să își construiască un prototip, a cărui funcționalitate urmează să fie ulterior prezentată de fiecare. Ambele probe încurajează lucrul în echipă și gândirea cât mai deschisă.

Titlul de competiție europeană este datorat continuității probelor; echipele câștigătoare etapei locale avansează la cea regională cu studenții câștigători din România și Republica Moldova, culminând, în final, cu etapa europeană care va avea loc în Torino, Italia.

Competiția din acest an este realizată cu ajutorul partenerilor Betfair și BRD și a sponsorilor Porsche Engineering, Bosch, Emerson și Digital Transformers.

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizație internațională, prezentă în 97 de grupuri locale din universități tehnice europene, voluntarii ghidându-se după valori precum flexibilitate, dezvoltare, învățare, distracție și prietenie. BEST Cluj-Napoca este un astfel de grup local, fiind prezent în mediul studențesc clujean de 23 de ani. Organizând proiecte precum JobShop, BEST Training Week, cursuri de sezon în Europa și BattleLab Robotica, oferim studenților evenimente axate pe educație complementară, competiții inginerești, suport în carieră și călătorit.

Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile pe pagina https://ebec.bestcj.ro și pe pagina de Facebook a organizației, https://www.facebook.com/BESTcluj/.
Eveniment publicat in data de: 07-12-2018
de către Calendar Evenimente
Vizualizat de: 159 ori
Website: http://ebec.bestcj.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
 
 
Lord of the Dance