Calendar Evenimente vă recomandă:
DON'T LET DADDY KNOW 2018 LA ROMEXPO
15-12-2018

Evenimentul internațional Don't Let Daddy Know ajunge în România, în perioada 15-16 decembrie 2018, la Romexpo (Pavilion B1).

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT ȘTEFAN BĂNICĂ LA SALA PALATULUI
16-12-2018

Continuând tradiția, Ștefan Bănică revine cu o nouă serie a concertelor extraordinare de Crăciun. Evenimentele vor avea loc pe 14, 15, 16 decembrie 2018 la Sala Palatului.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
T-DANCE CHRISTMAS SHOWS 2018 – SNOW WHITE
16-12-2018

Magia Crăciunului are loc în pași de dans!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT VIENA MAGIC LA SALA PALATULUI
17-12-2018

Concertul de Crăciun "Vienna Magic" va avea loc la Sala Palatului pe 17 decembrie 2018, de la ora 19:30.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT ȘTEFAN HRUȘCĂ LA TNB
17-12-2018

Ştefan Hruşcă revine acasă pentru un turneu aniversar, iar pe 17 decembrie 2018 cele mai frumoase colinde vor răsuna la Teatrul Național din București, începând cu ora 20:00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PIAȚA DE CRĂCIUN BUCUREȘTI
18-12-2018

Primăria Capitalei, prin Creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, organizează Piața de Crăciun București, între 30 noiembrie și 28 decembrie 2018, pe esplanada cu statui din Piața Universității, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
KINGS OF COMEDY LA SALA PALATULUI
20-12-2018

Show-ul de stand-up comedy, "Kings of Comedy" va fi susținut de Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Constantin Diță și Mihai Rait și va avea loc la Sala Palatului pe 20 decembrie 2018, începând cu ora 20:00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TOT CE-I ROMÂNESC NU PIERE - CU TUDOR GHEORGHE
21-12-2018

Având în vedere sutele de cereri pentru suplimentarea locurilor, concertul maestrului Tudor Gheorghe din 23 octombrie se va relua si pe 21 decembrie 2018!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SPECTACOL - WINTER DELIGHTS LA CLUJ-NAPOCA
22-12-2018

Spectacolul Winter Delights își va întâmpina oaspeții în cadrul a două ediții festive, desfășurate pe 21 și 23 decembrie 2018 la Opera Națională Română din Cluj-Napoca.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
REVELION 2019 CU DELIA ȘI PROVINCIALII LA BERĂRIA H DIN BUCUREȘTI
31-12-2018

La trecerea dintre ani, la Berăria H, Delia și Provincialii vor asigura un show demn de noaptea de Revelion.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ANDRÉ RIEU ANUNȚĂ AL TREILEA CONCERT LA CLUJ-NAPOCA PE 6 APRILIE 2019
06-04-2019

Biletele pentru concertul anunțat pentru data de 5 aprilie 2019 s-au epuizat în numai trei ore de la punerea acestora în vânzare! Artistul a anunțat un al treilea concert la Cluj, pe 6 aprilie!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT BON JOVI LA BUCUREȘTI 2019
21-07-2019

Lumea în care trăim s-a schimbat din 2013, dar un singur lucru se menține cu certitudine: BON JOVI + Piața Constituției = o noapte extraordinară!

   
preloader
DEȘTEPȚII SUNT STABILIȚI ÎN ROMÂNIA PRECUM SALARIUL MINIM

La jumătatea secolului XIX a avut loc o importantă schimbare de paradigmă. Matematica n-a mai fost privită şi folosită ca mijloc de a face calcule, ci ca o modalitate de înțelegere.
VIESPEA CARE-L SUPĂRĂ PE BULĂ...

Vine Bula la scoala cu o buza umflata. Profesoara il intreaba:
- Ce ai patit, Bula?
- Ei, am fost cu tata la pescuit si mi s-a asezat o viespe pe buza.
- Vaaaai, saracul de tine! Si te-a intepat?
......
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
EBEC - European BEST Engineering Competition 2018
Data: 13-12-2018 Ora: 11:00
Locatia: BT Arena, Cluj-Napoca
O competiție devenită deja tradiție, EBEC - European BEST Engineering Competition - este locul în care gândirea specifică unui inginer are loc să se desfășoare atât conceptual cât și practic.
   
Ajunsă la a 11-a ediție în Cluj-Napoca, EBEC este prezentă în alte 90 de locații din toate colțurile Europei, reunind anual 5000 de studenți viitori ingineri.

Anul acesta, EBEC va avea loc în perioada 13-16 Decembrie, la Cluj Arena. Înscrierea este destinată studenților Universității Tehnice din Cluj-Napoca, și se va face în echipe de câte patru.

În funcție de perspectiva pe care o are fiecare echipă asupra lumii inginerești, există două categorii de concurs: Case Study și Team Design. Case Study, după cum sugerează și numele, este un studiu de caz realizat pe o problemă propusă de noi, inspirată din viața de zi cu zi. La finalul probei, echipa trebuie să își expună soluțiile ipotetice găsite și abordarea problemei, printr-o prezentare. Team Design, în schimb, este proba destinată celor cărora le place să își desfășoare ideile într-o manieră practică, cu materiale puse la dispoziție de către organizatori. Aici, echipelor le este prezentată o serie de reguli pe baza cărora trebuie să își construiască un prototip, a cărui funcționalitate urmează să fie ulterior prezentată de fiecare. Ambele probe încurajează lucrul în echipă și gândirea cât mai deschisă.

Titlul de competiție europeană este datorat continuității probelor; echipele câștigătoare etapei locale avansează la cea regională cu studenții câștigători din România și Republica Moldova, culminând, în final, cu etapa europeană care va avea loc în Torino, Italia.

Competiția din acest an este realizată cu ajutorul partenerilor Betfair și BRD și a sponsorilor Porsche Engineering, Bosch, Emerson și Digital Transformers.

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizație internațională, prezentă în 97 de grupuri locale din universități tehnice europene, voluntarii ghidându-se după valori precum flexibilitate, dezvoltare, învățare, distracție și prietenie. BEST Cluj-Napoca este un astfel de grup local, fiind prezent în mediul studențesc clujean de 23 de ani. Organizând proiecte precum JobShop, BEST Training Week, cursuri de sezon în Europa și BattleLab Robotica, oferim studenților evenimente axate pe educație complementară, competiții inginerești, suport în carieră și călătorit.

Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile pe pagina https://ebec.bestcj.ro și pe pagina de Facebook a organizației, https://www.facebook.com/BESTcluj/.
Eveniment publicat in data de: 07-12-2018
de către Calendar Evenimente
Vizualizat de: 95 ori
Website: http://ebec.bestcj.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei
 
 
Alpha