Calendar Evenimente vă recomandă:
TUDOR GHEORGHE - FEMEIA, AL CINCILEA ANOTIMP
20-05-2019

La cererea publicului, Tudor Gheorghe revine cu evenimentul "Femeia" pe 20 mai la Sala Palatului, începând cu ora 19:00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TECHEXPO 2019 - BUCHAREST TECH WEEK
21-05-2019

Dacă ești in love cu tehnologia, pasionat de gadget-uri, VR, mașini electrice și hibrid, roboți, drone și altele, te așteptăm la un Tech Week & chill între 20 și 26 mai.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
HARLEM GLOBETROTTERS LA BUCUREȘTI
22-05-2019

Harlem Globetrotters, unii dintre cei mai faimoși baschetbaliști din lume, ajung la Sala Polivalentă din București pe 22 mai 2019. Evenimentul face parte din turneul "Harlem Globetrotters Fan Powered World".

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ELENA GHEORGHE ”LUNA ALBĂ” LA SALA PALATULUI
23-05-2019

Pe 23 mai, la Sala Palatului, Elena Gheorghe va pune în scenă un ambițios eveniment de muzică armânească de "Ziua Naționala a Aromânilor".

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
IUBIM 2ROȚI 2019 LA QUANTIC CLUB
24-05-2019

Festivalul iubim 2ROȚI ajunge la cea de-a șaptea ediție. Aceasta are loc în perioada 24-26 mai 2019 în Club Quantic.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FORZA ZU ÎN GALAȚI
25-05-2019

O dată pe an, România se adună împreună. Anu' ăsta hai și tu, la Galați e Forza ZU! A noua ediție a celui mai mare concert din România va avea loc pe 25 mai 2019, pe Stadionul Dunărea.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EAST EUROPEAN COMIC CON 2019 LA ROMEXPO
26-05-2019

Cea de-a șaptea ediție East European Comic Con a fost programată pentru perioada 24-26 mai 2019 în aceeași locație, Romexpo.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PAPA FRANCISC VIZITEAZĂ ROMÂNIA IN MAI 2019
31-05-2019

Sala de Presă a Sfântului Scaun a anunțat că Papa Francisc efectuează o călătorie apostolică în România în zilele 31 mai – 2 iunie 2019 cu etape la București, Iași, Șumuleu-Ciuc și Blaj.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TRANSILVANIA INTERNATIONAL FILM FESTIVAL LA CLUJ
01-06-2019

Dacă mănânci filmele pe pâine în zilele prea scurte de weekend, înseamnă că te dai în vânt la fel de bine și după filmele bune românești (deloc puține la număr).

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
LORD OF THE DANCE - DANGEROUS GAMES ROMANIA 2019
22-06-2019

Cel mai popular show, "Lord of the Dance - Dangerous Games", produs de celebrul coregraf și regizor Michael Flatley pe muzica compozitorului Gerard Fahyho, va fi prezentat pe 22 iunie 2019, la Arenele Romane, începând cu ora 20:30.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ED SHEERAN PE ARENA NAȚIONALĂ
03-07-2019

Ed Sheeran concertează în România pe Arena Națională din București pe 3 iulie 2019.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT BON JOVI LA BUCUREȘTI 2019
21-07-2019

Lumea în care trăim s-a schimbat din 2013, dar un singur lucru se menține cu certitudine: BON JOVI + Piața Constituției = o noapte extraordinară!

   
preloader
CUM REACȚIONĂM ÎMPOTRIVA NOII OFENSIVE A FASCISMULUI

Cele două etatisme extreme ale secolului XX, fascismul și comunismul, par să aibă din nou audiență în mainstream.
IEȘITUL DIN HOTEL ...

Doi prieteni se întâlnesc:
– Scuze dar trebuie să-ţi spun: ieri ţi-am văzut soţia ieşind dintr-un hotel, însoţită de un tânăr macho!
– Şi din ce hotel ieșea?
– Marriot!

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
EBEC - European BEST Engineering Competition 2018
Data: 13-12-2018 Ora: 11:00
Locatia: BT Arena, Cluj-Napoca
O competiție devenită deja tradiție, EBEC - European BEST Engineering Competition - este locul în care gândirea specifică unui inginer are loc să se desfășoare atât conceptual cât și practic.
   
Ajunsă la a 11-a ediție în Cluj-Napoca, EBEC este prezentă în alte 90 de locații din toate colțurile Europei, reunind anual 5000 de studenți viitori ingineri.

Anul acesta, EBEC va avea loc în perioada 13-16 Decembrie, la Cluj Arena. Înscrierea este destinată studenților Universității Tehnice din Cluj-Napoca, și se va face în echipe de câte patru.

În funcție de perspectiva pe care o are fiecare echipă asupra lumii inginerești, există două categorii de concurs: Case Study și Team Design. Case Study, după cum sugerează și numele, este un studiu de caz realizat pe o problemă propusă de noi, inspirată din viața de zi cu zi. La finalul probei, echipa trebuie să își expună soluțiile ipotetice găsite și abordarea problemei, printr-o prezentare. Team Design, în schimb, este proba destinată celor cărora le place să își desfășoare ideile într-o manieră practică, cu materiale puse la dispoziție de către organizatori. Aici, echipelor le este prezentată o serie de reguli pe baza cărora trebuie să își construiască un prototip, a cărui funcționalitate urmează să fie ulterior prezentată de fiecare. Ambele probe încurajează lucrul în echipă și gândirea cât mai deschisă.

Titlul de competiție europeană este datorat continuității probelor; echipele câștigătoare etapei locale avansează la cea regională cu studenții câștigători din România și Republica Moldova, culminând, în final, cu etapa europeană care va avea loc în Torino, Italia.

Competiția din acest an este realizată cu ajutorul partenerilor Betfair și BRD și a sponsorilor Porsche Engineering, Bosch, Emerson și Digital Transformers.

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizație internațională, prezentă în 97 de grupuri locale din universități tehnice europene, voluntarii ghidându-se după valori precum flexibilitate, dezvoltare, învățare, distracție și prietenie. BEST Cluj-Napoca este un astfel de grup local, fiind prezent în mediul studențesc clujean de 23 de ani. Organizând proiecte precum JobShop, BEST Training Week, cursuri de sezon în Europa și BattleLab Robotica, oferim studenților evenimente axate pe educație complementară, competiții inginerești, suport în carieră și călătorit.

Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile pe pagina https://ebec.bestcj.ro și pe pagina de Facebook a organizației, https://www.facebook.com/BESTcluj/.
Eveniment publicat in data de: 07-12-2018
de către Calendar Evenimente
Vizualizat de: 247 ori
Website: http://ebec.bestcj.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei
 
 
Alpha